L'alvocat, també conegut com a pera caiman, conté molts minerals i vitamines. Moltes persones senten que és desagradable quan el mengen per primera vegada. El motiu d'aquesta sensació és principalment perquè l'alvocat no s'obre de la manera correcta. Si creieu que l'alvocat té mal gust quan es menja directament, podeu fer-ne un entrepà d'alvocat i ou, o una pasta d'alvocat, etc. No només té un bon gust, també és molt bo per a condicionar i curar la salut. Per què l'alvocat és tan desagradable? Menjar alvocat no és només menjar un tipus d'aliment, també és menjar un estil de vida. Si creus que el menjar és insípid, vol dir que no tens bon gust i estàs fora! L'alvocat que has comprat a un preu alt requereix, naturalment, un procés de cocció d'alta gamma: barrejar-lo amb amanides, fer batuts, espolvorear-lo amb pebre i coure-lo al forn... una guia completa per convertir-te en una mostra per a la classe mitjana emergent. Com menjar alvocat sense ser desagradable 1. Entrepà d'alvocat i ou Peleu els ous durs i tritureu-los tant com sigui possible amb una cullera petita Agafeu un alvocat relativament madur, traieu-hi la carn i afegiu-hi els ous triturats. Simplement entrepan entre pa! Trieu un alvocat relativament madur perquè tingui una textura cremosa i densa. 2. Pasta d'alvocat ★Talleu l'alvocat a trossos, poseu-lo a la batedora juntament amb el suc de llimona, les fulles d'alfàbrega i l'all i tritureu-lo en una pasta. Assaoneu-ho amb sal marina i pebre negre al gust i afegiu-hi la quantitat adequada d'oli d'oliva. ★Barrejar el puré d'alvocat preparat amb la pasta cuita, després afegir uns tomàquets cherry i grans de blat de moro i ja està. 3. Torrades d'alvocat ★Pixar l'alvocat i posar-lo en un bol i barrejar. ★ Repartiu uniformement sobre el pa. ★És encara millor si hi afegim una capa de salsa de xocolata! 4. Patates fregides d'alvocat ★Talleu l'alvocat a tires petites. Batre els ous i afegir la llet, després afegir les tires d'alvocat a la barreja d'ou i llet i barrejar durant cinc minuts. ★Agafeu un bol gran, prepareu la quantitat adequada de farina de blat i pebre i sal marina, barregeu-los i emboliqueu uniformement les tires d'alvocat remullades amb líquid d'ou. ★Després d'escalfar la cassola d'oli, poseu-hi amb cura les tires d'alvocat. Fregiu fins que estiguin daurades, després retireu-les de la paella, escorreu l'oli i serviu. Podeu menjar-lo amb una mica d'amanida per amanida o maionesa. |
<<: Quan és el millor moment per menjar alvocat?
>>: Es pot menjar alvocat verd?
En general, la pèrdua de cabell en grups és proba...
El fibroma de mama és una malaltia ginecològica c...
Crec que molta gent ha vist gent que es ruboritza...
La bronquièctasia és un símptoma d'expansió c...
El ginseng vermell s'elabora processant, asse...
Ens hem de rentar les dents cada dia des que vam ...
Pel que fa a la prevenció d'al·lèrgies, molta...
El matí del dia 23, Xingtai va anunciar l'últ...
Si sents dolor a la columna cervical quan baixes ...
Què és el lloc web de la Universitat de Qingyun? L...
Els símptomes de la síndrome de Hunter es concent...
Què és Cartoon Network? Cartoon Network (CN) és un...
No es pot emmalaltir, no importa què, encara que ...
Els ulls són un dels òrgans més sensibles del cos...
A la vida, les mans de moltes persones suen molt ...