La deficiència de Yin i la deficiència renal són fenòmens habituals a la vida diària. Aleshores, quines fruites són bones per a la deficiència de Yin i la deficiència renal? De fet, hi ha quatre tipus de fruites. La primera fruita que pot millorar la deficiència de yin i la deficiència de ronyons és la morera. 1. Moreres Les mores es poden menjar i utilitzar com a medicina. La medicina tradicional xinesa creu que les mores són de naturalesa dolça i lleugerament freda, i entren al cor, al fetge i als ronyons. Són una bona fruita per nodrir el cos, nodrir el cor i millorar la intel·ligència. Té els efectes de nodrir la sang i activar la circulació sanguínia, nodrir el yin i tonificar el yang, afavorir la producció de líquids i apagar la set, i humitejar els intestins. S'utilitza principalment per tractar marejos, tinnitus, palpitacions, irritabilitat i insomni, dolor de cintura i genolls, envelliment prematur i sequedat de la sang i estools suficients. Hi ha dos tipus de moreres, les negres i les blanques, les de color violeta-negre són les millors per consumir en fresc. El suc té una forta adherència i una dolçor de fruita constant. Les mores madures són greixoses, àcids i dolces, i les millors són les que són grans, gruixudes, de color vermell porpra i riques en sucre. Hi ha moltes esquerdes a la superfície de les moreres. Com netejar-les? Primer esbandiu la seva superfície amb aigua de l'aixeta durant uns minuts, després remulleu-la amb aigua de rentat d'arròs (hi podeu afegir una mica de sal) durant uns 15 minuts, i després esbandiu-la amb aigua neta. 2. Raïm El raïm es coneix com el "Déu dels fruits". Els raïms són de naturalesa suau, de gust agredolç, entren als meridians del pulmó, la melsa i els ronyons. El raïm pot reposar el qi i la sang, nodrir el yin i produir fluid corporal, enfortir els tendons i els ossos i facilitar la micció. S'utilitza principalment per tractar símptomes com ara la deficiència de qi i sang, la tos crònica per deficiència pulmonar i la deficiència de fetge i ronyó yin. El sucre del raïm és principalment glucosa, que el cos humà pot absorbir ràpidament. Els raïms al mercat tenen diferents colors A més dels nutrients comuns que comparteixen el raïm, els raïms de diferents colors tenen les seves pròpies característiques nutricionals. Els raïms morats són rics en antocianines, que poden embellir i anti-envelliment. Els raïms negres nodreixen el yin i els ronyons, i el seu efecte sobre el cabell negre és més destacat. Els raïms vermells contenen enzims inversors, que poden suavitzar els vasos sanguinis, afavorir la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang i prevenir la trombosi. Els pacients cardiovasculars poden voler menjar-ne més. L'enzim de transcripció inversa és més abundant a la pell del raïm vermell, així que el millor és menjar-los amb la pell. Els raïms verds se centren en netejar la calor i desintoxicar. El raïm blanc té l'efecte de reposar el qi pulmonar i humitejar els pulmons, i és molt adequat per a persones amb tos i malalties respiratòries. 3. Grosella negra La grosella negra també s'anomena grosella negra, fruita de fesols negres i pruna morada. Segons els científics, cada 100 grams de grosella negra conté 181 mg de vitamina C, 322 mg de potassi i una varietat de calci, zinc, fòsfor, magnesi i substàncies antioxidants i antioxidants millorant la immunitat És, de fet, una fruita santa apta per a totes les edats. Només cal rentar les groselles negres i posar-les en un recipient, afegir una quantitat adequada de farina o midó i posar-les en remull en aigua durant uns deu minuts, esbandir-les, després afegir una quantitat adequada de sal, posar-les en remull en aigua durant uns cinc minuts i esbandir-les. La longitud de la grosella negra és d'uns 2-2,5 cm i la pell és lleugerament gruixuda, cosa que no només pot absorbir la pols a la superfície de la grosella negra, sinó que també elimina la pel·lícula blanca adsorbida a la pell (un fenomen natural). 4. Dates negres Els dàtils vermells se centren en nodrir la sang, però els dàtils negres se centren en nodrir els ronyons. La medicina xinesa registra que els dàtils negres són de naturalesa dolça i astringent, i contenen proteïnes, greixos, sucre i diverses vitamines, entre les quals la vitamina C, el calci i el ferro són els més abundants. Les noies que volen nodrir els seus ronyons poden menjar més dàtils negres. Consells per a la selecció de dàtils negres: la pell dels bons ha de ser de color negre brillant amb un toc de vermell, els de color negre azabaix són fins i tot inferiors si el gra sencer és un producte defectuós; Els bons dàtils negres són grans i uniformes. Curta, forta i rodona, amb la part superior rodona i la tija quadrada, i arrugues poc profundes a la pell. A l'hora de triar els dàtils negres, també hauríeu de parar atenció als que es mengen per cucs, es trenquen o estan podrits. |
<<: Què he de menjar per tractar la deficiència renal i el mal d'esquena?
>>: Puc beure aigua abans de l'examen físic de treball Quant puc beure?
Quin és el lloc web del Ministeri d'Educació d...
Tots estem familiaritzats amb el gingebre. També ...
L'ús de gingebre per tractar la pèrdua de cab...
El vinagre blanc és un condiment essencial a la l...
Hi ha diversos motius per a la inflor abdominal. ...
Ja siguin adults o nens, han deixat caure menjar ...
Què és el lloc web de Japan Airlines? Japan Airlin...
De fet, escollir una mica de medicina xinesa per ...
Es diu que s'ha de nodrir el fetge a la prima...
Què és DuckDuckGo? DuckDuckGo és un motor de cerca...
A l'estiu calorós, tothom farà tot el possibl...
Quin és el lloc web de la Universitat Estatal d...
Com que la tendència de desenvolupament de la ciè...
Què és Wolf Claw? Jack Wolfskin és la marca número...
Les persones modernes viuen a un ritme ràpid. Les...