Menjar nous té l'efecte de nodrir el cervell, però quan mengem nous només ens mengem el gra de la nou i es llença la closca de la nou. Cal tenir en compte que les petites idees creatives que hi ha a tot arreu a la vida tenen altres funcions de convertir els residus en tresors Després de menjar nous, si s'utilitzen una mica les closques de nous, es poden convertir en adorns exquisits o en les nostres necessitats diàries. Per exemple, les closques de nous es poden convertir en petits forats. A continuació s'introdueixen els passos específics. Un tros de tela d'uns 8 cm de diàmetre i mitja closca de nou s'utilitza per cosir un cercle per la vora del drap circular preparat. Ompliu-lo amb cotó PP, després estireu el fil i cosiu la posició de tancament. Utilitzeu una pistola de fusió calenta per aplicar cola de fusió calenta a la part inferior de la closca de la nou. Alineeu els petits panets al vapor que acabeu de fer i premeu-los cap avall. És una cosa senzilla i el mètode és senzill, fins i tot un novell ho pot fer bé. Per descomptat, l'ús de closques de nous no és només per fer algunes petites necessitats diàries, sinó també per bullir ous. L'ús de closques de nous per bullir ous pot enfortir la melsa i els ronyons, i també té l'efecte de reposar el qi. Permeteu-me presentar-lo amb detall a continuació. Prepareu les closques de nous i poseu-les en remull en aigua neta durant aproximadament mitja hora. Afegiu-hi uns quants ous, una cullerada petita de sal i una cullerada petita de salsa de soja i cuini junts. Porteu a ebullició a foc fort, després reduïu-ho a foc mitjà-baix i deixeu-ho coure una estona fins que la clara d'ou i el rovell estiguin gairebé solidificats. Utilitzeu un colador per agafar els ous, toqueu les closques d'ou amb una cullera per fer esquerdes a la superfície, després torneu-les a posar a l'olla i coeu-les. Finalment, cuini a foc mitjà-baix durant sis o set minuts. És una bona opció treure els ous i prendre-los amb llet o farinetes d'arròs per esmorzar. Els ous bullits amb closques de nous en general són adequats per menjar quan tens diarrea. Després de menjar nous, pots conservar les closques de nous, pots triar unes quantes closques de nou i bullir-les juntament amb els ous. De fet, les closques de nous contenen una gran quantitat de juglona hidrogenada i glucòsid. Aquests nutrients no s'utilitzen quan mengem nous. |
<<: Com tractar l'acne al voltant de la boca de les dones embarassades
>>: Quins són els usos màgics de les nous
Quina és la pàgina web del grup Dutch Taigao? Nutr...
La gelea reial és un aliment nutricional saludabl...
El cor és l'òrgan més important del cos humà,...
Els ulls són una part molt important dels nostres...
Avui en dia, adults, nens i adolescents tenen dol...
A través de la investigació, s'ha comprovat q...
Amb l'augment de la pressió vital i la contam...
La gola és una part important del cos humà i una ...
És un fenomen comú que els nadons tinguin inflor ...
Hi haurà un període de recuperació després de la ...
A moltes noies neixen per estimar la bellesa, els...
Els ous cuits són un aliment que a molts ens agra...
Què és Monitise? Monitise és un proveïdor de soluc...
Quina és la web de l'Escola Nacional Superior ...
Dormir no és només una mena de gaudi per a les pe...