Normalment bevem alguns productes lactis, els més comuns són la llet i el iogurt. La llet és relativament pura, i el iogurt té un gust agre i dolç, però normalment es conserva el iogurt a la nevera. Molta gent creu que la part més beneficiosa del iogurt per al cos humà són els "bacteris de l'àcid làctic", però tots els bacteris de l'àcid làctic moriran a altes temperatures, de manera que el iogurt escalfat gairebé no té cap valor. De fet, el iogurt es pot beure calent. La raó per la qual no s'ha d'escalfar el iogurt és perquè la gent està preocupada per matar els bacteris làctics més valuosos del iogurt. Si s'escalfa al vapor o s'escalfa, es matarà un gran nombre de bacteris làctics actius continguts en ell, les propietats físiques canviaran, es produirà la separació i la precipitació, el gust i la sensació de boca desapareixeran i es reduiran el seu valor nutricional i la funció de salut. Si només s'escalfa el iogurt, els bacteris làctics del iogurt no es mataran, en canvi, augmentarà l'activitat dels bacteris làctics i els seus efectes únics per a la salut seran més grans. Tanmateix, l'escalfament del iogurt hauria de ser limitat i condicionat. La inoculació de iogurt es realitza refredant immediatament la llet esterilitzada a uns 45 °C. Quan s'utilitza un agent de fermentació mixt de Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus, la temperatura es manté entre 41 °C i 42 °C, el temps d'incubació és de 2,5 a 4,0 hores (2% a 4% de la quantitat d'inoculació) i la fermentació s'acaba quan s'arriba a un estat de coagulació. El iogurt coagulat fermentat s'ha de traslladar immediatament a un magatzem en fred a 0 ℃ ~ 4 ℃ per inhibir ràpidament el creixement de bacteris làctics per evitar la fermentació continuada i l'augment de l'acidesa. Generalment, el iogurt que compreu es refrigera i no s'ha de consumir directament a l'hivern. Si és hivern, el clima és relativament fred, o si teniu mal estómac i sou propens a l'àcid estomacal, no heu de menjar massa picant, cru, fred o irritant, el iogurt encara es pot escalfar a uns 45 graus. |
<<: Es pot beure mel caducada?
Què és el lloc web d'Everland? EverLand és un ...
Molts nens prefereixen beure Coca-Cola Els agrada...
Moltes malalties gastrointestinals presenten els ...
Tant si estàs grassa com si estàs prima, tens pro...
Normalment, el rovell d'un ou és groc, però p...
El cos d'un nen es desenvolupa constantment f...
Quines són les causes de la Serratia marcescens A...
La hipertròfia de les adenoides és en realitat un...
De vegades, la gent troba taques negres als llavi...
L'escrot és més propens a l'acumulació de...
Els pacients han de parar atenció als problemes d...
Què és ALC? ALC (Col·lecció Andrea Lieberman) és u...
Què és l'Agència Anadolu turca? L'Agència ...
Es diu que algunes persones experimentaran algune...
La moxibustió és una tècnica mèdica relativament ...