Quan arriba l'hora de sopar, mengem verdures i bevem farinetes. En aquest moment, ja no mengem cebes verdes, en canvi, es combinen amb panets al vapor, que és deliciós. Això vol dir que pots menjar-te farcit i el menjar té un gust deliciós. Però hi ha un gran desavantatge, és a dir, hi haurà una olor quan mengem ceba verde si parlem amb els altres just després de menjar, hi haurà una olor forta, que és molt poc respectuosa amb els altres, així que hem d'endreçar-nos les nostres. 1. Quan beu begudes, especialment begudes carbonatades, cal beure-les lentament. El millor és mantenir l'aigua a la boca durant un o dos segons abans de beure-la lentament. 2. Després de menjar cebes verdes, beu un got de llet. La proteïna de la llet reaccionarà amb les cebes verdes i eliminarà eficaçment l'olor de la ceba. No obstant això, quan beu llet, assegureu-vos de prendre petits glops i empassar lentament, deixant que la llet es quedi una estona més a la boca. També és millor beure llet calenta, ja que això tindrà un millor efecte. 3. Mastegar xiclet. 4. Podeu utilitzar llet per eliminar l'olor després de menjar ceba verde. Les cebolletes són un tipus de ceba, que es pot dividir en quatre tipus: cebolletes comunes, escalunyes, cebolleta i cebolletes. Les cebolletes són de naturalesa especiada i lleugerament càlida. Tenen els efectes de dissipar el vent i promoure el yang, desintoxicar i condimentar, induir la suor i inhibir els bacteris i dilatar els vasos sanguinis. S'utilitza principalment per a símptomes com ara refredats, aversió al fred i febre, mal de cap i congestió nasal, dolor abdominal a causa del fred yin, disenteria i diarrea, obstrucció interna per cucs, estancament de la llet i dificultat per defecar i orinar. Les cebes verdes contenen oli volàtil, el component principal del qual és l'al·licina, així com sulfur de diè i oxalat de calci. A més, també conté greixos, sucre, carotè, vitamina B, vitamina C, niacina, calci, magnesi, ferro i altres ingredients. És una herba perenne de fulles cilíndriques buides al mig, fràgils i fàcils de trencar, i de color verd. Als països de l'Àsia oriental i les comunitats xineses, les cebes es mengen sovint com una espècia o una verdura comuna, i tenen un paper important en la cuina oriental. A Shandong, la gent se'l menja amb salsa de ceba verda. Podeu mastegar olives verdes i prunes, menjar fruites amb regularitat i beure te amb Ophiopogon japonicus i regalèssia. Sembla que una bona manera de desfer-se de l'olor és menjar més altres coses, que poden tapar l'olor. No mengis mai aquests aliments que són bons per al teu cos només perquè tens por de deixar-te un mal gust a la boca, si ho fas, és possible que el teu cos no tingui els nutrients que necessita. |
<<: Quins aliments heu de menjar per millorar la vostra immunitat?
Crec que la majoria dels nostres amics no estan m...
Moltes persones com les roses tenen moltes simili...
El motiu pel qual es produeix la miopia als ulls ...
El rubor després de beure és un fenomen fisiològi...
Totes les persones esperen ser joves per sempre i...
Les persones modernes tenen molta por del càncer ...
Si una persona sempre se sent somnolent durant el...
Moltes parelles han viscut junts durant molts any...
Què és Abidjan Online? Abidjan Online (Abidjan.net...
Parlant de plàtans, crec que tothom sap que els p...
Si un té dents de corba, afectarà la imatge i la ...
Per a moltes dones, concebre un nadó és una cosa ...
Què és el lloc web de la Universitat de Toho? La U...
Què és el lloc web de Telenor? Telenor és un opera...
Què és el lloc web de First Quantum Mining? First ...