El valor nutricional del bròquil és relativament alt, i ara a moltes persones els agrada menjar plats fets amb bròquil, doncs, quin és el valor nutricional del bròquil, el següent contingut donarà a molts amics que vulguin conèixer el valor nutricional del bròquil una introducció detallada sobre el valor nutricional del bròquil. Els nutrients del bròquil no només són alts en contingut, sinó que també són molt complets, incloent principalment proteïnes, hidrats de carboni, greixos, minerals, vitamina C i carotè. Segons l'anàlisi, cada 100 grams de flors de bròquil fresc conté de 3,5 grams a 4,5 grams de proteïna, que és tres vegades la de la coliflor i quatre vegades la dels tomàquets. A més, la composició mineral del bròquil és més completa que la d'altres verdures És rica en calci, fòsfor, ferro, potassi, zinc, manganès, etc., que és molt superior a la de la col, que també pertany a la família de les crucíferes. El bròquil ocupa el primer lloc en valor nutricional mitjà i efecte de prevenció de malalties. Cada 100 grams de bròquil cuit conté un 90,6% d'aigua, 2,9 grams de proteïnes, 5,1 grams d'hidrats de carboni i 117,2 kilojoules de calories. El bròquil cuit conté vitamina C, potassi, folat, vitamina A, magnesi, àcid pantotènic, ferro i fòsfor. A més, el bròquil també conté carotè. El bròquil pot reduir eficaçment la incidència de càncer de mama, càncer colorectal, càncer d'estómac, malalties cardíaques i accidents cerebrovasculars, i també té l'efecte de matar els bacteris i prevenir la infecció. Potser l'efecte més significatiu del bròquil és els seus efectes anticancerígens i anticancerígens. La coliflor conté més vitamina C que la col xinesa, els tomàquets i l'api. És especialment eficaç per prevenir i tractar el càncer gàstric i el càncer de mama. Els estudis han demostrat que quan es pateix càncer gàstric, el nivell de seleni sèric en el cos humà disminueix significativament, i la concentració de vitamina C en el suc gàstric també és significativament inferior a la de les persones normals. Segons la investigació de nutricionistes nord-americans, la coliflor conté una varietat de derivats d'indol, que poden reduir els nivells d'estrògens al cos humà i prevenir l'aparició de càncer de mama. A més, els estudis han demostrat que l'ingredient més important del bròquil per prevenir el càncer és el "sulforafano", que pot augmentar l'activitat dels enzims de desintoxicació del carcinogen i ajudar a reparar les cèl·lules canceroses a les cèl·lules normals. Algunes persones anomenen el bròquil "medicina donada per Déu" i "el metge del pobre", perquè menjar bròquil regularment pot aclarir la gola, obrir la veu, humitejar els pulmons i alleujar la tos. El consum a llarg termini també pot reduir la incidència de càncer de mama, càncer colorectal i càncer gàstric. A més, el bròquil té un efecte màgic en matar Helicobacter pylori, que causa càncer d'estómac. Després d'entendre completament la introducció anterior, crec que ja heu entès el valor nutricional del bròquil és relativament alt, no només té efectes contra el càncer i la prevenció del càncer, sinó que també té l'efecte de suplementar les vitamines. |
<<: Temps per al coit després de la cesària
>>: Causes del dolor als músculs sota el polze
A mesura que la nostra economia es desenvolupa ca...
Netejar la cuina és un mal de cap perquè trobarem...
Hi ha molts tipus de vacunes A l'hora d'e...
Crec que moltes persones han experimentat la sens...
Tothom té molta por quan es parla de smog Ara el ...
Potser a molts de nosaltres ens encanta beure cer...
Hi ha molts tipus de roba interior, i les noies p...
No sé quan, però la salut i la bellesa de la medi...
En la vida diària, estem obligats a trobar-nos am...
Quan es produeixen irregularitats menstruals o fi...
El quist de la fissura branquial és una malaltia ...
La diarrea és una condició inevitable a les nostr...
Quin és el lloc web de Hamamatsu Photonics? Hamama...
En un moment en què moltes persones pateixen d...
Els cossos de les persones són propensos a les al...