El chili és un vegetal molt important a la vida, tot i que és molt picant i irritant per a les papil·les gustatives, és un condiment molt bo per fer diversos aperitius deliciosos. Mètode 1: 1. Assecar a l'aire els pebrots recollits. 2. Torneu a bullir aigua salada, blanqueu els xiles breument i reserveu-los. 3. Prepareu una ampolla, ompliu-la amb mitja ampolla d'aigua bullida i refredada i afegiu-hi els pebrots. 4. Afegiu vuit o deu grans d'all, gingebre i pebre de Sichuan, afegiu-hi licor fort i aproximadament 1/4 d'ampolla de vinagre blanc Si el nivell d'aigua no és suficient, afegiu-hi més vinagre blanc, una mica de sal i sucre i remeneu-ho bé. 5. En aquest moment, per evitar que els pebrots surin cap amunt i fora de l'aigua, utilitzeu alguna cosa per premsar els pebrots sota l'aigua. 6. Tanqueu la boca de l'ampolla i cobreixi la costura del tap de l'ampolla amb cinta adhesiva. Marinar durant aproximadament un mes i mig. Mètode 2: 1. Trieu pebrots: excepte els pebrots dolços i els pebrots diabòlics extremadament picants, es poden utilitzar altres pebrots quotidians. 2. Talleu a la mida que més us agradi, talleu-lo en cercles fins Si us agrada una textura més ferma, talleu-lo a trossos una mica més llargs (fins a 1,5 cm és més adequat. Si és més llarg, serà difícil d'absorbir el sabor i el gust serà més curt). 3. Aboqueu els anells de xili en un recipient i afegiu-hi vinagre. La quantitat de vinagre hauria de ser aproximadament dos terços de la quantitat de pebrots, que és una mica més que la quantitat de vinagre per a l'amaniment normal d'amanides. 4. Afegiu-hi una mica de sal, barregeu-ho bé i espereu que estigui marinat. Com més llarg sigui el temps, més evident serà l'acidesa i el picant s'afeblirà relativament. Pot ser des de mitja hora fins a diverses hores. 5. De mitjana, amb mitja cullerada de sal n'hi ha prou Si vols adobar molts pebrots, pots afegir-ne més segons la situació La sal no és el condiment més important, només estimula el picant i neutralitza l'acidesa. 6. Si voleu que tingui millor gust, podeu afegir una mica d'essència de pollastre i oli de sèsam a l'hora de menjar. |
<<: És cert que beure sopa d'arròs pot augmentar la producció de llet? Com ser més efectiu
>>: Quin tipus de medicament que indueix la llet he de prendre per ser més eficaç?
Les persones poden tenir un bon cos només si tene...
Sobretot per a alguns treballadors d'oficina,...
Què és Akinator? Akinator és un lloc web francès d...
Avui en dia, entre el personal de treball, sobret...
Quan l'omòplat està en una postura durant mol...
A l'hivern, a causa del fred, si els llavis n...
En termes generals, a l'estiu la nostra energ...
Què és el lloc web del Servei d'intel·ligència...
Els porus dilatats són generalment causats per po...
GNC_Què és el lloc web de GNC? GNC Holdings Inc. é...
L'erisipela és una malaltia relativament comu...
Quin és el lloc web de Heidi Klum? Heidi Klum és u...
El cor és un òrgan important en el cos humà Un co...
Quin és el lloc web de Nippon Paper Industries, Lt...
Recentment, la Xarxa de Salut Popular va introdui...