Quan solem cuinar, el menjar sovint s'enganxa al fons de l'olla perquè afegim massa poca aigua o no el sofregim a temps, fins i tot amb una petita espàtula, és difícil netejar l'olla cremada, i quan tornem a cuinar o fer sopa, apareixerà una mica de pols negre a la sopa, que afecta el color de l'olla, normalment es pot netejar. Tot i que les olles d'acer inoxidable no s'oxiden, inevitablement es cremen durant el procés de cocció. Per tant, molts amics volen saber què fer si l'olla d'acer inoxidable es crema de color negre. Raspallar l'olla: Només cal posar-lo en remull amb aigua calenta i es pot netejar fàcilment. No utilitzeu mai un raspall de llana d'acer, ja que farà malbé l'olla. Shanlihong pot treure la pasta de l'olla: Si es crema el fons de l'olla quan es cuina l'arròs o les verdures al sofregit, poseu-hi uns quants vermells de muntanya a l'olla, afegiu-hi una mica d'aigua freda i feu-la bullir (no la deixeu bullir en sec), i aviat s'eliminarà el fons cremat de l'olla. Afegiu una mica de vinagre a l'olla: Afegiu aigua fins que només cobreixi les zones cremades, escalfeu l'olla i després podeu rentar-la. Porteu aigua a bullir en una olla: Afegiu-hi una petita quantitat de detergent, tapeu l'olla, deixeu-ho durant la nit i, a continuació, fregueu-lo per eliminar-lo. Pasta de tomàquet al fons de l'olla: Si poseu uns quants tomàquets no tan bons a l'olla i els cuineu, naturalment es desfan. Utilitzeu pell de poma o pera per treure el fons enganxós de l'olla: Bulliu les pells de poma o pera amb una mica d'aigua i seran fàcils de netejar. Cervesa i vi blanc per desenganxar el fons de l'olla: Si cremes accidentalment l'olla mentre es cuina i hi ha crostes d'arròs al fons de l'olla, si són difícils de raspallar, pots abocar-hi una mica de vi blanc o cervesa i barrejar-la amb una petita quantitat d'aigua (la proporció és 1:1:0,5), tapar-la i deixar reposar 5 minuts, llavors serà fàcil de netejar. Precaucions per a olles d'acer inoxidable Les olles d'acer inoxidable no s'oxidaran, però això no vol dir que les pugueu utilitzar sense cap preocupació. En general, quan utilitzem olles d'acer inoxidable, també hem de prestar atenció a algunes precaucions, com ara: 1. No emmagatzemeu líquids que continguin una gran quantitat d'electròlits, com ara sopa, sal, etc., durant molt de temps. Si es deixa durant molt de temps, pot provocar una reacció química entre l'acer inoxidable i l'electròlit, posant en perill la salut humana. Però no cal entrar en pànic, sempre que l'olla d'acer inoxidable no es deixi durant molt de temps, és segura. 2. No permeteu que l'olla d'acer inoxidable es cremi en sec a llarg termini pot provocar que el recobriment de la superfície de l'olla d'acer inoxidable s'envelli i es caigui, cosa que pot afectar la salut humana si es menja accidentalment. Pel que fa a les substàncies negres cremades que queden a la part inferior de l'olla d'acer inoxidable, és millor no utilitzar un raspall dur per netejar-la durant el procés de neteja, la superfície de l'olla d'acer inoxidable es desgastarà i serà més propensa a cremar-se en el futur, la qual cosa reduirà considerablement la vida útil de l'olla d'acer inoxidable. |
<<: Què he de fer si la meva roba blanca es torna groga?
>>: Un forn de microones pot escalfar carmanyoles d'un sol ús?
El blat sarraí és un aliment comú entre els cerea...
German Fuchs Company_Quin és el lloc web de Fuchs?...
Recentment, vaig sentir que alguns amics van sent...
Avui en dia, són moltes les vacunes que ens oblig...
El blat de moro, un gra bàsic, ha existit a les n...
Moltes famílies tenen catifes, que són difícils d...
Què és Viber? Viber és un programari de missatgeri...
L'estenosi aòrtica es refereix a una condició...
Entre la sèrie de símptomes clínics de la miastèn...
Què és el lloc web de Hondures News? La Prensa és ...
La síndrome de Kallmann és en realitat una forma ...
La gastritis és una inflamació severa de l'es...
El coco és una beguda que a molta gent li agrada ...
Avui en dia, moltes dones que estimen la bellesa ...
El carcinoma de berrugues de la pell és en realit...