L'anomenat te d'ou en realitat significa batre un ou en un recipient, afegir una mica d'oli de sèsam, remenar uniformement, després afegir aigua bullint, barrejar bé i després beure. Aquesta també és una millor manera d'esmorzar i també és bona per a la salut. Per exemple, pot complementar les proteïnes de l'organisme, augmentar la sacietat i tenir un cert efecte en la pèrdua de pes, per la qual cosa és més adequat per ser consumit a l'esmorzar. Mètode 1 1. Agafeu un recipient més profund, com una tassa més gran. Escalda el recipient amb aigua bullint. 2. Batre els ous en un recipient, afegir unes gotes d'oli de sèsam i batre amb escuradents o una batedora. 3. Bullir aigua i abocar-la immediatament al recipient fins que el líquid de l'ou tingui forma de pètals trencats. 4. Afegiu dos trossos de sucre de roca mentre estigui calent, o afegiu-hi mel quan es refredi una mica. Recepta de te d'ou 2 [ Recepta ] 2 ous o: ous crus, oli de sèsam, sucre de roca, mel. Diversos productes de te d'ou Diversos productes de te d'ou (12 fotos) [ Ús ] 1. Agafeu un recipient més profund, com ara una tassa més gran. Escalda el recipient amb aigua bullint. 2. Batre els ous en un recipient, afegir unes gotes d'oli de sèsam i batre amb escuradents o una batedora. 3. Bullir aigua i abocar-la immediatament al recipient fins que el líquid de l'ou tingui forma de pètals trencats. 4. Afegiu dos trossos de sucre de roca mentre estigui calent, o afegiu-hi mel quan es refredi una mica. [Efectes] Tractar l'asma bronquial. [Font] Remei popular. Una altra manera de fer te d'ou: batre els ous en una tassa, afegir una mica de sucre o sal, abocar aigua bullint a la tassa, afegir una mica d'oli de sèsam i remenar amb escuradents. Servir. Materials Material de producció (20 peces) Característiques : El mètode és senzill i beure-lo calent pot curar els refredats. Hi ha molts beneficis : Suplement de proteïnes d'alta qualitat : La proteïna és la base material de tota la vida En comparació amb els aliments com les farinetes i el pa, la composició d'aminoàcids dels ous és millor, la seva composició d'aminoàcids essencials és bàsicament similar a la del cos humà, i el seu valor biològic també és el millor entre tots els aliments. A més, la taxa d'absorció i utilització de proteïnes dels ous és superior a la d'aliments com les farinetes i el pa. 1. Augmenta la sacietat : Els ous no només aporten proteïnes suficients al cos, sinó que també frenen el buidatge de l'estómac i perllonguen la sensació de plenitud després d'un àpat. Els estudis han demostrat que l'esmorzar que contingui ous pot augmentar la sensació de sacietat de les persones. Al mateix temps, la proteïna i el greix dels ous poden proporcionar energia sostinguda i estable, mantenint l'estómac ple més temps. |
<<: Puc menjar ous amb taques negres a la closca?
>>: Es poden menjar Sophora japonica i els ous junts?
Què és el lloc web de Korean Culture Daily? El Dia...
La solució de glicolat de midó de sodi és un immu...
En la vida diària, és una cosa dolorosa que les p...
Què és Glyco Forum? Glyco Forum és un fòrum acadèm...
La hiperplàsia òssia és un símptoma comú entre le...
Què és Maguire? MacGregor Golf és un dels proveïdo...
Si el nivell d'àcid a la sang és alt, pot cau...
En aquesta temporada, es troben al mercat tot tip...
En comparació amb els amics, les amigues estan mo...
Els llavis gruixuts són relativament rars a la vi...
Avui en dia, cada cop són més els joves amb perso...
Amb la millora dels nivells de vida, moltes perso...
Alguns nadons neixen sense escoltar i no tenen re...
Bàsicament no podem prescindir de beure en el nos...
Quin és el lloc web del Ministeri Federal d'Ed...