L'àcid bòric s'utilitza habitualment quan s'aplica al vidre, per la qual cosa és normal que molts amics no el coneguin. L'àcid bòric també es pot utilitzar per controlar tèrmits, paneroles i altres insectes nocius. En termes generals, els efectes de l'àcid bòric estan relacionats amb els productes químics, per la qual cosa no utilitzeu l'àcid bòric indistintament sense una comprensió completa. efecte L'Agència de Protecció Ambiental dels Estats Units va utilitzar l'àcid bòric com a insecticida per controlar paneroles, tèrmits, formigues de foc, puces, peixos de plata i altres plagues afectant el seu metabolisme i corroent els seus exoesquelets. Es pot convertir en esquer que contingui atraients (sucre, etc.) per matar insectes, i l'ús d'àcid bòric sec directament té el mateix efecte. Si s'utilitza directament l'àcid bòric, pot entrar a les esquerdes del terra. Quan els insectes passen per les esquerdes, els seus peus es taquen amb àcid bòric. Nom del mètode: Àcid bòric - Determinació de l'àcid bòric - Mètode de valoració per neutralització Aplicacions:
Aquest mètode utilitza la valoració de neutralització per determinar el contingut d'àcid bòric (H3BO3). Aquest mètode és adequat per a la determinació d'àcid bòric. Principi del mètode: Agafeu una quantitat adequada de la mostra de prova, afegiu-hi manitol i aigua freda acabada de bullir, dissoleu-la a una temperatura lleugerament càlida, refredeu-la immediatament a temperatura ambient, afegiu-hi una solució indicadora de fenolftaleïna i valoreu amb una solució de valoració d'hidròxid de sodi (0,5 mol/L) fins que es torni rosa. Cada 1 ml de solució de valoració d'hidròxid de sodi (0,5 mol/L) equival a 30,92 mg de H3BO3 Calcula i obtindràs la resposta. Nota 1: "Pesatge de precisió" significa que el pes s'ha de pesar amb precisió a una mil·lèsima part del pes pesat, i "mesurament de precisió" significa que la precisió del volum mesurat ha de complir els requisits de precisió de la norma nacional per a la pipeta de volum. Nota 2: El mètode d'assecat s'utilitza per a la "determinació del contingut d'aigua". Agafeu 2-5 g de la mostra i escampeu-la en una ampolla plana que s'hagi assecat fins a un pes constant, i el gruix no ha de superar els 10 mm, obre el tap de l'ampolla i assequeu-lo a 100-105 hores. Refredar-lo durant 30 minuts, pesar-lo amb precisió i després assecar-lo a la temperatura anterior durant 1 hora Refredar-lo i tornar-lo a pesar fins que la diferència entre dos pesatges consecutius no superi els 5 mg. Calculeu el contingut d'aigua (%) a la mostra d'assaig en funció del pes perdut. |
>>: Quines són algunes de les coses que no saps sobre els efectes del condicionador per al cabell?
Portar calçat esportiu també pot fer que els talo...
Donar sang és una cosa molt habitual, i moltes pe...
Els pares amb nens a casa saben que els nens haur...
Tots sabem que la fractura per avulsió és un tipu...
Algunes persones grans se sentiran buides després...
Amb el ràpid desenvolupament de la productivitat ...
45 ℃ ~ 65 ℃: la millor temperatura de l'aigua...
Què és Magaroo? Magaroo és un lloc web d'inter...
Què és Everlast? Everlast és una famosa marca espo...
Quin és el lloc web de la Universitat Meikai al Ja...
Les varius són una malaltia comuna del sistema ve...
Què és el lloc web dels Washington Redskins? Els W...
Les hemorroides internes i les hemorroides extern...
La radiació està a tot arreu de les nostres vides...
La pneumoconiosi és causada per motius laborals, ...