Tothom sap que el cos humà consumeix molta energia cada dia, i és quan no fem exercici, sinó que només fem una vida normal i fem exercici. Es pot veure que la nutrició té un paper molt important en el cos humà Així, per a aquells amics que sovint fan entrenament físic, necessiten complementar encara més la nutrició. És que moltes persones potser no ho entenen molt bé. Fem una ullada a com complementar la nutrició mitjançant l'entrenament físic. La proteïna animal es troba habitualment a la carn, el peix i els productes lactis. Parlem primer de la carn: 1. Carn comuna: La carn de porc no és adequada per a la suplementació després de l'entrenament físic perquè conté greixos i colesterol massa alts, a més, en l'entorn general de la Xina, l'estat d'higiene de la carn de porc és molt preocupant. El contingut de proteïnes en 100 g de carn de porc és d'uns 11 g, i la taxa d'absorció és del 55%, el que significa que només es poden absorbir uns 5,5 g de proteïna de 100 g de carn de porc. La carn de boví és adequada per complementar el cos després de l'entrenament. Conté substàncies que milloren la força i el poder explosiu, és a dir, la creatina, la principal font de la funció d'ATP. Per tant, alguns amics que dubten que la creatina no es pugui menjar o que la creatina sigui un medicament la poden menjar amb confiança, perquè si la creatina és un medicament, els que mengen carn de vedella haurien mort fa temps. El contingut de proteïnes en 100 g de carn de vedella és d'uns 20 g, i la taxa d'absorció és del 45%. El pollastre és la carn més adequada per a la suplementació després de l'entrenament. Conté uns 24 g de proteïnes en 100 g, i la taxa d'absorció del pollastre és d'uns 65%, el que significa que es poden absorbir uns 15,6 g de pollastre, que és molt més gran que la carn de vedella i la carn de porc. 2. Carn poc comuna: carn de conill Aquí només parlem de carn de conill perquè les característiques de la carn d'ànec són semblants a les del pollastre, però la seva absorció és una mica més feble. La carn de conill es classifica com a vegetariana als països estrangers, la qual cosa significa que els vegetarians poden menjar carn de conill perquè bàsicament no conté colesterol, que és el contingut de colesterol més baix entre les carns. A més, 100 grams de carn de conill contenen uns 25 grams de proteïna i la taxa d'absorció és d'uns 85%, la qual cosa significa que es poden absorbir bàsicament 21 grams de proteïnes. Botifarra de neu, no sé si aquesta cosa està disponible a la Xina. Si esteu a l'estranger, podeu prestar atenció a la botifarra de neu. Tot i que la botifarra de neu està feta de carn de porc, depenent del tipus, 100 grams de botifarra de neu contenen uns 25-36 grams de proteïna, que és un contingut proteic sorprenent. 3. Marisc: peix comú: salmó, bacallà, tonyina, etc. El contingut de proteïnes del peix és similar, bàsicament al voltant de 22-24G, la taxa d'absorció és lleugerament superior a la del pollastre, i el salmó i la tonyina contenen molts àcids grassos insaturats, de manera que menjar peix també és una bona opció per a la forma física. Peix poc comú: l'abaló té un contingut de proteïnes molt alt, amb 100 grams que contenen gairebé la meitat de la proteïna, però el preu també és molt elevat. Pel que fa al cogombre de mar, és un aliment que sempre ha estat mal entès. Molta gent diu que els cogombres de mar són molt nutritius, però si teniu familiars o amics treballant als hospitals, potser sabeu que per als pacients, si realment voleu nodrir-los, és millor comprar-los uns ous en comptes de donar-los cogombres de mar. Els cogombres de mar són difícils de digerir i són majoritàriament gelatinosos. Pot ser un bon tònic per a les dones que estimen la bellesa, però no són molt efectius per a l'entrenament. A més, no podeu menjar massa cogombre de mar, ja que sens dubte humitejarà els intestins i afavorirà els moviments intestinals. 4. Els ous són una categoria separada En general, un ou sencer conté uns 12 grams de proteïna, però, a causa del colesterol, la ingesta màxima de rovell d'ou és d'uns 20 grams al dia. 5. Productes lactis: el contingut de proteïnes de la llet no és alt 100 ml només pot augmentar 3-4 g de proteïnes. Per tant, òbviament no és realista utilitzar la llet com a font principal de suplement proteic. Formatge No estic segur de si hi ha més tipus de formatge per triar a l'estranger, a més, cada tipus de formatge té un contingut de proteïna diferent a causa dels diferents mètodes de producció i d'ingredients. És només perquè el formatge té un alt contingut de greix, de manera que és fàcil guanyar pes. 6. Cereals: la proteïna dels cereals és proteïna vegetal, però tenint en compte que els cereals són molt bons aliments per a l'esmorzar, m'agradaria esmentar-ho breument aquí. En general, 100 grams de cereals contenen uns 6,2 grams de proteïnes i proporcionen 1600 KJ + calories s'ha de menjar bé! Qualsevol esportista professional ha de tenir l'hàbit de menjar un bon esmorzar. L'anterior és una introducció clara sobre com complementar la nutrició per a l'entrenament físic. Tothom sap que la proteïna és un nutrient molt important i una de les fonts d'energia que consumeix el cos humà. Per tant, després de l'entrenament físic, heu de prestar atenció a reomplir les proteïnes del vostre cos. Els amics que no entenguin al principi poden aprendre molts coneixements llegint amb atenció el contingut anterior. |
<<: Com rentar la roba blanca quan es torna groga
>>: Quina és la vida útil dels productes generals per a la cura de la pell?
Què és el Clay Mathematics Institute? El Clay Math...
Quin és el lloc web del diari rus Trud? Trud.ru (e...
Moltes persones utilitzen wolfberry remullat en v...
Què és el lloc web de la Biennal de Sao Paulo? La ...
Es creu que les úlceres gingivals són familiars a...
Què és la Borsa de Varsòvia? La Borsa de Valors de...
Què és el lloc web de Tigerair? Tigerair és una co...
Cada cop després de cuinar, hi haurà una olor a f...
Els càlculs biliars són un tipus de malaltia bili...
La tos pot causar dolor toràcic, reflux gastroeso...
El tractament habitual de la tinea versicolor és ...
Hi ha moltes malalties comunes a la vida, i també...
Sempre que s'esmenta un te que nodria l'e...
La rinitis és causada per infeccions víriques i b...
Cada dia, quan cuinem, hem d'utilitzar una ca...