La vida de la gent ha entrat en l'època de l'electrificació. Què heu de prestar atenció a l'hora de comprar una cuina d'inducció? Ho descobrim junts! Quan la cuina d'inducció funciona, la radiació electromagnètica generada pel disc de la bobina no només escalfa l'olla a la superfície de l'estufa, sinó que també es descarrega del cos de la cuina d'inducció i del cos de l'olla, produint el que la gent anomena radiació electromagnètica de fuita. Aquesta part de la radiació electromagnètica és perjudicial per a la salut humana. La cuina d'inducció escalfa l'olla a través d'ones electromagnètiques, de manera que la potència és molt gran, fins i tot si la taxa de fuites electromagnètiques és molt petita, el valor de la potència de fuga és molt gran, cosa que pot causar danys evidents al cos humà. Si l'usuari porta objectes metàl·lics, com ara ulleres de marc metàl·lic, collarets, cinturons metàl·lics, etc., aquests objectes metàl·lics actuen com a directors de l'antena receptora, per la qual cosa la radiació rebuda serà més gran. Les cuines d'inducció són populars entre els consumidors per la seva seguretat, higiene, estalvi d'energia, cuina sense foc i facilitat d'ús, però les nombroses marques de cuines d'inducció dificulten l'elecció dels clients. Aquests són alguns consells per triar una cuina d'inducció. 1. Tria una marca coneguda. Tots els aparells elèctrics de les nostres vides generen radiació, i les cuines d'inducció no són una excepció. Tot i que la cuina d'inducció en si mateixa irradia menys, escollir una cuina d'inducció d'alta qualitat garantirà millor la vostra seguretat. 2. Potència adequada. Per evitar malbarataments innecessaris, hauríeu de triar una cuina d'inducció adequada per al vostre ús domèstic. Per a una família mitjana de tres persones, una cuina d'inducció de 800 W pot satisfer les seves necessitats. Si hi ha més persones, podeu triar una cuina d'inducció d'alta potència de 1000 W-2000 W. 3. La superfície del forn és llisa i intacta. En comprar, presteu atenció a la planitud de la superfície de l'estufa. Si la superfície del forn és convexa, còncava o inclinada per un costat, afectarà la producció normal d'eficiència tèrmica. 4. Inspeccioneu-lo vosaltres mateixos. Quan compreu, podeu girar la cuina d'inducció i agitar-la per veure si hi ha algun espai o solt entre les pales del ventilador i l'eix, i entre l'eix i els coixinets, després d'encendre l'alimentació, el motor no hauria de tenir sorolls ni sorolls de fricció evidents i les pales del ventilador haurien de girar sense moure's ni girar. A partir de la introducció anterior, podem veure que les cuines d'inducció tenen certa radiació al cos humà, especialment aquells que porten alguns objectes metàl·lics, que tenen una capacitat més forta per rebre radiació. A més, a l'hora d'escollir una cuina d'inducció, el millor és triar una marca coneguda, la potència ha de ser adequada i cal comprovar-la a mà per veure si l'aparença de la cuina és plana. |
>>: Com desintoxicar-se de l'alcohol?
Els àcars són organismes molt destructius Encara ...
El centpeus és una mena d'insecte al qual tot...
En general, els amics que tenen cerumen gras tamb...
Quin és el lloc web de Hormel Foods Company? Horme...
Si no prens mesures de protecció solar minucioses...
Encara que hi ha una gran varietat de bolígrafs i...
Menjar lledoner pot ajudar a perdre pes, però el ...
El cranc és un ingredient molt popular en el nost...
El formaldehid és una matèria primera química que...
Tothom ha de mantenir i cuidar el seu cabell, per...
Per a les dones embarassades, en la vida diària, ...
L'asma variant és una malaltia comuna des del...
En la nostra vida diària, el carbó activat s'...
Què és el lloc web de la base de dades de producte...
Què és el lloc web del Conservatori de Música de S...