Quan ens trobem amb dificultats i estem insatisfets amb la nostra vida actual, ens deprimirem, cosa que farà que el nostre cabell passi de negre a blanc i afecti la nostra imatge. L'editor suggereix que quan us trobeu amb aquesta situació, no penseu en res, buideu la vostra ment, dormiu bé i serà un altre dia bonic quan us despertis. També podeu utilitzar el mètode de remull Polygonum multiflorum per tractar i prevenir l'enfosquiment del cabell. 1. Remull Polygonum multiflorum en vi Polygonum multiflorum té un molt bon efecte de nodrir el fetge i els ronyons i reposar l'essència i la sang, i té un molt bon efecte nutritiu. Si el vostre cos pateix deficiència de sang yin i fetge i ronyons no saludables, podeu beure Polygonum multiflorum directament a l'aigua o prendre-lo juntament amb altres herbes medicinals, que poden promoure la vostra salut de manera efectiva. Tothom sap que Polygonum multiflorum és una bona cosa. Té efectes per a la salut i és bastant eficaç per tractar l'envelliment prematur del cabell i la barba, l'adormiment de les extremitats, la pruïja causada per la urticària, la neurastènia i la hiperlipèmia. Trieu Polygonum multiflorum d'alta qualitat i afegiu una quantitat adequada de vi blanc en un recipient. Deixeu-ho durant 2-3 mesos fins que el color del vi es torni lleugerament groc. 2. Vi medicinal de mongetes negres Shouwu La medicina xinesa Polygonum multiflorum es pot dividir en Polygonum multiflorum cru i Polygonum multiflorum processat es talla a rodanxes i s'utilitza com a medicament, mentre que Polygonum multiflorum processat es bull amb fesols negres, es cou al vapor i s'asseca i s'utilitza com a medicament. Les funcions dels dos són diferents: el Polygonum multiflorum cru pot desintoxicar, eliminar el carbuncle, humitejar l'intestí i promoure els moviments intestinals, i sovint s'utilitza per tractar l'escròfula, el carbuncle, la picor de la urticària i el restrenyiment de l'intestí sec insuficiència i clorosi, marejos i tinnitus, envelliment prematur dels cabells, dolor de cintura i genolls, entumiment de les extremitats, metrorràgia, leucorrea i debilitat física causada per la malària a llarg termini. 3. És millor utilitzar licors de baixa prova per fer licors medicinals En general, és millor utilitzar licor de gra pur d'alta qualitat amb un contingut d'alcohol de 50 a 60 graus quan es prepara licors medicinals. A partir de l'anàlisi de materials medicinals xinesos, tant la medicina herbal xinesa com els materials medicinals animals contenen aigua, i més o menys bacteris i gèrmens, i només un grau lleugerament superior pot matar bacteris i gèrmens. e. Tanmateix, el baix contingut d'alcohol no afavoreix la dissolució d'ingredients efectius en materials medicinals xinesos, afectant així els efectes del tractament i la cura de la salut. Finalment, des de la perspectiva de la vida útil, el licor baix en alcohol, juntament amb la dilució de materials medicinals, té un contingut d'aigua massa elevat, que no és propici per a la conservació a llarg termini. A més, a mesura que el vi s'emmagatzema al llarg del temps, el seu grau d'alcohol disminuirà. Per tant, és millor utilitzar vi de 50-60 graus per al remull. |
<<: El mètode secret que no coneixeu per convertir els cabells grisos en cabells negres
>>: Quins són els tabús dels ous guisats amb sucre moreno
La tos és una malaltia respiratòria relativament ...
La faringitis és un tipus d'inflamació relati...
Parlant d'àcid sulfúric, moltes persones sent...
Avui en dia, els conceptes sexuals de les persone...
Tothom sap que el plàtan és una bona fruita amb m...
Què és el lloc web de compres de roba de Mimididi ...
Les cames gruixudes són un gran problema que mole...
L'envermelliment i la inflor a la cantonada i...
La miocarditis és una malaltia inflamatòria del m...
Les butllofes solen aparèixer a les mans i als pe...
Com tots sabem, Big S sempre ha estat coneguda co...
Els brots de soja i les làmines de soja són dos a...
Els paràsits són extremadament nocius per al cos ...
El cor és l'òrgan de transfusió de sang més i...
El nabiu és un aliment saludable amb un molt bon ...