Quan cuinem, sovint ens trobem amb aquesta situació, és a dir, la paella s'enganxa. Les paelles de ferro són especialment propenses a enganxar-se. Molta gent està molt preocupada pel problema d'enganxar-se a la paella quan es cuina, no sé si hi ha una bona manera de solucionar-ho. Què he de fer! No us preocupeu, us mostraré algunes maneres.Cuinar en una paella de ferro no només és deliciós, sinó que també pot reposar el ferro de manera uniforme durant un llarg període de temps, evitant així l'anèmia per deficiència de ferro. Els científics han dut a terme investigacions i comparacions i han trobat que les persones que utilitzen paelles de ferro durant molt de temps són molt menys propenses a patir anèmia que les que utilitzen altres paelles. Si és una olla nova, poliu-la primer, podeu utilitzar una mola de residus o paper de vidre gruixut, després escalfeu l'olla i fregueu-la amb pell de porc perquè absorbeixi l'oli. Si es tracta d'una paella usada, poseu-hi unes rodanxes de gingebre, fregueu-la i després afegiu-hi oli per evitar que s'enganxi. Hi ha dos factors principals que fan que el ferro s'oxidi: l'aigua i l'aire. Per evitar que la paella de ferro s'oxidi, només eviteu que aquestes dues coses s'ajuntin i reaccionin entre elles. Els passos específics són els següents 1 Una cosa senzilla. Després d'utilitzar la paella de ferro, penja-la en un lloc fresc i ventilat. Eviteu la llum solar directa. 2 No s'utilitza durant molt de temps. Untem la paella amb una mica d'oli. O podeu fregir carn de porc grassa, pell de porc i altres coses, després rentar l'olla amb un drap suau o esponja i penjar-la en un lloc fresc i ventilat. Eviteu la llum solar directa. 3 Fixeu-vos-hi en la vida quotidiana. Feu servir una olla de ferro per fer la sopa Després de bullir l'aigua, afegiu-hi una mica d'oli. L'espàtula no ha de ser massa dura. Eviteu fregar l'olla amb força amb objectes durs com ara llana d'acer. Hi ha una altra manera 1. Escalfeu l'olla a foc mitjà-alt. 2. Quan la paella estigui calenta, afegiu-hi una petita quantitat d'oli i gireu la paella perquè l'oli es dispersi uniformement a la paella. 3. Escalfeu la paella fins que quedi una mica de fum d'oli. 4. Afegiu l'oli necessari per cuinar i escalfeu-lo a la temperatura de l'oli que necessiteu. Aquest mètode és molt adequat per sofregir i fregir peix La paella i l'oli han d'estar calents per fregir el peix. No s'enganxarà a la paella. És molt molest quan els aliments s'enganxen a la paella de ferro quan es cuina, però crec que després de llegir la introducció anterior, aquest problema ja no molestarà a tothom. Els mètodes introduïts anteriorment per evitar que els aliments s'enganxin a la paella quan es cuina en una paella de ferro són tots molt pràctics. Podeu provar-ho quan cuineu. Espero que el mètode anterior us pugui ajudar. |
<<: Quins són alguns consells per beure aigua?
>>: Quin és el millor moment per remullar els peus a l'estiu?
Moltes persones es posen malalts fàcilment a la t...
Si les parpelles es tornen inflades i caigudes, h...
Si les hemorroides provoquen un prolapse rectal, ...
Què és el Middle East Broadcasting Center (MBC)? E...
Com que molts treballadors moderns de coll blanc ...
La pell pot ser considerada com l'òrgan més g...
Hi ha molts símptomes diferents de l'artritis...
El bayberry és el favorit de moltes persones. Pot...
Què és Howcast? Howcast és un lloc web per compart...
Als primers dies, sempre tenia símptomes de nàuse...
1. Eviteu anar a llocs sorollosos, com ara bars d...
La mel ha estat un producte de salut habitual a l...
El problema dels mals de cap neuràlgics molesta a...
Parlant d'esclerodèrmia, molts amics consider...
Els pacients amb hemorràgia cerebral lleu també p...