Està bé escalfar iogurt i beure'l?

Està bé escalfar iogurt i beure'l?

Normalment bevem alguns productes lactis, els més comuns són la llet i el iogurt. La llet és relativament pura, i el iogurt té un gust agre i dolç, però normalment es conserva el iogurt a la nevera.

Molta gent creu que la part més beneficiosa del iogurt per al cos humà són els "bacteris de l'àcid làctic", però tots els bacteris de l'àcid làctic moriran a altes temperatures, de manera que el iogurt escalfat gairebé no té cap valor. De fet, el iogurt es pot beure calent. La raó per la qual no s'ha d'escalfar el iogurt és perquè la gent està preocupada per matar els bacteris làctics més valuosos del iogurt. Si s'escalfa al vapor o s'escalfa, es matarà un gran nombre de bacteris làctics actius continguts en ell, les propietats físiques canviaran, es produirà la separació i la precipitació, el gust i la sensació de boca desapareixeran i es reduiran el seu valor nutricional i la funció de salut. Si només s'escalfa el iogurt, els bacteris làctics del iogurt no es mataran, en canvi, augmentarà l'activitat dels bacteris làctics i els seus efectes únics per a la salut seran més grans.

Tanmateix, l'escalfament del iogurt hauria de ser limitat i condicionat. La inoculació de iogurt es realitza refredant immediatament la llet esterilitzada a uns 45 °C. Quan s'utilitza un agent de fermentació mixt de Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus, la temperatura es manté entre 41 °C i 42 °C, el temps d'incubació és de 2,5 a 4,0 hores (2% a 4% de la quantitat d'inoculació) i la fermentació s'acaba quan s'arriba a un estat de coagulació. El iogurt coagulat fermentat s'ha de traslladar immediatament a un magatzem en fred a 0 ℃ ~ 4 ℃ per inhibir ràpidament el creixement de bacteris làctics per evitar la fermentació continuada i l'augment de l'acidesa. Generalment, el iogurt que compreu es refrigera i no s'ha de consumir directament a l'hivern.

Si és hivern, el clima és relativament fred, o si teniu mal estómac i sou propens a l'àcid estomacal, no heu de menjar massa picant, cru, fred o irritant, el iogurt encara es pot escalfar a uns 45 graus.

<<:  Es pot beure mel caducada?

>>:  Com triar el te oolong?

Recomanar articles

Encara puc utilitzar gel de dutxa caducat?

A les nostres vides, el gel de dutxa és la nostra...

Aquesta cosa et farà semblar deu anys més gran

L'estrès alt pot fer que sembli deu anys més ...

Els símptomes de les varius al dors de la mà són així

Les varius són una malaltia relativament freqüent...

De què estan fetes les dentadures?

Les dents no només juguen el paper de mastegar el...

Què tal Cameco? Comentaris de l'empresa Cameco i informació del lloc web

Què és Cameco? Cameco Corporation és un dels produ...

La diferència entre els músculs del sòl pèlvic i la recuperació pèlvica

Moltes persones no presten molta atenció a la rec...

Com tractar els cabells grisos

Molts joves que es dediquen a la moda es tenyeixe...

Com l'aigua de mongeta vermella i ordi deshumidifica el cos?

L'aigua de mongeta vermella i ordi és força e...

Què he de fer si tinc exoftalm per hipertiroïdisme?

L'exoftalm és un símptoma comú de l'hiper...

Quins són els símptomes i les malalties dels flaixos oculars?

Els ulls són les finestres de l'ànima, i els ...

Què tal Avon? Comentaris d'Avon i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Avon? AVON és una empresa...

El sagnat entre les dents és causat per aquests dos motius

L'hemorràgia de les genives és una malaltia c...

Què tal BookDrifting Network? Book Drifting Network Reviews i informació del lloc web

Què és BookDrifting? BookCrossing és un famós lloc...

Què et pot ajudar a deixar de beure?

Molta gent sap que el consum excessiu pot tenir e...