La intoxicació alimentària és molt freqüent al nostre voltant, quan es produeix, els símptomes poden ser lleus, com vòmits i diarrea, o greus, com desmais i xoc, per tant, cal prendre mesures efectives per prevenir-ho. Tanmateix, és possible que moltes persones no sàpiguen quins mètodes poden prevenir realment l'enverinament. A continuació, resumirem la informació recopilada. Llegim l'article junts. 1. Aneu amb compte a l'hora de seleccionar i identificar els aliments, i no compreu ni mengeu aliments verinosos, com ara peix globus, bolets verinosos, patates germinades, etc. No escolliu i mengeu a l'atzar animals i plantes desconeguts o desconeguts (bolets, fruites silvestres, verdures silvestres, etc.). No mengeu aliments podrits o malmesos, sovint conté una varietat de virus i és més probable que provoqui intoxicació alimentària. 2. Els aliments cuinats s'han d'escalfar a fons, els aliments cuinats s'han de menjar immediatament i la temperatura d'emmagatzematge dels aliments cuinats ha de ser inferior a 7 °C. La carn, en particular, s'ha de cuinar a fons per evitar que sigui cuita per fora però crua per dins. 3. Eviteu el contacte entre els aliments crus i els aliments cuinats. No utilitzeu ganivets i taules de tallar que s'utilitzen per tallar aliments crus. Els aliments crus i els cuinats s'han d'emmagatzemar per separat. A més, les fruites i verdures s'han de rentar i desinfectar abans de menjar-les crues. 4. Evitar que insectes, rosegadors i altres animals entrin en contacte amb els aliments. No mengeu productes aquàtics crus prohibits com ara cloïsses peludes, cloïsses de fang, cloïsses gegants i cloïsses sofregits. 5. No compreu menjar a venedors sense llicència. No compreu aliments enllaunats ni altres aliments envasats sense marques comercials o etiquetes com ara la data de producció, la unitat de producció o la vida útil. 6. Emmagatzemeu els aliments d'acord amb els requisits de refrigeració a baixa temperatura per controlar la reproducció dels microorganismes. A més, rentar-se les mans abans dels àpats i després d'anar al lavabo. En termes generals, sempre que pugueu seguir estrictament el contingut anterior proporcionat per l'editor, podeu evitar completament la intoxicació alimentària, per la qual cosa és millor que tothom el llegeixi detalladament diverses vegades, i el millor és insistir a implementar-lo. |
<<: Quins són els beneficis del sabó d'oli essencial?
>>: Què és exactament la cura de la ressaca?
Què és el lloc web del Servei Romanès d'Immigr...
Crec que molts dels meus amics no han sentit parl...
Les persones amb miopia que no volen portar uller...
L'artritis reumatoide i el reumatisme són mol...
Suar molt a l'estiu és un fenomen normal Com ...
Avui en dia, moltes persones pateixen malalties n...
Com tots sabem, en circumstàncies normals, el col...
Avui en dia, el ritme de la nostra vida és molt r...
L'acidosi respiratòria és generalment una man...
Moltes amigues estan més preocupades per l'ac...
Quina és la web del Sampdoria Futbol Club? El Samp...
La maca no només es pot utilitzar com a medicamen...
Què és el lloc web de Decorte? COSME DECORTE és la...
Cada família, quan decideix tenir un nadó, vol qu...
La millora dels pits és sempre un tema sobre el q...