L'estómac és l'òrgan digestiu més gran, per la qual cosa hem de prestar més atenció al condicionament dietètic en la nostra vida diària. En cas contrari, pot provocar una varietat de símptomes incòmodes a causa d'una funció alterada. Durant aquest procés de condicionament, un punt relativament important és menjar més aliments que tinguin l'efecte de nodrir l'estómac, doncs, quins són aquests aliments? Permeteu-me explicar-los un per un a continuació. 1. Castanyada. La castanya és alhora una fruita i una verdura. Les castanyes es poden utilitzar per fer farinetes, guisats i farcits, fent plats deliciosos com ara farinetes d'arròs i castanyes, panets de mongetes farcits de castanyes i castanyes guisades amb flors grogues. Menjar castanyes a l'hivern pot nodrir l'estómac i la melsa, enfortir la cintura i els ronyons i afavorir la circulació sanguínia. Especialment les farinetes d'arròs i castanyes, ja sigui per a adults o nens, beure-ne regularment a l'hivern pot enfortir la melsa i l'estómac, augmentar la gana i enfortir els músculs i els ossos. 2. Soja. La soja conté fins a un 40% de proteïnes, així com una gran quantitat de minerals, oligoelements, vitamines, etc. Durant el procés de "tònic d'hivern", molts "experts en salut" sovint mengen alguns plats de soja, com ara: beure llet de soja per esmorzar i sopar, menjar alguns brots de soja, tofu guisat, pell de tofu sofregit per dinar. Alguns experts també han desenvolupat deliciosos plats bàsics i guarniments com ara pastissos de farina de mongetes, pasta de farina de faves, sopa de tofu i algues, etc., utilitzant la soja com a ingredient principal. 3. Rave. El rave té les funcions anti-càncer, la digestió, la flegma i l'asma, elimina la calor i alleuja el qi, redueix la inflor i dispersa l'estasi de la sang. Menjar rave regularment pot reduir els lípids sanguinis, suavitzar els vasos sanguinis, estabilitzar la pressió arterial i prevenir malalties coronàries, arteriosclerosi, colelitiasi i altres malalties. La gent l'anomena "petit ginseng". 4. Patates. Les patates tenen els efectes d'harmonitzar l'estómac, estimular el qi i enfortir la melsa, enfortir el cos i beneficiar els ronyons, antiinflamatòries, promoure la circulació sanguínia i reduir la inflor. Durant el viatge, potser voldreu menjar més patates per facilitar la digestió. En termes generals, hi ha molts aliments habituals que poden nodrir l'estómac, sobretot els que s'esmenten a l'article, que són especialment efectius, per la qual cosa n'has d'afegir més a l'hora de preparar els àpats. A més, el millor és seguir els mètodes de cocció com el vapor o l'ebullició per evitar fer mal a l'estómac per irritació. |
<<: Està bé bullir aigua mineral repetidament?
>>: Quines flors són més adequades per al cultiu d'interior?
Les malalties al·lèrgiques de la pell ara es prod...
En la vida diària, estem obligats a trobar-nos am...
Què és el lloc web del grup Klute? Colruyt Group, ...
Els canvis en el cabell reflecteixen directament ...
Les dones patiran la menopausa a una certa edat. ...
No és estrany que les persones tinguin símptomes ...
La inflor i l'adormiment de les mans són prob...
Alguns amics de sobte senten falta d'alè quan...
L'apendicitis és una malaltia clínica comuna ...
La pitiriasi versicolor és una malaltia fúngica s...
La síndria és una fruita comuna a l'estiu. Qu...
L'edema de la retina està estretament relacio...
Avui en dia, els restaurants de Sichuan, els rest...
Quin és el lloc web de la Japan Animation Associat...
Les màscares facials són imprescindibles per a la...