Els ous són un tipus d'ou que mengem sovint, hem de prestar atenció a si els ous no són molt frescos, els beneficis nutricionals per al cos disminuiran, i fins i tot es produiran problemes que afecten la vostra salut . Com distingir la qualitat dels ous 1. Obriu-lo directament Trenqueu la closca de l'ou directament Si el rovell està escampat, la clara d'ou i la clara es barregen, o hi ha una olor ranci, vol dir que l'ou s'ha fet malbé. Si el rovell és gairebé esfèric i lleugerament convex, i l'albúmina (o la clara) només s'agrupa al seu voltant, l'ou és fresc. Si el rovell està una mica desinflat i la clara és clara però encara s'agrupa, l'ou pot estar una mica ranci, però encara és comestible. Si el rovell és pla i la clara és líquida (quasi aquosa), l'ou és dolent. Aquesta és la manera més directa de jutjar. 2. Prova flotant Col·loqueu els ous en un recipient d'aigua freda amb el nivell d'aigua aproximadament el doble de l'alçada dels ous. Si l'ou es troba pla al fons de l'aigua, vol dir que està molt fresc. Els ous frescos s'enfonsaran al fons del bol i poden quedar-se al fons del bol, però si estan inclinats o dempeus a l'aigua, significa que s'han emmagatzemat durant molt de temps. Si els ous suren a l'aigua, vol dir que els ous s'han anat malament i no els heu de menjar. Principi: com més temps quedin els ous, més aigua i diòxid de carboni perden les substàncies dels ous, i més gran es fa la cambra d'aire de la closca de l'ou. Quan la cambra d'aire es faci més gran, l'ou flotarà més fàcilment a l'aigua i també farà un so de sacsejada quan es sacseja. 3. Agitar i escoltar Poseu l'ou entre dos dits i agiteu-lo a prop de l'orella. Un ou fresc no farà cap so. Els ous podrits fan un so esmicolat, mentre que els que tenen forats grans fan un so buit. Els ous trencats tenen un so de trencar. Els ous que fan sons d'aigua són els que s'han deixat massa temps. Consells: molta gent sacsejarà inconscientment els ous en comprar-los per determinar si són ous de rovell solts. Tanmateix, aquest mètode no és gaire fiable, perquè fins i tot els ous més frescos faran sorolls si s'agiten amb massa força. Es recomana combinar-lo amb altres mètodes d'identificació per motius de seguretat. 4. Observació de la llum diürna Agafeu l'ou amb les dues mans com un cilindre, i mireu-lo contra la llum del sol o la llum Si l'ou és lleugerament vermell i translúcid, amb un contorn de rovell clar, és fresc si es veu fosc i opac i té taques, vol dir que l'ou s'ha deteriorat. 5. Toca Toca l'ou amb la mà Com més rugosa és la closca, més fresc és l'ou; A més, les closques d'ou que han estat exposades a la pluja o la humitat tenen taques grises i negres. Hi ha taques d'oli a la closca dels ous podrits. 6. Olor del nas Bufa una alenada d'aire calent a la closca d'ou amb la boca i després olora amb el nas. Els bons ous tenen un lleuger sabor a llima. 7. Gireu els ous Col·loqueu l'ou sobre una superfície plana i gireu-lo suaument amb els dits. Quan un ou fresc gira, hi ha resistència a la closca de l'ou i s'aturarà després de dues o tres voltes. |
<<: Es poden menjar albergínies i ous junts?
>>: Beure te d'ou per esmorzar engreixarà?
Tots hem vist molts cultius sense sòl, incloses m...
Què és el lloc web del govern italià? Aquest lloc ...
El colesterol total és la suma del colesterol a l...
Els nervis controlen diversos teixits del nostre ...
Què és Japan Weather News Company? Weathernews Inc...
Quina és la web de Banco Politics? Banco Popolare,...
Els polls del pubis són uns paràsits comuns que v...
Quan ens trobem amb dificultats i estem insatisfe...
Hi ha glòbuls vermells i glòbuls blancs en els co...
La inflamació cardíaca és un tipus de gastritis c...
Sota el sol abrasador, totes les persones saben p...
Quin és el lloc web de l'Ipswich Town Football...
El dolor ocular i la inflor són molt comuns en la...
La infecció per Ureaplasma urealyticum és molt fr...
El mal alè és una malaltia relativament freqüent ...