El iogurt és la beguda més comuna a la nostra vida. En general, bevem iogurt directament i poques vegades l'escalfem. Però a l'hivern, el clima és molt fred i beure coses fredes pot causar diarrea fàcilment. En aquest moment, tothom escalfarà el iogurt abans de beure'l. De fet, aquest mètode és incorrecte Si voleu saber si el iogurt es pot escalfar abans de menjar, escoltem la resposta dels experts. Els experts diuen que els àcids orgànics del iogurt poden millorar eficaçment l'entorn microbià intestinal, matar els patògens nocius i prevenir l'envelliment del cos. La fermentació dels bacteris làctics als intestins pot dificultar la descomposició de proteïnes i la producció de toxines per substàncies corruptes, i pot retardar l'envelliment humà i tenir efectes anticancerígens i de prevenció del càncer. El calci, potassi, zinc, magnesi, metionina, vitamines i altres substàncies biològicament actives del iogurt també tenen moltes funcions com ara reduir la pressió arterial, prevenir l'ictus cerebral i inhibir l'augment del colesterol. Per tant, el iogurt és estimat per moltes persones pel seu sabor únic i els seus beneficis per a la salut. La temperatura baixa a l'hivern, i beure un got de iogurt fred farà que el teu estómac se senti incòmode. Es pot escalfar el iogurt a l'hivern? De fet, el iogurt es pot beure calent. La raó per la qual no s'ha d'escalfar el iogurt és perquè la gent està preocupada per matar els bacteris làctics més valuosos del iogurt. Si s'escalfa al vapor o s'escalfa, es matarà un gran nombre de bacteris làctics actius continguts en ell, les propietats físiques canviaran, es produirà la separació i la precipitació, el gust i la sensació de boca desapareixeran i es reduiran el seu valor nutricional i la funció de salut. Si només s'escalfa el iogurt, els bacteris làctics del iogurt no es mataran, en canvi, augmentarà l'activitat dels bacteris làctics i els seus efectes únics per a la salut seran més grans. Tanmateix, l'escalfament del iogurt hauria de ser limitat i condicionat. La inoculació de iogurt es realitza refredant immediatament la llet esterilitzada a uns 45 °C. Quan s'utilitza un agent de fermentació mixt de Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus, la temperatura es manté entre 41 °C i 42 °C, el temps d'incubació és de 2,5 a 4,0 hores (2% a 4% de la quantitat d'inoculació) i la fermentació s'acaba quan s'arriba a un estat de coagulació. El iogurt coagulat fermentat s'ha de traslladar immediatament a un magatzem en fred a 0 ℃ ~ 4 ℃ per inhibir ràpidament el creixement de bacteris làctics per evitar la fermentació continuada i l'augment de l'acidesa. Generalment, el iogurt que compreu es refrigera i no s'ha de consumir directament a l'hivern. Podeu posar el iogurt en aigua tèbia a uns 45 ℃ i escalfar-lo lentament, sacsejant-lo a mesura que s'escalfa, el podeu beure. Encara que el iogurt es pot escalfar, la seva temperatura no ha de ser massa alta. També m'agradaria recordar a tothom aquí que els nadons menors d'un any no són aptes per beure iogurt. Per a les amigues, el iogurt pot embellir la pell i fins i tot ajudar a baixar de pes. |
<<: Causes i tractaments dels dolors musculars a tot el cos
>>: Què he de fer si la meva roba blanca es torna groga?
Les bosses oculars no són estranyes a la gent, i ...
Molta gent pensa que fumar és una cosa molt còmod...
La llet és una beguda amb la qual estem molt fami...
Alguns amics trobaran dolor a les espatlles quan ...
El gust agre a la boca pot fer que la gent se sen...
Moltes parelles que volen quedar embarassades i t...
Avui en dia, moltes persones pateixen diabetis se...
Què és University Admission Partners? College Admi...
En realitat, el vitiligo és una malaltia molt com...
Potser moltes persones han desenvolupat un bon hà...
Algunes amigues experimenten dismenorrea durant l...
Quan escollim aliments que conserven la salut, he...
El mal de queixal de vegades implica dolor en mol...
Quina és la pàgina web del Grup CP? Charoen Pokpha...
La sílice és una substància semblant a la sílice ...