Les navalles es poden utilitzar per fer una varietat d'aliments deliciosos, però abans de cuinar, també hem de prestar atenció a netejar-les a fons. Després de netejar-les, s'han de posar en remull amb aigua durant mitja hora i s'ha d'afegir una mica d'aigua salada perquè escupi el fang i la sorra. 1. Després de comprar les cloïsses, poseu-les en una pica neta i ompliu-la amb aigua de l'aixeta. Renteu-les primer, després guardeu-les amb aigua neta, només la suficient per cobrir les cloïsses, per descomptat, el millor és posar-hi una mica de sal, si és estiu, és impossible conservar-la al matí i menjar-la al migdia fets, torneu-los a rentar amb aigua neta, i després afegiu-los la mateixa quantitat d'aigua Agiteu-los i torneu-los a rentar, i ja està (recordeu: no poseu massa aigua a les cloïsses). 2. Afegiu una mica de sal a l'aigua, la salada hauria de ser més o menys la mateixa que l'aigua salada que beveu habitualment. Només amb aquesta salada les cloïsses escupiran fang i sorra mentre es remull, la qual cosa farà que el fang i la sorra s'escupin. A continuació, utilitzeu un raspall de dents petit per netejar la closca i treure la pell de la cloïssa (membrana mucosa). Tanmateix, si la renteu massa, el sabor no serà tan deliciós com abans. 3. Canvieu l'aigua diverses vegades durant aquest procés, i no ompliu massa el dipòsit cada vegada Canvieu l'aigua unes tres vegades. 4. Després de canviar l'aigua diverses vegades segons el mètode anterior, les cloïsses queden bàsicament netes Quan les treus per cuinar, pessiga la palla de la cloïssa i esprem el fang i la sorra. Els mariscs com les cloïsses són propensos als paràsits, però no perjudicaran el cos sempre que estiguin completament cuits abans de menjar-los. |
<<: Què és el foc de l'estómac i com es produeix?
>>: Quins són els mètodes per a l'examen físic de l'escoliosi?
Es creu que la pell de gallina a la pell de la cu...
La tos no hauria de ser desconeguda per a tothom,...
A l'hivern, quan els homes porten jaquetes de...
Tots sabem que una vegada que les dones arribin a...
L'oli de cavall és un producte de bellesa i c...
Amb l'avenç de la ciència i la tecnologia i l...
L'herpes és una malaltia que es pot transmetr...
És molt comú que el peu d'atleta es convertei...
Hi ha moltes categories de productes per a la cur...
El cor pulmonar crònic és una malaltia cardíaca c...
Per als amics que senten dolor al pit esquerre qu...
Què és el lloc web del Museu de la Policia de Nova...
Sempre hi ha flegma a la gola, que no es pot toss...
Els fesols vermells poden reomplir la sang i elim...
Normalment, quan sortim a menjar crancs, ja estan...