L'arç de mar és una planta caducifoli, un terme general per a plantes i fruits. El contingut de vitamina C a la fruita d'arç de mar és molt alt i es coneix com el rei de la vitamina C. L'arç de mar es pot utilitzar com a material medicinal. La fruita de l'arç de mar conté nutrients rics i substàncies bioactives. Es pot utilitzar com a medicament per alleujar la tos i resoldre la flegma, estimular l'estómac i la digestió, afavorir la circulació sanguínia i alleujar l'estasi de la sang. 1. Per fer suc d'arç de mar, la fruita d'arç de mar ha de ser fresca, totalment madura, lliure de plagues, malalties i floridura, i tenir un sabor, aroma i suc ric excel·lents. Després de seleccionar les matèries primeres, s'han de netejar mecànicament o manualment. La fruita fresca es pot espremer directament amb una premsa de cargol sense ser aixafada. Després del primer premsat, barregeu l'orujo de manera uniforme i afluixeu-lo abans de premsar-lo per segona vegada. El mètode de clarificació natural s'utilitza per deixar reposar el suc espremut en un dipòsit de clarificació durant un període de temps per permetre que la matèria en suspensió del suc s'assenti al fons. A continuació, utilitzeu una galleda de plàstic per extreure el suc transparent superior, després del filtratge de la placa i el marc, es pot posar directament en una galleda de plàstic sense esterilització. 2. Per fer vinagre d'arç de mar, aboqueu 15 kg de fruita d'arç d'arç de mar seleccionat en un pot, afegiu 22,5 kg de Daqu, remeneu-lo amunt i avall amb un rasclet de fusta i fermenta a temperatura ambient 20 ℃ durant 15 dies. Afegiu 175 kg de segó a la fruita d'arç de mar fermentat, tritureu-la amb una trituradora, poseu-la en un dipòsit i barregeu-la de manera uniforme i, a continuació, feu la segona fermentació. La temperatura no ha de superar els 40 ℃. Per evitar temperatures excessives, gira el dipòsit una vegada al dia i la fermentació es completarà en uns 10 dies. Poseu les fruites fermentades d'arç de mar al dipòsit d'abocament de vinagre per abocar vinagre, remulleu el residu de vinagre després del primer abocament de vinagre durant 10 hores més i, a continuació, aboqueu vinagre per segona vegada. El producte acabat és de color groc marró, lleugerament tèrbol, i té un gust aromàtic, àcid i lleugerament astringent. A través de la introducció de l'article anterior, crec que totes les noies tenen una mica d'experiència sobre com triar l'arç de mar d'alta qualitat. Ara tothom té una certa comprensió dels mètodes d'alimentació, les funcions, el valor nutricional, els tabús de menjar i els mètodes de selecció de les bufandes de gasa. Ja sabeu, l'arç d'arç de mar és una planta molt valuosa. Quan escollim un bon arç de mar, hem de recordar-lo estimar i agrair a la natura el seu regal. |
<<: Quins són els efectes i les funcions de l'oli de llavors d'arç de mar?
>>: Què he de fer si sovint m'esquinço el turmell mentre camino?
Si la pell té picor, apareixeran fàcilment taques...
L'estructura del producte i la composició del...
El gingebre és un ingredient molt comú a les nost...
Es pot dir que el cor és l'òrgan més importan...
A la nostra vida, alguns amics tindran diarrea de...
Què és Vans? Vans és una marca de moda d'espor...
Tothom vol mantenir-se jove i bonic per sempre, i...
En la nostra vida diària, podem veure el te a tot...
La pèrdua de pes és una cosa a la qual moltes per...
Què és el vent-calor fred? La medicina tradiciona...
La tecnologia mèdica millora constantment i cada ...
Els dàtils poden proporcionar nutrients essencial...
Els pulmons són un òrgan amb funcions molt potent...
Les úlceres de decúbit són una malaltia comuna en...
Quina és la web del Nantes Football Club? El FC Na...