L'anomenat te d'ou en realitat significa batre un ou en un recipient, afegir una mica d'oli de sèsam, remenar uniformement, després afegir aigua bullint, barrejar bé i després beure. Aquesta també és una millor manera d'esmorzar i també és bona per a la salut. Per exemple, pot complementar les proteïnes de l'organisme, augmentar la sacietat i tenir un cert efecte en la pèrdua de pes, per la qual cosa és més adequat per ser consumit a l'esmorzar. Mètode 1 1. Agafeu un recipient més profund, com una tassa més gran. Escalda el recipient amb aigua bullint. 2. Batre els ous en un recipient, afegir unes gotes d'oli de sèsam i batre amb escuradents o una batedora. 3. Bullir aigua i abocar-la immediatament al recipient fins que el líquid de l'ou tingui forma de pètals trencats. 4. Afegiu dos trossos de sucre de roca mentre estigui calent, o afegiu-hi mel quan es refredi una mica. Recepta de te d'ou 2 [ Recepta ] 2 ous o: ous crus, oli de sèsam, sucre de roca, mel. Diversos productes de te d'ou Diversos productes de te d'ou (12 fotos) [ Ús ] 1. Agafeu un recipient més profund, com ara una tassa més gran. Escalda el recipient amb aigua bullint. 2. Batre els ous en un recipient, afegir unes gotes d'oli de sèsam i batre amb escuradents o una batedora. 3. Bullir aigua i abocar-la immediatament al recipient fins que el líquid de l'ou tingui forma de pètals trencats. 4. Afegiu dos trossos de sucre de roca mentre estigui calent, o afegiu-hi mel quan es refredi una mica. [Efectes] Tractar l'asma bronquial. [Font] Remei popular. Una altra manera de fer te d'ou: batre els ous en una tassa, afegir una mica de sucre o sal, abocar aigua bullint a la tassa, afegir una mica d'oli de sèsam i remenar amb escuradents. Servir. Materials Material de producció (20 peces) Característiques : El mètode és senzill i beure-lo calent pot curar els refredats. Hi ha molts beneficis : Suplement de proteïnes d'alta qualitat : La proteïna és la base material de tota la vida En comparació amb els aliments com les farinetes i el pa, la composició d'aminoàcids dels ous és millor, la seva composició d'aminoàcids essencials és bàsicament similar a la del cos humà, i el seu valor biològic també és el millor entre tots els aliments. A més, la taxa d'absorció i utilització de proteïnes dels ous és superior a la d'aliments com les farinetes i el pa. 1. Augmenta la sacietat : Els ous no només aporten proteïnes suficients al cos, sinó que també frenen el buidatge de l'estómac i perllonguen la sensació de plenitud després d'un àpat. Els estudis han demostrat que l'esmorzar que contingui ous pot augmentar la sensació de sacietat de les persones. Al mateix temps, la proteïna i el greix dels ous poden proporcionar energia sostinguda i estable, mantenint l'estómac ple més temps. |
<<: Puc menjar ous amb taques negres a la closca?
>>: Es poden menjar Sophora japonica i els ous junts?
Què és Geox? Geox és un famós fabricant italià de ...
Els llocs més freqüents de la síndrome compartime...
No subestimeu la malaltia hepàtica, perquè si és ...
Què és el lloc web d'Air Jordan? Air Jordan és...
El sistema nerviós és una part important de la re...
Tothom ha d'estar molt nerviós quan sagnen le...
Les abelles són les petites porteries de flors qu...
Amb el desenvolupament de l'economia, el llev...
A la nostra vida diària, la sal comestible és un ...
Quin és el lloc web de la Chonnam National Univers...
Rentar la roba de seda requereix molta atenció, j...
A la medicina tradicional xinesa, el vinagre i el...
Quan es tracta de la diferència de pressió del po...
El gingebre és un aliment molt habitual en la nos...
Quedar-se despert fins a tard s'ha convertit ...