Els ous són un tipus d'ou que mengem sovint, hem de prestar atenció a si els ous no són molt frescos, els beneficis nutricionals per al cos disminuiran, i fins i tot es produiran problemes que afecten la vostra salut . Com distingir la qualitat dels ous 1. Obriu-lo directament Trenqueu la closca de l'ou directament Si el rovell està escampat, la clara d'ou i la clara es barregen, o hi ha una olor ranci, vol dir que l'ou s'ha fet malbé. Si el rovell és gairebé esfèric i lleugerament convex, i l'albúmina (o la clara) només s'agrupa al seu voltant, l'ou és fresc. Si el rovell està una mica desinflat i la clara és clara però encara s'agrupa, l'ou pot estar una mica ranci, però encara és comestible. Si el rovell és pla i la clara és líquida (quasi aquosa), l'ou és dolent. Aquesta és la manera més directa de jutjar. 2. Prova flotant Col·loqueu els ous en un recipient d'aigua freda amb el nivell d'aigua aproximadament el doble de l'alçada dels ous. Si l'ou es troba pla al fons de l'aigua, vol dir que està molt fresc. Els ous frescos s'enfonsaran al fons del bol i poden quedar-se al fons del bol, però si estan inclinats o dempeus a l'aigua, significa que s'han emmagatzemat durant molt de temps. Si els ous suren a l'aigua, vol dir que els ous s'han anat malament i no els heu de menjar. Principi: com més temps quedin els ous, més aigua i diòxid de carboni perden les substàncies dels ous, i més gran es fa la cambra d'aire de la closca de l'ou. Quan la cambra d'aire es faci més gran, l'ou flotarà més fàcilment a l'aigua i també farà un so de sacsejada quan es sacseja. 3. Agitar i escoltar Poseu l'ou entre dos dits i agiteu-lo a prop de l'orella. Un ou fresc no farà cap so. Els ous podrits fan un so esmicolat, mentre que els que tenen forats grans fan un so buit. Els ous trencats tenen un so de trencar. Els ous que fan sons d'aigua són els que s'han deixat massa temps. Consells: molta gent sacsejarà inconscientment els ous en comprar-los per determinar si són ous de rovell solts. Tanmateix, aquest mètode no és gaire fiable, perquè fins i tot els ous més frescos faran sorolls si s'agiten amb massa força. Es recomana combinar-lo amb altres mètodes d'identificació per motius de seguretat. 4. Observació de la llum diürna Agafeu l'ou amb les dues mans com un cilindre, i mireu-lo contra la llum del sol o la llum Si l'ou és lleugerament vermell i translúcid, amb un contorn de rovell clar, és fresc si es veu fosc i opac i té taques, vol dir que l'ou s'ha deteriorat. 5. Toca Toca l'ou amb la mà Com més rugosa és la closca, més fresc és l'ou; A més, les closques d'ou que han estat exposades a la pluja o la humitat tenen taques grises i negres. Hi ha taques d'oli a la closca dels ous podrits. 6. Olor del nas Bufa una alenada d'aire calent a la closca d'ou amb la boca i després olora amb el nas. Els bons ous tenen un lleuger sabor a llima. 7. Gireu els ous Col·loqueu l'ou sobre una superfície plana i gireu-lo suaument amb els dits. Quan un ou fresc gira, hi ha resistència a la closca de l'ou i s'aturarà després de dues o tres voltes. |
<<: Es poden menjar albergínies i ous junts?
>>: Beure te d'ou per esmorzar engreixarà?
Les dents del seny es refereixen a les dents que ...
En la nostra vida diària o en el treball, entrare...
És molt important tenir un bon horari i un bon so...
A primera vista, la col infantil es pot confondre...
L'aterosclerosi és una de les malalties a les...
L'oïda humana és realment un lloc molt màgic ...
El mango és molt beneficiós per al cos humà, pot ...
La majoria de les bosses d'oxigen encara es m...
Després de patir hemorroides, les natges tenien u...
A la vida diària, sovint sentim una olor estranya...
L'aparició de cistitis està relacionada princ...
El melanoma generalment apareix a la superfície d...
Què és Rinnai? Rinnai Corporation és un fabricant ...
La neuropatia lateral amiotròfica és una malaltia...
La pell que cobreix tot el cos és una barrera nat...