Quins són el valor nutricional i els beneficis del blat de moro?

Quins són el valor nutricional i els beneficis del blat de moro?

El blat de moro, un gra bàsic, ha existit a les nostres vides durant molts anys. Té un alt valor nutricional i s'utilitza àmpliament, no només per a l'alimentació, sinó també per a la transformació industrial.

1. Molt alt en vitamines

El contingut de vitamines del blat de moro és molt alt, de 5 a 10 vegades el de l'arròs i el blat, i el valor nutricional del blat de moro especial és superior al del blat de moro normal.

2. Ric en cel·lulosa vegetal

La rica cel·lulosa vegetal que conté el blat de moro té les característiques d'estimular la motilitat gastrointestinal i accelerar l'excreció fecal, la qual cosa pot prevenir i tractar el restrenyiment, l'enteritis, el càncer intestinal, etc. Pot unir i dificultar l'absorció de l'excés de glucosa, inhibint així l'augment del sucre en la sang després dels àpats, la cel·lulosa també pot inhibir l'absorció de greixos, reduir els nivells de lípids en sang i prevenir i millorar l'aparició de malalties coronàries, obesitat i càlculs biliars.

3. Ric en seleni i magnesi

El seleni i el magnesi continguts en el blat de moro tenen efectes anticancerígens. El seleni pot accelerar la descomposició dels peròxids al cos, de manera que els tumors malignes s'inhibeixen privant-los del subministrament d'oxigen molecular. D'una banda, el magnesi pot inhibir el desenvolupament de cèl·lules canceroses i, d'altra banda, pot afavorir l'excreció de residus del cos, que també és important per a la prevenció del càncer.

4. Conté Glutatió

El blat de moro també conté un factor de longevitat: el glutatió, que, amb la participació del seleni, produeix la glutatió oxidasa, que té la funció de restaurar la joventut i retardar l'envelliment.

5. Conté zeaxantina

La zeaxantina que conté el blat de moro pot prevenir l'aparició de la degeneració macular relacionada amb l'edat. Segons un estudi realitzat per la Harvard Medical School i molts centres d'investigació el 1994, consumir quantitats més altes de zeaxantina pot reduir el risc de degeneració macular relacionada amb l'edat.

<<:  Quina és la causa dels llavis negres i com tractar-los

>>:  Què causa el peeling dels llavis a l'estiu?

Recomanar articles

Què són les pròtesis removibles?

Les dents són un òrgan indispensable del nostre c...

Els símptomes de l'asma cardíaca, presteu atenció a la vida

Tothom està familiaritzat amb l'asma. Sembla ...

Quins símptomes provoca la malaltia del paràsit hepàtic?

Els paràsits sempre han estat amb nosaltres, però...

Què tracta la crema composta de càmfora?

Moltes persones han experimentat els símptomes de...

Quin tipus de persones són adequades per a l'auró d'escorça de ferro?

Els bulbs d'arce Tiepi juga un paper importan...

Quina és la millor manera de rentar roba interior?

Com rentar millor la roba interior Crec que molte...

De quin color són bones les ulleres de sol?

Si vols portar ulleres de sol quan viatges però n...

Què tal Timex? Revisió de Timex_TIMEX i informació del lloc web

Què és Timex? TIMEX és una marca de rellotges amer...

Medicina tradicional xinesa: tractar la "picor d'hivern"

Tot i que la "picor hivernal" no és una...

Com desfer-se del gust d'all a la boca

Avui en dia, el nivell de vida de la gent millora...

Quins són els perills dels àcids grassos saturats?

El greix saturat és un component dels lípids. La ...

Introducció de l'endoscopi nasofarínge de fibra òptica

Una vegada que vaig acompanyar a la meva dona a v...

Què causa les butllofes a les mans?

Si apareixen butllofes a les mans, s'ha de pr...

El pastís d'arròs té moltes calories?

Tothom està familiaritzat amb els pastissos d'...