La gota és una malaltia comuna entre les persones de mitjana edat i les persones grans han de prestar atenció a molts problemes de la dieta. Els pacients amb gota no haurien de menjar peix. El peix conté substàncies de purina, és causada per un trastorn del metabolisme de les purines en el cos, la manifestació important és que el nivell d'àcid úric a la sang és massa alt, que pot causar una sèrie de símptomes a les articulacions, teixits connectius, ronyons i altres parts del cos, per tant, les persones amb gota agreujaran els seus símptomes. El peix és un plat deliciós que a la gent li agrada menjar, però si no es processa correctament, causarà moltes malalties a la gent. No mengis peix cremat. Quan el peix està carbonitzat, es produirà més benzopirè. És un fort carcinogen i la seva toxicitat és superior a l'aflatoxina. A més, la carn de peix és rica en proteïnes si la carn de peix es crema, la proteïna de molècula alta es descompondrà en aminoàcids de molècula baixa i pot formar productes químics mutagènics. El millor és menjar menys peix salat Els científics han reconegut des de fa temps que el peix salat té una certa relació amb l'aparició del càncer de nasofarínge. Els estudis han demostrat que menjar peix salat és més cancerígen per als nens petits que per als adults. La raó per la qual el peix salat pot causar càncer nasofarínge és que algunes proteïnes del peix es descompondran en amines durant el procés de decapat. Els experiments amb animals també van demostrar que els ratolins que menjaven peix salat desenvoluparien càncer, mentre que el grup control que no menjava peix salat no va desenvolupar càncer. Les sardines, les anxoves i altres peixos marins són aliments rics en purines i s'han d'evitar. Les sardines tenen un valor nutricional sorprenent i són riques en fosfolípids, és a dir, àcids grassos OMEGA-3, proteïnes i calci. Segons el lloc web de l'Associació Americana de Cardiovascular, aquest àcid gras especial pot reduir la producció de triglicèrids (àcids grassos nocius que causen coàguls de sang) i té l'efecte màgic de reduir gradualment la pressió arterial i frenar la taxa d'aterosclerosi. No obstant això, és un peix marí amb un alt contingut en purines, per la qual cosa no és apte per menjar pacients amb gota. Les anxoves contenen proteïnes, greixos, hidrats de carboni, calci, fòsfor, ferro i oligoelements, zinc i seleni, segons la teoria de la medicina tradicional xinesa, les anxoves són de naturalesa dolça i càlida i pertanyen als meridians de la melsa i el fetge, poden reposar la deficiència de qi, enfortir la melsa i l'estómac. Els estudis farmacològics han comprovat que el zinc que conté l'anxova pot augmentar el nombre de limfòcits resistents a la infecció a la sang, també s'ha confirmat que l'anxova és beneficiosa per a la tolerància de l'organisme a la quimioteràpia. És apte per a aquells que són dèbils i tenen qi insuficient, no és apte per a nens amb humitat excessiva i picor; |
<<: Quant saps sobre córrer sense fer-te mal als genolls?
>>: Pumpkin Vine Mètode per deixar de fumar Introducció
La inflamació de les genives generalment està rel...
Què és el lloc web de Middle East Airlines? Middle...
A la vida, moltes persones tenen els peus suats i...
És fàcil relliscar en temps plujós i nevat, i les...
El mal de cap és un dels problemes de salut que p...
La calor freda és un fred d'estiu, si no t...
Amb la millora gradual del nivell de vida, preste...
Tant si es tracta d'un examen físic com d'...
Hi ha moltes articulacions en el nostre cos humà....
Les fractures són molt freqüents en la nostra vid...
Quin és el lloc web del Worcester College, Oxford?...
Què és el Col·legi Universitari de Sant Benet i Sa...
L'al·lèrgia als peixos i les gambes també s...
Després de comprar un parell de sabates, sovint n...
Moltes persones han patit atròfia cerebel·losa en...