Avui en dia, molts de nosaltres tenim por de prendre la medicina occidental. Quan estem malalts, triarem una medicina a base d'herbes xinesa per cuidar el nostre cos, encara que la medicina xinesa no té efectes secundaris, és molt amarga i difícil de beure el bevem? Tot i que la medicina xinesa és bona, té un gust amarg, de manera que molta gent afegeix una mica de sucre quan la pren. De fet, el sucre també és una medicina tradicional xinesa. Té els efectes d'humitejar els pulmons i el mig, nodrir la melsa i calmar el fetge. Es pot utilitzar per tractar la tos seca, la boca seca, el dolor d'estómac i altres símptomes. En cada recepta, els ingredients dels medicaments tenen diferents sabors de "àcid, amarg, dolç, picant i salat", i les propietats medicinals també tenen diferents propietats de "fred, calent, càlid i fresc". Per tant, afegir sucre quan es pren la medicina xinesa reduirà l'eficàcia en el millor dels casos i provocarà efectes secundaris en el pitjor. Menjar massa sucre augmentarà la calor. Si el pacient presenta símptomes com distensió abdominal, plenitud, estancament de la calor humida i recobriment de la llengua gruixuda i greixosa, generalment està prohibit afegir sucre per evitar reaccions adverses. El sucre blanc és fresc per naturalesa, mentre que el sucre moreno és càlid per naturalesa. Si s'afegeix sucre blanc als medicaments calents o sucre moreno als medicaments freds, debilitarà les propietats medicinals, dificultarà l'absorció total dels medicaments i afectarà l'eficàcia. La composició química de la medicina tradicional xinesa és relativament complexa. Els sucres, especialment el sucre moreno, contenen més ferro, calci i altres elements. Les proteïnes, tanins i altres components de la medicina tradicional xinesa es poden combinar amb ells per produir reaccions químiques, provocant que alguns ingredients efectius de la medicina es coagulin i desnaturalitzin, i després produeixin terbolesa i precipitació, que no només afecten l'eficàcia de la medicina. Alguns medicaments utilitzen el sabor amarg per estimular la secreció de les glàndules digestives, aconseguint així millors efectes terapèutics. Per exemple, Coptis chinensis funciona estimulant l'analitzador de gust, augmentant així l'excitació del centre de la gana, provocant reflexivament un augment de la secreció de suc gàstric, exercint així un efecte estomacal. Si s'afegeix sucre, aquest efecte es perdrà i no s'aconseguirà l'efecte terapèutic. Quan beu medicina xinesa, el millor és no afegir-hi res, tot i que la bona medicina té un gust amarg. Podem menjar sucre de roca o sucre blanc després de beure-la. |
<<: Com eliminar el groc de la roba blanca
Què és la Universitat Estatal de Belgorod? La Univ...
Recentment, moltes persones tenen problemes per a...
Podem prevenir la grip mitjançant: Renteu-vos les...
Hi ha molts misteris en el cos humà que no són fà...
Què és el lloc web de Kumho Tire? Kumho Tire (금호타이...
L'oli de llavors de perilla és un oli comesti...
Si la majoria de la gent troba que la seva orina ...
Si es produeix la síndrome del túnel carpià, l...
A mesura que el nivell de vida de les persones mi...
La pell és la mostra més directa de la imatge d...
La societat s'està desenvolupant molt ràpid. ...
Quina és la pàgina web del Bielefeld Football Club...
Quin és el lloc web d'Anheuser-Busch InBev? An...
Crec que tothom ha d'haver menjat ginseng sec...
A mesura que els pares envelleixen, les seves fun...