El chili és un vegetal molt important a la vida, tot i que és molt picant i irritant per a les papil·les gustatives, és un condiment molt bo per fer diversos aperitius deliciosos. Mètode 1: 1. Assecar a l'aire els pebrots recollits. 2. Torneu a bullir aigua salada, blanqueu els xiles breument i reserveu-los. 3. Prepareu una ampolla, ompliu-la amb mitja ampolla d'aigua bullida i refredada i afegiu-hi els pebrots. 4. Afegiu vuit o deu grans d'all, gingebre i pebre de Sichuan, afegiu-hi licor fort i aproximadament 1/4 d'ampolla de vinagre blanc Si el nivell d'aigua no és suficient, afegiu-hi més vinagre blanc, una mica de sal i sucre i remeneu-ho bé. 5. En aquest moment, per evitar que els pebrots surin cap amunt i fora de l'aigua, utilitzeu alguna cosa per premsar els pebrots sota l'aigua. 6. Tanqueu la boca de l'ampolla i cobreixi la costura del tap de l'ampolla amb cinta adhesiva. Marinar durant aproximadament un mes i mig. Mètode 2: 1. Trieu pebrots: excepte els pebrots dolços i els pebrots diabòlics extremadament picants, es poden utilitzar altres pebrots quotidians. 2. Talleu a la mida que més us agradi, talleu-lo en cercles fins Si us agrada una textura més ferma, talleu-lo a trossos una mica més llargs (fins a 1,5 cm és més adequat. Si és més llarg, serà difícil d'absorbir el sabor i el gust serà més curt). 3. Aboqueu els anells de xili en un recipient i afegiu-hi vinagre. La quantitat de vinagre hauria de ser aproximadament dos terços de la quantitat de pebrots, que és una mica més que la quantitat de vinagre per a l'amaniment normal d'amanides. 4. Afegiu-hi una mica de sal, barregeu-ho bé i espereu que estigui marinat. Com més llarg sigui el temps, més evident serà l'acidesa i el picant s'afeblirà relativament. Pot ser des de mitja hora fins a diverses hores. 5. De mitjana, amb mitja cullerada de sal n'hi ha prou Si vols adobar molts pebrots, pots afegir-ne més segons la situació La sal no és el condiment més important, només estimula el picant i neutralitza l'acidesa. 6. Si voleu que tingui millor gust, podeu afegir una mica d'essència de pollastre i oli de sèsam a l'hora de menjar. |
<<: És cert que beure sopa d'arròs pot augmentar la producció de llet? Com ser més efectiu
>>: Quin tipus de medicament que indueix la llet he de prendre per ser més eficaç?
Quan es produeixen úlceres orals, la gent sovint ...
La vida social d'avui ha canviat molt a causa...
Què és l'assegurança marítima i contra incendi...
It is inevitable that everyone will get acne duri...
Què és el lloc web de l'Agència Eslovaca de Tu...
Potser molts de nosaltres patim cops de calor i m...
Què és el lloc web del Banc de Singapur? Bank of S...
Quin és el lloc web de Gorky Automobile Plant? La ...
El clima s'escalfa dia a dia, i l'estiu c...
El dolor en les articulacions dels dits és un sím...
Què és el New Zealand Herald? El New Zealand Heral...
La salut física i mental no es pot separar de l...
Quan apareixen altres colors en blanc, sembla mol...
Què és el lloc web de Kashiwa Reysol? Kashiwa Reys...
Els pacients diabètics desenvoluparan altres comp...