Els alvocats tenen un valor nutricional relativament alt i es poden consumir quan no estan madurs. No obstant això, el sabor pot ser molt pitjor en aquest moment, podeu deixar-los de manera natural o posar-los juntament amb les pomes, que és un millor catalitzador per posar-los en un alvocat més ràpid no és fàcil de madurar. Es pot menjar alvocat verd? Els alvocats es poden menjar verds. L'alvocat és una fruita rica en valor nutricional i es pot menjar fins i tot quan no està madur. No obstant això, els alvocats no madurs poden no tenir un bon gust perquè, després de tot, els fruits crus tindran un gust amarg i la carn és molt dura. El millor és obrir i menjar alvocats frescos, i s'han de menjar immediatament després d'obrir-los. Els alvocats es poden menjar fins i tot quan no estan madurs, i no són tòxics, però el gust serà una mica pitjor. Generalment, si trobes que l'alvocat no està madur, no el menjaràs cru directament. Normalment el menjaràs amb altres ingredients, com la mel. O fer-ho en sopa o batut. Com menjar alvocat verd 1. Si voleu menjar alvocats verds, podeu triturar i ratllar els alvocats verds, igual que fer formatge amb una rica substància lletosa, que és deliciós. L'alvocat ratllat és fantàstic amb ous, afegit a amanides o escampat en una varietat de plats. 2. Si l'alvocat no està madur, el podeu tallar a rodanxes i fregir-lo en una paella per eliminar l'olor cru de l'alvocat. Alternativament, podeu tallar l'alvocat a daus i embolicar-lo amb una truita, després coure-lo al forn, que també cuinarà l'alvocat cru. 3. Si l'alvocat no està madur, podeu afegir-hi altres verdures i sofregir-los junts. Així, l'alvocat quedarà cruixent per fora i tendre per dins, i quedarà molt deliciós. A més de fregir, també podeu fer a la planxa alvocats verds, però aneu amb compte de carbonitzar només una mica la pell i, a continuació, espolvorear amb suc de llimona o sal marina. 4. Hi ha una altra manera de tractar els alvocats verds, que és tallar els alvocats i posar-los en vinagre. Aquest mètode és molt senzill i el podeu provar. Com madurar els alvocats verds 1. Si l'alvocat està massa cru quan el compreu, no el poseu a la nevera. Podeu embolicar-lo amb paper kraft marró i posar-lo en un lloc fosc durant uns dies. Madurarà al cap d'uns dies i es pot menjar. 2. Tots sabem que la substància necessària per a madurar els fruits és l'etilè, i moltes fruites madures contenen aquesta substància, com plàtans, pomes, etc. Per tant, si compreu alvocats verds, podeu combinar-los amb plàtans i pomes madures, i al cap d'un temps estaran madurs. |
<<: Per què l'alvocat és tan desagradable?
>>: Es pot emmagatzemar l'alvocat a la nevera?
Molts amics milloren constantment les seves habil...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a J...
De fet, no us espanteu massa quan apareix un quis...
La medicina tradicional xinesa creu que la carn d...
La conservació del plasma definitivament no és un...
El patinatge sobre rodes és un esport relativamen...
Què és Northern Trust Bank? Northern Trust és un d...
Tenir fills és una manera de reproduir-se, però a...
L'equilibri d'electròlits és molt importa...
Què és Vietnam Music Network? VMDB és el lloc web ...
El peròxid de dibenzoil s'utilitza com a inic...
L'aigua d'arròs és força habitual a la no...
Un ambient d'humitat saludable hauria d'e...
Després d'un dia cansat, dormir bé és essenci...
El control de tancament de la línia esquelètica é...