Les persones que presten més atenció a la salut i el benestar a la vida han d'estar molt familiaritzades amb el te de xicoira. La xicoira és una planta silvestre amb un ric valor nutritiu. De fet, la xicoira és comestible i es pot fer deliciosos plats. Per exemple, és molt popular quan es fa per a amanides. Qui no pot menjar xicoira? Les dones embarassades, les dones lactants i les dones que estan menstruant no haurien de prendre xicoira, perquè alguns ingredients d'aquesta planta poden estimular la menstruació de les dones, causant anomalies menstruals o induint un avortament involuntari, que poden causar problemes al cos de les dones embarassades. Es recomana que aquests tres tipus de dones especials no optin per prendre xicoira. Informació nutricional de la xicoira Les fulles de xicoira són tendres, sucoses i riques en nutrients. El contingut de proteïna bruta és del 22,87% en l'etapa de cúmul de fulles i del 14,73% en l'etapa de floració inicial, amb una mitjana de 17% de proteïna bruta. El contingut de greix brut en el període de floració inicial és del 2,1% i el contingut de fibra bruta és del 30,6%. La xicoira és rica en aminoàcids, i el contingut de 9 aminoàcids essencials en l'etapa de la fulla és superior al de la farina d'alfals. També és ric en vitamines, carotè i calci. Com menjar 1. Les arrels es poden torrar, molir i afegir al cafè com a additiu aromatitzant o substitut del cafè. Les arrels cuites es poden menjar amb mantega i les fulles es poden utilitzar en amanides. De vegades s'utilitza per acolorir, espessir i augmentar l'amargor del cafè (com es fa sovint a Nova Orleans). 2. Les fulles joves de la xicoira es poden collir i menjar, però els bulbs de xicoira suavitzats s'utilitzen principalment per al consum cru. Després de rentar els bulbs grans, peleu els pètals, mulleu les fulles senceres en salsa i feu un plat fred deliciós i apetitós. Els bulbs petits es poden menjar sencers. Quan netegeu, no feu servir aigua bullint calenta per esbandir (es tornarà marró, suau i amarg després de l'escalfament), però es pot fregir o bullir. Si hi ha fulles exteriors danyades, renteu-les i sofregiu-les a foc fort. Mengeu-les immediatament després de cuinar-les. Com cuinar la xicoira Amanida de cansalada i xicoira Material : 1 xicoira, 15 grams de mantega, 1 ceba petita, 1 cullerada de fulles d'api, 2 cullerades de vinagre de vi negre, 1 cullerada de ceba picada, 1 cullerada de mostassa, 125 grams de cansalada, 80 ml d'oli d'oliva. pràctica : 1. Partint de l'arrel de la xicoira, traieu les fulles més exteriors danyades, renteu-les i escorreu-les, talleu-les a trossos i poseu-les en un bol. Peleu i piqueu la ceba i piqueu l'api. Poseu la ceba, l'api, les cebolletes i la xicoira en un bol. Traieu la pela de la cansalada, talleu-la a trossos petits i daureu-la en una paella. 2. Prepareu la salsa agre i calenta en un bol petit, poseu-hi sal, gingebre i vinagre, afegiu-hi la mostassa i l'oli d'oliva, remeneu-ho bé, aboqueu-ho a l'amanida i torneu a remenar. Damunt amb la cansalada calenta, amb compte de no abocar-hi cap greix de la cocció, i tornar a remenar. |
<<: Com dibuixar celles per a la cara ovalada
>>: Quines són les formes de celles adequades per a cares amb forma de diamant?
Quin tipus de temps és la pluja de pruna De fet, ...
Amb el desenvolupament continu de la nostra tecno...
La rinitis atròfica pot afectar seriosament la vi...
La gent moderna es preocupa molt per la seva pròp...
La llet té molts beneficis i un alt valor nutrici...
La inflamació cardíaca és un tipus de gastritis c...
Hi ha molts tractaments diferents per a la coliti...
Amb el ràpid desenvolupament de l'economia, e...
A molta gent no li importa el peeling dels dits E...
Els cinc elements de la medicina tradicional xine...
Amb el ràpid desenvolupament de la societat i la ...
Què és el lloc web de Yomiuri Land al Japó? Yomiur...
Per a aquells amics que vomiten sang després de b...
Avui en dia, beure és inevitable en moltes ocasio...
Què és el lloc web de DENTSPLY? Dentsply Internati...