Els crancs de mar també s'anomenen crancs nedants. La seva carn és molt tendra i té un alt valor nutritiu. La manera més comuna de menjar-la és cuinar-la al vapor. De fet, quan compres crancs, el millor és comprar-ne de vius i frescos. 1. Es poden menjar crancs morts? Millor no menjar-se'l! Si saps quant de temps fa que el cranc està mort, pots decidir si el menges o no. Si el cranc ha estat mort durant molt de temps, podeu sentir una mala olor. Definitivament no us podeu menjar això! Si fa poc temps que està mort i no fa cap olor peculiar (obre la tapa i mira si el color de l'interior ha canviat a negre; no es poden menjar els negres), és comestible. No estan morts tots els crancs congelats? Si es congela quan és fresc, no hi ha cap problema. En general, els crancs morts no es poden menjar Des del punt de vista científic, això no és un problema bacterian, sinó perquè quan el cranc està morint o mort, la histamina del cos del cranc es descompondrà i produirà histamina. La histamina és una substància tòxica. A mesura que augmenta el temps de la mort, cada cop s'acumula més histamina al cos del cranc i el gas tòxic es fa cada cop més fort, encara que el cranc estigui cuinat, aquesta toxina no es destrueix fàcilment. Per tant, els crancs morts no s'han de menjar mai. 2. Com menjar crancs 1. Cranc sofregit Ingredient principal: cranc nedant Condiment: oli refinat, farina, sal, salsa de soja fosca, ceba, gingebre, vi de cuina pràctica: 1. Rentar els crancs nedants i tallar-los en dues seccions; 2. Segellar les vores tallades del cranc nedant amb farina; 3. Escalfeu la paella amb oli fins que estigui al 50% i col·loqueu el cranc amb la vora tallada cap avall dins l'oli; 4. Fregiu-lo, afegiu-hi vi de cuina, sal, sucre, salsa de soja fosca, ceba verda, gingebre i aigua; 5. Tapar i coure a foc mitjà durant 6-7 minuts (segons la mida del cranc) després retirar del foc i servir. 2. Cranc nadador de placa de ferro Ingredients: 750 g de cranc nedant femella Condiments: oli de curri, sal refinada, vi Shaoxing, salsa de tomàquet, vinagre d'arròs, salsa de soja picant, oli de xile, sucre, oli de sèsam, oli de xili, MSG, rodanxes de gingebre, segments de cebolleta i farina. pràctica: 1. Talleu el cranc en 8 trossos, l'enfarineu i el sofregiu amb oli calent al 70%. 2. Escalfeu la paella de ferro, emboliqueu-la amb paper platejat i reserveu-la. 3. Afegiu-hi la ceba verda i el gingebre picats al wok i sofregiu-ho fins que quedi fragant, aboqueu-hi el condiment i els crancs fregits, sofregiu-ho fins que estiguin cuits, doneu-hi unes voltes, aboqueu-hi oli de sèsam i serviu. Clau per fer: la planxa s'ha d'escalfar perquè els plats siguin més fragants. 3. Menjar coreà: cranc nedant Ingredient principal: cranc nedant Ingredients: kimchi coreà, ceba verde picada. Condiment: sal, MSG, vi de cuina. pràctica: 1) Matar i netejar el cranc nedant, tallar-lo a trossos i tallar el kimchi a rodanxes. 2) Poseu el cranc nedant i el kimchi en un plat, afegiu-hi una mica d'aigua, sal, MSG i vi de cocció. 3) Cobriu el cranc de natació amb embolcall de plàstic, poseu-lo al microones fins que estigui cuit, traieu-lo, empolvoreu-ho amb ceba verde picada i regeix-ho amb oli calent. Característiques del plat: El kimchi és una mica picant i el cranc banyador és fresc i tendre. |
<<: No subestimeu els primers símptomes de l'hepatitis
>>: Quins són els tractaments per a la pèrdua auditiva neurosensorial?
Quin és el lloc web de Perfume: The Story of a Mur...
Moltes persones esperen tenir unes dents blanques...
Què és el lloc web de notícies nacionals de Liecht...
La trombosi cerebral no és una malaltia com la fe...
Quan els nadons tenen uns mesos, la seva alimenta...
Els amics que tenen entumiment al dit gros del pe...
Les dents són molt importants per a nosaltres No ...
L'osteoporosi és una malaltia comuna entre le...
Què és Magnum Photos? Magnum Photos és l'agènc...
Què és PERNELLE? PERNELLE és una marca italiana de...
Quan el nadó és jove, l'elecció del seient ta...
El nas és la porta d'entrada a les vies respi...
Avui en dia, la gent està exposada a la radiació ...
Les al·lèrgies a la pell són provocades pel consu...
Per a les persones, les malalties més greus es pr...