Quan solem cuinar, el menjar sovint s'enganxa al fons de l'olla perquè afegim massa poca aigua o no el sofregim a temps, fins i tot amb una petita espàtula, és difícil netejar l'olla cremada, i quan tornem a cuinar o fer sopa, apareixerà una mica de pols negre a la sopa, que afecta el color de l'olla, normalment es pot netejar. Tot i que les olles d'acer inoxidable no s'oxiden, inevitablement es cremen durant el procés de cocció. Per tant, molts amics volen saber què fer si l'olla d'acer inoxidable es crema de color negre. Raspallar l'olla: Només cal posar-lo en remull amb aigua calenta i es pot netejar fàcilment. No utilitzeu mai un raspall de llana d'acer, ja que farà malbé l'olla. Shanlihong pot treure la pasta de l'olla: Si es crema el fons de l'olla quan es cuina l'arròs o les verdures al sofregit, poseu-hi uns quants vermells de muntanya a l'olla, afegiu-hi una mica d'aigua freda i feu-la bullir (no la deixeu bullir en sec), i aviat s'eliminarà el fons cremat de l'olla. Afegiu una mica de vinagre a l'olla: Afegiu aigua fins que només cobreixi les zones cremades, escalfeu l'olla i després podeu rentar-la. Porteu aigua a bullir en una olla: Afegiu-hi una petita quantitat de detergent, tapeu l'olla, deixeu-ho durant la nit i, a continuació, fregueu-lo per eliminar-lo. Pasta de tomàquet al fons de l'olla: Si poseu uns quants tomàquets no tan bons a l'olla i els cuineu, naturalment es desfan. Utilitzeu pell de poma o pera per treure el fons enganxós de l'olla: Bulliu les pells de poma o pera amb una mica d'aigua i seran fàcils de netejar. Cervesa i vi blanc per desenganxar el fons de l'olla: Si cremes accidentalment l'olla mentre es cuina i hi ha crostes d'arròs al fons de l'olla, si són difícils de raspallar, pots abocar-hi una mica de vi blanc o cervesa i barrejar-la amb una petita quantitat d'aigua (la proporció és 1:1:0,5), tapar-la i deixar reposar 5 minuts, llavors serà fàcil de netejar. Precaucions per a olles d'acer inoxidable Les olles d'acer inoxidable no s'oxidaran, però això no vol dir que les pugueu utilitzar sense cap preocupació. En general, quan utilitzem olles d'acer inoxidable, també hem de prestar atenció a algunes precaucions, com ara: 1. No emmagatzemeu líquids que continguin una gran quantitat d'electròlits, com ara sopa, sal, etc., durant molt de temps. Si es deixa durant molt de temps, pot provocar una reacció química entre l'acer inoxidable i l'electròlit, posant en perill la salut humana. Però no cal entrar en pànic, sempre que l'olla d'acer inoxidable no es deixi durant molt de temps, és segura. 2. No permeteu que l'olla d'acer inoxidable es cremi en sec a llarg termini pot provocar que el recobriment de la superfície de l'olla d'acer inoxidable s'envelli i es caigui, cosa que pot afectar la salut humana si es menja accidentalment. Pel que fa a les substàncies negres cremades que queden a la part inferior de l'olla d'acer inoxidable, és millor no utilitzar un raspall dur per netejar-la durant el procés de neteja, la superfície de l'olla d'acer inoxidable es desgastarà i serà més propensa a cremar-se en el futur, la qual cosa reduirà considerablement la vida útil de l'olla d'acer inoxidable. |
<<: Què he de fer si la meva roba blanca es torna groga?
>>: Un forn de microones pot escalfar carmanyoles d'un sol ús?
És ben sabut que els ossos del cos són més fàcils...
Què és la Universitat de Willamette? La Universita...
Com a medicina tradicional xinesa, moltes persone...
Quina és la pàgina web del Festival Belga d'Es...
Quin és el lloc web de German Union Mortgage Bank?...
Els tumors són malalties comunes en les primeres ...
A la vida diària sempre patim algunes malalties Q...
Quan es produeix la fibrosi pulmonar, vol dir que...
L'estiu és extremadament calent i humit, de m...
El mal d'oïda no és una malaltia única. Hi ha...
En els darrers anys, amb l'avenç i el desenvo...
La creatinina és un producte del metabolisme musc...
Quin és el lloc web del Selwyn College, Cambridge?...
1. Avorrit Quan la funció renal és deficient, mol...
El dent de lleó és una planta comuna en la vida d...