Tots sabem que els grans de nous tenen un valor nutricional i medicinal molt alts Si els mengeu amb regularitat, no només poden ajudar a millorar el vostre cervell, sinó que també poden embellir la pell, ennegrir el cabell i nodrir els ronyons. No obstant això, a algunes persones no els agrada menjar-se la pell marró dels grans de nou, ja que senten que té un gust amarg i astringent, i els nens en particular hi són més resistents. Aleshores, hi ha alguna manera d'eliminar ràpidament la pell dels grans de nous fresques? Valor nutricional dels grans de nous Les nous poden reduir l'absorció intestinal de colesterol i són beneficioses per als pacients amb arteriosclerosi, hipertensió i malalties coronàries. Les nous tenen l'efecte d'escalfar els pulmons, alleujar l'asma i prevenir l'envelliment cel·lular. També poden millorar la memòria, retardar l'envelliment i hidratar la pell. Les fulles de noguera contenen antibiòtics, per la qual cosa també tenen efectes bactericides. Com pelar els grans de nous: 1. La manera més senzilla és remullar la carn de la nou en aigua, i després recollir-la amb un pal de bambú, perquè la pell es pugui treure fàcilment. Si afegiu una mica de sal a l'aigua bullint, l'efecte serà millor. 2. Col·loqueu les nous en una olla i coeu-les al vapor durant 10 minuts en aigua freda, treu-les una a una per obtenir-ne els grans d'aigua bullint durant 4 minuts. Precaucions per menjar grans de nous: Cal tenir en compte que la quantitat adequada de nous per menjar és de 5-6 al dia, uns 20-30 grams de grans de nous. Contraindicacions: les persones amb diarrea, deficiència de yin i hiperactivitat del foc, les persones amb tos de flema-calor, excrements fluixos i diarrea, i les persones amb calor interna excessiva i flema i humitat pesades no ho haurien de prendre. Apte per a la multitud: la gent en general se'n pot menjar. És adequat per a pacients amb deficiència renal, deficiència pulmonar, neurastènia, qi i sang insuficients i càncer, és especialment adequat per a treballadors mentals i adolescents. Si realment no podeu menjar la pell marró del nucli de la nou, podeu utilitzar el mètode anterior per pelar-lo ràpidament, però aquesta pell marró també té un bon efecte nutritiu, per la qual cosa es recomana mantenir aquesta pell i menjar-la amb el nucli de la nou. Al mateix temps, cal tenir en compte que encara que les nous són bones, el consum diari no ha de ser massa gran Un màxim de cinc o sis al dia. |
<<: Què són els músculs del sòl pèlvic?
>>: Està bé seure després de dinar?
El recobriment gruixut de la llengua i el sabor a...
La nefritis aguda és una malaltia clínica freqüen...
Quin és el lloc web del Deutsche Bundesbank? El De...
A mesura que envellim, el nostre cabell es tornar...
Alguns pacients experimentaran mal de cap quan es...
Sempre veiem diferents tipus de gambes al mercat,...
L'erisipela és una malaltia comuna de la pell...
Quan es tracta d'orina, la gent pensa que és ...
Què és el lloc web de la Universitat de Califòrnia...
El fetge és un òrgan important del cos humà que s...
L'anèmia aplàstica és una malaltia causada pe...
En general, si no hi ha complicacions de l'ol...
Totes les noies volen tenir els cabells llargs i ...
Quan el ritme de vida augmenta generalment, molte...
El massatge facial pot ajudar molt a la circulaci...