Està bé escalfar iogurt i beure'l?

Està bé escalfar iogurt i beure'l?

Normalment bevem alguns productes lactis, els més comuns són la llet i el iogurt. La llet és relativament pura, i el iogurt té un gust agre i dolç, però normalment es conserva el iogurt a la nevera.

Molta gent creu que la part més beneficiosa del iogurt per al cos humà són els "bacteris de l'àcid làctic", però tots els bacteris de l'àcid làctic moriran a altes temperatures, de manera que el iogurt escalfat gairebé no té cap valor. De fet, el iogurt es pot beure calent. La raó per la qual no s'ha d'escalfar el iogurt és perquè la gent està preocupada per matar els bacteris làctics més valuosos del iogurt. Si s'escalfa al vapor o s'escalfa, es matarà un gran nombre de bacteris làctics actius continguts en ell, les propietats físiques canviaran, es produirà la separació i la precipitació, el gust i la sensació de boca desapareixeran i es reduiran el seu valor nutricional i la funció de salut. Si només s'escalfa el iogurt, els bacteris làctics del iogurt no es mataran, en canvi, augmentarà l'activitat dels bacteris làctics i els seus efectes únics per a la salut seran més grans.

Tanmateix, l'escalfament del iogurt hauria de ser limitat i condicionat. La inoculació de iogurt es realitza refredant immediatament la llet esterilitzada a uns 45 °C. Quan s'utilitza un agent de fermentació mixt de Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus, la temperatura es manté entre 41 °C i 42 °C, el temps d'incubació és de 2,5 a 4,0 hores (2% a 4% de la quantitat d'inoculació) i la fermentació s'acaba quan s'arriba a un estat de coagulació. El iogurt coagulat fermentat s'ha de traslladar immediatament a un magatzem en fred a 0 ℃ ~ 4 ℃ per inhibir ràpidament el creixement de bacteris làctics per evitar la fermentació continuada i l'augment de l'acidesa. Generalment, el iogurt que compreu es refrigera i no s'ha de consumir directament a l'hivern.

Si és hivern, el clima és relativament fred, o si teniu mal estómac i sou propens a l'àcid estomacal, no heu de menjar massa picant, cru, fred o irritant, el iogurt encara es pot escalfar a uns 45 graus.

<<:  Es pot beure mel caducada?

>>:  Com triar el te oolong?

Recomanar articles

Què tal Everland? Revisió d'Everland i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Everland? EverLand és un ...

Quin mal fa la cola al cos humà?

Molts nens prefereixen beure Coca-Cola Els agrada...

Com diagnosticar l'apendicitis crònica?

Moltes malalties gastrointestinals presenten els ...

Què és un bon esmorzar per a persones primes?

Tant si estàs grassa com si estàs prima, tens pro...

Què és el rovell blanc d'un ou?

Normalment, el rovell d'un ou és groc, però p...

Què fer si el vostre fill té febre i convulsions

El cos d'un nen es desenvolupa constantment f...

Quines són les causes de Serratia marcescens?

Quines són les causes de la Serratia marcescens A...

Símptomes de les adenoides augmentades

La hipertròfia de les adenoides és en realitat un...

Com es formen les taques fosques als llavis?

De vegades, la gent troba taques negres als llavi...

Quins són els ungüents per a l'èczema escrotal?

L'escrot és més propens a l'acumulació de...

Què tal l'ALC? Revisions d'ALC i informació del lloc web

Què és ALC? ALC (Col·lecció Andrea Lieberman) és u...

La moxibustió pot curar la sinusitis severa?

La moxibustió és una tècnica mèdica relativament ...