L'àcid bòric s'utilitza habitualment quan s'aplica al vidre, per la qual cosa és normal que molts amics no el coneguin. L'àcid bòric també es pot utilitzar per controlar tèrmits, paneroles i altres insectes nocius. En termes generals, els efectes de l'àcid bòric estan relacionats amb els productes químics, per la qual cosa no utilitzeu l'àcid bòric indistintament sense una comprensió completa. efecte L'Agència de Protecció Ambiental dels Estats Units va utilitzar l'àcid bòric com a insecticida per controlar paneroles, tèrmits, formigues de foc, puces, peixos de plata i altres plagues afectant el seu metabolisme i corroent els seus exoesquelets. Es pot convertir en esquer que contingui atraients (sucre, etc.) per matar insectes, i l'ús d'àcid bòric sec directament té el mateix efecte. Si s'utilitza directament l'àcid bòric, pot entrar a les esquerdes del terra. Quan els insectes passen per les esquerdes, els seus peus es taquen amb àcid bòric. Nom del mètode: Àcid bòric - Determinació de l'àcid bòric - Mètode de valoració per neutralització Aplicacions:
Aquest mètode utilitza la valoració de neutralització per determinar el contingut d'àcid bòric (H3BO3). Aquest mètode és adequat per a la determinació d'àcid bòric. Principi del mètode: Agafeu una quantitat adequada de la mostra de prova, afegiu-hi manitol i aigua freda acabada de bullir, dissoleu-la a una temperatura lleugerament càlida, refredeu-la immediatament a temperatura ambient, afegiu-hi una solució indicadora de fenolftaleïna i valoreu amb una solució de valoració d'hidròxid de sodi (0,5 mol/L) fins que es torni rosa. Cada 1 ml de solució de valoració d'hidròxid de sodi (0,5 mol/L) equival a 30,92 mg de H3BO3 Calcula i obtindràs la resposta. Nota 1: "Pesatge de precisió" significa que el pes s'ha de pesar amb precisió a una mil·lèsima part del pes pesat, i "mesurament de precisió" significa que la precisió del volum mesurat ha de complir els requisits de precisió de la norma nacional per a la pipeta de volum. Nota 2: El mètode d'assecat s'utilitza per a la "determinació del contingut d'aigua". Agafeu 2-5 g de la mostra i escampeu-la en una ampolla plana que s'hagi assecat fins a un pes constant, i el gruix no ha de superar els 10 mm, obre el tap de l'ampolla i assequeu-lo a 100-105 hores. Refredar-lo durant 30 minuts, pesar-lo amb precisió i després assecar-lo a la temperatura anterior durant 1 hora Refredar-lo i tornar-lo a pesar fins que la diferència entre dos pesatges consecutius no superi els 5 mg. Calculeu el contingut d'aigua (%) a la mostra d'assaig en funció del pes perdut. |
>>: Quines són algunes de les coses que no saps sobre els efectes del condicionador per al cabell?
Com diu la dita: "Quan arriba la malaltia, é...
Hi ha tot tipus de persones a la societat. Algune...
Moltes persones estan familiaritzades amb la fari...
Les dents sanes poden fer que menjar la vida sigu...
L'atròfia cerebel·losa en realitat té una ten...
L'embaràs és un procés relativament difícil A...
Algunes malalties lleus de la nostra vida diària ...
Què és el lloc web de Sri Lanka Tourism Promotion ...
Frog Design_Què és Frog Design? Frog Design és una...
En l'actualitat, el nombre de pacients amb ma...
Què és ECA International? ECA International (Emplo...
Els homes han de ser capaços de mantenir-se alts ...
Què és Cadillac? Cadillac és una marca d'autom...
L'escoliosi idiopàtica és un fenomen comú ent...
L'espondilosi cervical és una malaltia molt p...