Està bé escalfar iogurt i beure'l?

Està bé escalfar iogurt i beure'l?

Normalment bevem alguns productes lactis, els més comuns són la llet i el iogurt. La llet és relativament pura, i el iogurt té un gust agre i dolç, però normalment es conserva el iogurt a la nevera.

Molta gent creu que la part més beneficiosa del iogurt per al cos humà són els "bacteris de l'àcid làctic", però tots els bacteris de l'àcid làctic moriran a altes temperatures, de manera que el iogurt escalfat gairebé no té cap valor. De fet, el iogurt es pot beure calent. La raó per la qual no s'ha d'escalfar el iogurt és perquè la gent està preocupada per matar els bacteris làctics més valuosos del iogurt. Si s'escalfa al vapor o s'escalfa, es matarà un gran nombre de bacteris làctics actius continguts en ell, les propietats físiques canviaran, es produirà la separació i la precipitació, el gust i la sensació de boca desapareixeran i es reduiran el seu valor nutricional i la funció de salut. Si només s'escalfa el iogurt, els bacteris làctics del iogurt no es mataran, en canvi, augmentarà l'activitat dels bacteris làctics i els seus efectes únics per a la salut seran més grans.

Tanmateix, l'escalfament del iogurt hauria de ser limitat i condicionat. La inoculació de iogurt es realitza refredant immediatament la llet esterilitzada a uns 45 °C. Quan s'utilitza un agent de fermentació mixt de Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus, la temperatura es manté entre 41 °C i 42 °C, el temps d'incubació és de 2,5 a 4,0 hores (2% a 4% de la quantitat d'inoculació) i la fermentació s'acaba quan s'arriba a un estat de coagulació. El iogurt coagulat fermentat s'ha de traslladar immediatament a un magatzem en fred a 0 ℃ ~ 4 ℃ per inhibir ràpidament el creixement de bacteris làctics per evitar la fermentació continuada i l'augment de l'acidesa. Generalment, el iogurt que compreu es refrigera i no s'ha de consumir directament a l'hivern.

Si és hivern, el clima és relativament fred, o si teniu mal estómac i sou propens a l'àcid estomacal, no heu de menjar massa picant, cru, fred o irritant, el iogurt encara es pot escalfar a uns 45 graus.

<<:  Es pot beure mel caducada?

>>:  Com triar el te oolong?

Recomanar articles

Per a què serveix una pilota de ioga?

Avui en dia, moltes dones estan interessats en pr...

Quins són els usos màgics de l'arròs glutinós fermentat?

Laozao és ric en nutrients, està fet d'arròs ...

Què puc menjar després de donar a llum per engrandir els meus pits?

Per a les dones, és una cosa tan feliç tenir uns ...

Puc quedar embarassada si tinc anticossos anti-esperma positius?

Els anticossos antiespermatozoides són una substà...

Els suplements vitamínics són útils per vessar les mans?

Moltes persones experimenten descamació a les man...

Com emmagatzemar les gambes seques

Saps com conservar les gambes seques, com les gam...

El dany d'utilitzar tovalloles de neteja per netejar la cara

Les tovalloles de neteja són les tovalloles de la...

Ensenyeu-vos a jutjar el tipus de mal d'esquena mirant la vostra postura

Moltes persones a la vida han patit mal d'esq...

Quins són els símptomes de l'hepatitis aguda severa?

Moltes persones tenen una hepatitis severa aguda....

Quin xampú he d'utilitzar per tractar la caspa?

La caspa és un dels problemes més preocupants. La...

Què tal Cussons al Regne Unit? Revisions de Cussons i informació del lloc web

Què és el lloc web de British Cussons? PZ Cussons ...

Quins són els tractaments per a la paràlisi cerebral mixta?

Molts nadons tindran reaccions lentes, rígids o s...