L'estómac és l'òrgan digestiu més gran, per la qual cosa hem de prestar més atenció al condicionament dietètic en la nostra vida diària. En cas contrari, pot provocar una varietat de símptomes incòmodes a causa d'una funció alterada. Durant aquest procés de condicionament, un punt relativament important és menjar més aliments que tinguin l'efecte de nodrir l'estómac, doncs, quins són aquests aliments? Permeteu-me explicar-los un per un a continuació. 1. Castanyada. La castanya és alhora una fruita i una verdura. Les castanyes es poden utilitzar per fer farinetes, guisats i farcits, fent plats deliciosos com ara farinetes d'arròs i castanyes, panets de mongetes farcits de castanyes i castanyes guisades amb flors grogues. Menjar castanyes a l'hivern pot nodrir l'estómac i la melsa, enfortir la cintura i els ronyons i afavorir la circulació sanguínia. Especialment les farinetes d'arròs i castanyes, ja sigui per a adults o nens, beure-ne regularment a l'hivern pot enfortir la melsa i l'estómac, augmentar la gana i enfortir els músculs i els ossos. 2. Soja. La soja conté fins a un 40% de proteïnes, així com una gran quantitat de minerals, oligoelements, vitamines, etc. Durant el procés de "tònic d'hivern", molts "experts en salut" sovint mengen alguns plats de soja, com ara: beure llet de soja per esmorzar i sopar, menjar alguns brots de soja, tofu guisat, pell de tofu sofregit per dinar. Alguns experts també han desenvolupat deliciosos plats bàsics i guarniments com ara pastissos de farina de mongetes, pasta de farina de faves, sopa de tofu i algues, etc., utilitzant la soja com a ingredient principal. 3. Rave. El rave té les funcions anti-càncer, la digestió, la flegma i l'asma, elimina la calor i alleuja el qi, redueix la inflor i dispersa l'estasi de la sang. Menjar rave regularment pot reduir els lípids sanguinis, suavitzar els vasos sanguinis, estabilitzar la pressió arterial i prevenir malalties coronàries, arteriosclerosi, colelitiasi i altres malalties. La gent l'anomena "petit ginseng". 4. Patates. Les patates tenen els efectes d'harmonitzar l'estómac, estimular el qi i enfortir la melsa, enfortir el cos i beneficiar els ronyons, antiinflamatòries, promoure la circulació sanguínia i reduir la inflor. Durant el viatge, potser voldreu menjar més patates per facilitar la digestió. En termes generals, hi ha molts aliments habituals que poden nodrir l'estómac, sobretot els que s'esmenten a l'article, que són especialment efectius, per la qual cosa n'has d'afegir més a l'hora de preparar els àpats. A més, el millor és seguir els mètodes de cocció com el vapor o l'ebullició per evitar fer mal a l'estómac per irritació. |
<<: Està bé bullir aigua mineral repetidament?
>>: Quines flors són més adequades per al cultiu d'interior?
És possible que la gent no estigui tan familiarit...
Quin és el lloc web de la Confederació de Bàdminto...
El cuir cabellut és la base del creixement del ca...
La gola és el pas de respiració més important per...
Si la funció sexual es redueix, és una cosa molt ...
A la vida diària, sovint ens trobem amb coses que...
A la nostra vida diària, sovint experimentem bate...
Què és la web de la Borsa de Madrid? La Bolsa de M...
Houttuynia cordata no té cap efecte de pèrdua de ...
El determinant és una herba comuna i també un mat...
En aquesta època de l'abundància, l'alime...
A la tardor, la caiguda del cabell està mostrant ...
L'arròs és una cosa que la gent ha de menjar ...
La pell de les natges és la part més tendra, perq...
La deficiència renal és un tema sensible per als ...