L'estómac és l'òrgan digestiu més gran, per la qual cosa hem de prestar més atenció al condicionament dietètic en la nostra vida diària. En cas contrari, pot provocar una varietat de símptomes incòmodes a causa d'una funció alterada. Durant aquest procés de condicionament, un punt relativament important és menjar més aliments que tinguin l'efecte de nodrir l'estómac, doncs, quins són aquests aliments? Permeteu-me explicar-los un per un a continuació. 1. Castanyada. La castanya és alhora una fruita i una verdura. Les castanyes es poden utilitzar per fer farinetes, guisats i farcits, fent plats deliciosos com ara farinetes d'arròs i castanyes, panets de mongetes farcits de castanyes i castanyes guisades amb flors grogues. Menjar castanyes a l'hivern pot nodrir l'estómac i la melsa, enfortir la cintura i els ronyons i afavorir la circulació sanguínia. Especialment les farinetes d'arròs i castanyes, ja sigui per a adults o nens, beure-ne regularment a l'hivern pot enfortir la melsa i l'estómac, augmentar la gana i enfortir els músculs i els ossos. 2. Soja. La soja conté fins a un 40% de proteïnes, així com una gran quantitat de minerals, oligoelements, vitamines, etc. Durant el procés de "tònic d'hivern", molts "experts en salut" sovint mengen alguns plats de soja, com ara: beure llet de soja per esmorzar i sopar, menjar alguns brots de soja, tofu guisat, pell de tofu sofregit per dinar. Alguns experts també han desenvolupat deliciosos plats bàsics i guarniments com ara pastissos de farina de mongetes, pasta de farina de faves, sopa de tofu i algues, etc., utilitzant la soja com a ingredient principal. 3. Rave. El rave té les funcions anti-càncer, la digestió, la flegma i l'asma, elimina la calor i alleuja el qi, redueix la inflor i dispersa l'estasi de la sang. Menjar rave regularment pot reduir els lípids sanguinis, suavitzar els vasos sanguinis, estabilitzar la pressió arterial i prevenir malalties coronàries, arteriosclerosi, colelitiasi i altres malalties. La gent l'anomena "petit ginseng". 4. Patates. Les patates tenen els efectes d'harmonitzar l'estómac, estimular el qi i enfortir la melsa, enfortir el cos i beneficiar els ronyons, antiinflamatòries, promoure la circulació sanguínia i reduir la inflor. Durant el viatge, potser voldreu menjar més patates per facilitar la digestió. En termes generals, hi ha molts aliments habituals que poden nodrir l'estómac, sobretot els que s'esmenten a l'article, que són especialment efectius, per la qual cosa n'has d'afegir més a l'hora de preparar els àpats. A més, el millor és seguir els mètodes de cocció com el vapor o l'ebullició per evitar fer mal a l'estómac per irritació. |
<<: Està bé bullir aigua mineral repetidament?
>>: Quines flors són més adequades per al cultiu d'interior?
Les malalties inflamatòries de la pell són en rea...
Quin és el lloc web de l'aeroport de Düsseldor...
Els monòcits es deriven de les cèl·lules mare hem...
La urèmia és una malaltia renal i també una malal...
L'impacte causat pel feocromocitoma suprarena...
Quin és el lloc web de PANalytical? PANalytical és...
L'aigua és un element indispensable per al co...
Moltes famílies solen comprar un munt d'olis ...
En general, els condiments caducats no s'han ...
Quan sovint ens sentim marejats i dèbils a les ex...
Els gliomes són un tipus de tumor cerebral Com qu...
L'aparició de l'encefalitis indica que la...
Els pits grans i un cul agradable sempre han esta...
La gastritis és molt destructiva per al cos de le...
La gastritis és una malaltia del sistema digestiu...