El iogurt és la beguda més comuna a la nostra vida. En general, bevem iogurt directament i poques vegades l'escalfem. Però a l'hivern, el clima és molt fred i beure coses fredes pot causar diarrea fàcilment. En aquest moment, tothom escalfarà el iogurt abans de beure'l. De fet, aquest mètode és incorrecte Si voleu saber si el iogurt es pot escalfar abans de menjar, escoltem la resposta dels experts. Els experts diuen que els àcids orgànics del iogurt poden millorar eficaçment l'entorn microbià intestinal, matar els patògens nocius i prevenir l'envelliment del cos. La fermentació dels bacteris làctics als intestins pot dificultar la descomposició de proteïnes i la producció de toxines per substàncies corruptes, i pot retardar l'envelliment humà i tenir efectes anticancerígens i de prevenció del càncer. El calci, potassi, zinc, magnesi, metionina, vitamines i altres substàncies biològicament actives del iogurt també tenen moltes funcions com ara reduir la pressió arterial, prevenir l'ictus cerebral i inhibir l'augment del colesterol. Per tant, el iogurt és estimat per moltes persones pel seu sabor únic i els seus beneficis per a la salut. La temperatura baixa a l'hivern, i beure un got de iogurt fred farà que el teu estómac se senti incòmode. Es pot escalfar el iogurt a l'hivern? De fet, el iogurt es pot beure calent. La raó per la qual no s'ha d'escalfar el iogurt és perquè la gent està preocupada per matar els bacteris làctics més valuosos del iogurt. Si s'escalfa al vapor o s'escalfa, es matarà un gran nombre de bacteris làctics actius continguts en ell, les propietats físiques canviaran, es produirà la separació i la precipitació, el gust i la sensació de boca desapareixeran i es reduiran el seu valor nutricional i la funció de salut. Si només s'escalfa el iogurt, els bacteris làctics del iogurt no es mataran, en canvi, augmentarà l'activitat dels bacteris làctics i els seus efectes únics per a la salut seran més grans. Tanmateix, l'escalfament del iogurt hauria de ser limitat i condicionat. La inoculació de iogurt es realitza refredant immediatament la llet esterilitzada a uns 45 °C. Quan s'utilitza un agent de fermentació mixt de Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus, la temperatura es manté entre 41 °C i 42 °C, el temps d'incubació és de 2,5 a 4,0 hores (2% a 4% de la quantitat d'inoculació) i la fermentació s'acaba quan s'arriba a un estat de coagulació. El iogurt coagulat fermentat s'ha de traslladar immediatament a un magatzem en fred a 0 ℃ ~ 4 ℃ per inhibir ràpidament el creixement de bacteris làctics per evitar la fermentació continuada i l'augment de l'acidesa. Generalment, el iogurt que compreu es refrigera i no s'ha de consumir directament a l'hivern. Podeu posar el iogurt en aigua tèbia a uns 45 ℃ i escalfar-lo lentament, sacsejant-lo a mesura que s'escalfa, el podeu beure. Encara que el iogurt es pot escalfar, la seva temperatura no ha de ser massa alta. També m'agradaria recordar a tothom aquí que els nadons menors d'un any no són aptes per beure iogurt. Per a les amigues, el iogurt pot embellir la pell i fins i tot ajudar a baixar de pes. |
<<: Causes i tractaments dels dolors musculars a tot el cos
>>: Què he de fer si la meva roba blanca es torna groga?
Quin tipus de lloc web és Lulu Gaming Network? I G...
Els hematomes a la pell del cos són causats princ...
Els bolets shiitake són un fong comestible baix e...
Les causes de l'opressió toràcica i les palpi...
Tothom sap el dany de fumar per al cos. El tabaqu...
Què és el lloc web de la revista British Spectator...
Què és el lloc web de l'Acadèmia Sibelius? Sib...
Què és Games Workshop? Games Workshop és un desenv...
L'herpes simplex és una malaltia de la pell r...
La fruita és un aliment molt comú a la nostra vid...
El sagnat de l'oïda és un problema comú en la...
És difícil evitar les taques d'oli a la roba ...
La carbassa és una verdura comuna que molta gent ...
L'àcid úric elevat s'ha convertit en un a...
Què és la col·lecció Home Decorators? Home Decorat...