Moltes persones han de beure aigua bullida, perquè algunes persones amb una funció gastrointestinal dèbil poden patir fàcilment diarrea si beuen aigua mineral. No obstant això, bullir l'aigua també requereix un cert coneixement. Permeteu-me presentar-vos alguns coneixements sobre l'aigua bullint! Hi ha molts tipus d'aigua potable al mercat, com l'aigua mineral i l'aigua depurada, però des del punt de vista de la qualitat i l'economia de l'aigua, l'aigua de l'aixeta és en realitat l'aigua potable més adequada per a la nostra vida familiar. De fet, l'aigua de l'aixeta de la planta d'aigua es pot beure directament, però a causa dels problemes secundaris de contaminació a les canonades de distribució i els dipòsits d'emmagatzematge d'aigua, l'aigua que s'ha emmagatzemat a les canonades d'aigua durant massa temps no s'ha de beure directament. Normalment hem de bullir l'aigua de l'aixeta abans de poder-la beure. Però hi ha una ciència per bullir l'aigua. 1. A causa del problema de contaminació secundària de les canonades de distribució i els dipòsits d'emmagatzematge d'aigua, l'aigua que s'ha emmagatzemat massa temps a les canonades d'aigua de l'aixeta no s'ha de bullir directament per beure. A primera hora del matí, hauríeu d'obrir l'aixeta i deixar córrer l'aigua entre 5 i 10 minuts abans de bullir-la per beure. L'aigua corrent es pot utilitzar per netejar el terra o el vàter, etc. Alternativament, podeu posar l'aigua en un recipient per purificar-la i assentar-la de manera natural abans de bullir-la per beure. 2. Com que l'aigua de l'aixeta fa olor a clor després de la desinfecció amb clor, en bullir l'aigua en una tetera, hauríeu d'obrir la tapa quan l'aigua estigui a punt de bullir (80-90 graus centígrads), bullir-la durant 1-2 minuts més després de bullir l'aigua i apagar el foc. Si no podeu entendre el moment en què l'aigua està a punt de bullir, podeu obrir la tapa immediatament quan l'aigua bulli i esperar 1-2 minuts abans d'apagar el foc. 3. Quan bullim l'aigua, estem matant els microorganismes de l'aigua. Bullir l'aigua és la millor manera d'esterilitzar. Tanmateix, les excrecions de microorganismes a l'aigua, especialment les endotoxines alliberades després de la mort dels bacteris patògens, no es poden matar a 100 ° C, de manera que el foc s'ha d'apagar 5 minuts després que l'aigua bulli. 4. L'aigua no es pot bullir repetidament El millor és beure-la immediatament després de bullir. L'aigua que s'ha bullit repetidament s'anomena "aigua bullida de mil" i és aigua morta. Beure-la accelerarà l'envelliment humà. Si l'aigua s'emmagatzema durant massa temps, es contaminarà pel món exterior i l'aigua durant la nit envelleix fàcilment i es convertirà en aigua estancada. Com es pot veure a l'anterior, si voleu bullir aigua, el millor és fer servir aigua de l'aixeta, heu de tenir cura de no bullir-la repetidament. L'aigua bullida repetidament pot provocar l'envelliment dels humans, i l'aigua bullida és la millor beguda, per tant, és molt útil. |
<<: A què hem de parar atenció quan bevem aigua?
>>: La falta de son et farà estúpid?
En general, si la febre no supera els 38 graus, e...
El punt Yaoyan es troba a la depressió a 3-4 polz...
Què és el lloc web del Toronto-Dominion Bank Group...
El fetge gras té un impacte relativament gran en ...
Què és el lloc web de la Premier League? La Premie...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Rw...
Si no tens cura a l'hora d'extreure les d...
Tothom sap que la cuina requereix oli A Europa, a...
La marató és un esport extrem, si la teva condici...
Què és el lloc web de la Universitat Estatal de Ca...
Els blat de moro són un tipus de fornil carnós qu...
Els joves d'avui estan ocupats amb la seva fe...
Moltes persones trobaran que els seus ulls s'...
Els punts d'acupuntura es refereixen a determ...
Què és el lloc web del grup Kumagai? Kumagai Gumi ...