Menjar nous té l'efecte de nodrir el cervell, però quan mengem nous només ens mengem el gra de la nou i es llença la closca de la nou. Cal tenir en compte que les petites idees creatives que hi ha a tot arreu a la vida tenen altres funcions de convertir els residus en tresors Després de menjar nous, si s'utilitzen una mica les closques de nous, es poden convertir en adorns exquisits o en les nostres necessitats diàries. Per exemple, les closques de nous es poden convertir en petits forats. A continuació s'introdueixen els passos específics. Un tros de tela d'uns 8 cm de diàmetre i mitja closca de nou s'utilitza per cosir un cercle per la vora del drap circular preparat. Ompliu-lo amb cotó PP, després estireu el fil i cosiu la posició de tancament. Utilitzeu una pistola de fusió calenta per aplicar cola de fusió calenta a la part inferior de la closca de la nou. Alineeu els petits panets al vapor que acabeu de fer i premeu-los cap avall. És una cosa senzilla i el mètode és senzill, fins i tot un novell ho pot fer bé. Per descomptat, l'ús de closques de nous no és només per fer algunes petites necessitats diàries, sinó també per bullir ous. L'ús de closques de nous per bullir ous pot enfortir la melsa i els ronyons, i també té l'efecte de reposar el qi. Permeteu-me presentar-lo amb detall a continuació. Prepareu les closques de nous i poseu-les en remull en aigua neta durant aproximadament mitja hora. Afegiu-hi uns quants ous, una cullerada petita de sal i una cullerada petita de salsa de soja i cuini junts. Porteu a ebullició a foc fort, després reduïu-ho a foc mitjà-baix i deixeu-ho coure una estona fins que la clara d'ou i el rovell estiguin gairebé solidificats. Utilitzeu un colador per agafar els ous, toqueu les closques d'ou amb una cullera per fer esquerdes a la superfície, després torneu-les a posar a l'olla i coeu-les. Finalment, cuini a foc mitjà-baix durant sis o set minuts. És una bona opció treure els ous i prendre-los amb llet o farinetes d'arròs per esmorzar. Els ous bullits amb closques de nous en general són adequats per menjar quan tens diarrea. Després de menjar nous, pots conservar les closques de nous, pots triar unes quantes closques de nou i bullir-les juntament amb els ous. De fet, les closques de nous contenen una gran quantitat de juglona hidrogenada i glucòsid. Aquests nutrients no s'utilitzen quan mengem nous. |
<<: Com tractar l'acne al voltant de la boca de les dones embarassades
>>: Quins són els usos màgics de les nous
Què és el web del govern argentí? El lloc web ofic...
Quin és el lloc web de Price Real Estate Fund Comp...
Les jaquetes de plomes es poden utilitzar en algu...
La ventosa és un mètode mèdic amb una llarga hist...
Quina és la web del Club Atlético Mineirão? El Clu...
1. Millorar la memòria A mesura que les persones ...
La caiguda del cabell és una cosa molt dolorosa s...
Què és la Universitat de York? La Universitat de Y...
Què és WikiLeaks? WikiLeaks (també coneguda com Wi...
Avui en dia, moltes persones presten atenció a l&...
Molts amics amb mals estómacs són propensos a per...
Què és Bugs Music? Bugs és un portal de música con...
Per molt bonica que sigui una dona, si apareixen ...
El percentatge de neutròfils és un element import...
Ara donem molta importància a la preservació de l...