De fet, el sucre blanc i el sucre moreno són tots dos sucres habituals a la vida i s'utilitzen amb molta freqüència. En realitat, alguns amics estan confosos sobre el sucre blanc i el sucre moreno. El sucre moreno és ric en ferro, mentre que el sucre blanc s'utilitza principalment per cuinar. Contingut nutricional de sucre blanc El sucre blanc s'obté extraient suc de sucre de canya de sucre o remolatxa i passant per processos com ara filtració, precipitació, evaporació, cristal·lització, decoloració i assecat. És un cristall granular blanc d'alta puresa i un contingut de sacarosa superior al 99%. Es divideix en sorra gruixuda, sorra mitjana i sorra fina segons la seva mida de gra. El sucre és un condiment important que pot augmentar la dolçor i el sabor umami dels plats i donar color als productes. És el principal ingredient de condiment per a l'elaboració de plats, especialment les varietats de remolatxa. El sucre blanc és el tipus de sucre de millor qualitat. Les seves partícules són cristal·lines, uniformes, de color blanc i tenen un gust dolç pur, lleugerament més dolç que el sucre moreno. S'utilitza habitualment a la cuina. El sucre suavitzat està en pols, apte per cuinar, i té una dolçor semblant a la del sucre granulat. Hi ha dos tipus de sucre suau: el sucre suau refinat i el sucre suau elaborat tradicionalment. El primer és de color blanc, amb grans fines i suaus i de bona qualitat el segon és de color lleugerament groguenc i fosc i de mala qualitat; L'única diferència entre el sucre granulat i el sucre llustre és la mida dels cristalls. Els cristalls de sucre granulat són grans i contenen molt poca aigua, mentre que els cristalls de sucre llustre són petits i contenen més aigua. L'eficàcia i la funció del sucre blanc 1. A més d'alguns dels efectes del sucre moreno, el sucre blanc també té la funció d'humitejar els pulmons i afavorir la salivació. A més, a més de ser consumit per les dones postpart, el sucre blanc també pot ajudar a reposar calories i millorar la circulació sanguínia per a pacients amb símptomes com febre, sudoració excessiva, sufocacions a les mans i els peus, gola seca i set. 2. A més, el sucre blanc té algunes funcions que no es prenen seriosament: 1. Perquè el peix sigui més fàcil de donar forma, afegiu-hi una mica de sucre blanc a l'hora de fregir filets de peix o fer boles de peix, que pot evitar que els filets i les boles de peix quedin grumolls. 2. Per evitar que el peix s'enganxi a la paella, a l'hora de fregir el peix, afegiu-hi una mica de sucre quan l'oli estigui gairebé calent. El peix fregit d'aquesta manera no s'enganxa a la paella i queda deliciós. 3. Elimina el gust agre dels plats En cuinar amb salsa de soja, el sucre de la salsa de soja es descompondrà i els plats cuinats sovint tindran un gust agre. 4. Perquè els bolets tinguin millor gust, renteu i talleu els bolets i deixeu-los en remull una estona en aigua amb sucre. Això no només farà que els bolets absorbeixin l'aigua més ràpidament i mantinguin la seva fragància, sinó que també perquè els bolets estiguin remullats en líquid de sucre, tindran un gust més deliciós. 5. Escurçar el temps de fermentació Afegir una mica de sucre quan la massa està fermentant pot escurçar el temps de fermentació i fer que la pasta sigui suau i deliciosa. 6. Pelar la pell interior de les castanyes Abans de coure les castanyes, posar-les en remull durant la nit. Quina diferència hi ha entre el sucre blanc i el sucre moreno? El sucre moreno és el producte del suc de sucre concentrat i simplement processat de la canya de sucre. Conté una gran quantitat d'impureses (vitamines, aminoàcids, sals inorgàniques, pigments, etc., per tant, el sucre moreno no pot cristal·litzar completament en grans cristalls). És ric en nutrició. El sucre blanc és el producte del sucre moreno que s'ha refinat per eliminar les impureses. Pot cristal·litzar, de manera que es poden veure petites partícules de cristalls de sacarosa en el sucre granulat blanc. El sucre suavitzat té cristalls més fins, però com que conté alguns ingredients com el xarop per evitar la cristal·lització excessiva, la seva puresa és lleugerament inferior a la del sucre blanc. En general, el sucre moreno reté més vitamines i nutrients minerals continguts a la canya de sucre, incloent vitamina B1, vitamina B2, calci, potassi, magnesi, ferro i altres ingredients. Té un sabor de melassa i és el més adequat per fer brioixeria de colors més foscos, farcits de mongetes, etc. El sucre blanc (incloent el sucre granulat i el sucre llustre) i el sucre de roca són productes de sucre moreno que s'ha decolorat, blanquejat i refinat, i gairebé tots els seus nutrients s'han eliminat. |
<<: El sucre moreno pot eliminar les pigues?
>>: Quines són les contraindicacions de l'aigua de ceba, gingebre i sucre moreno?
La cirurgia de ganivet LEEP, també coneguda com a...
A la vida diària, després de patir la malaltia, q...
Amb la millora del nivell de vida de les persones...
Què és el lloc web de l'Institut Tecnològic de...
La suor és l'"aire condicionat" del...
Els pacients amb hipertiroïdisme no haurien de co...
Què és Princeton Review? La Princeton Review (TPR)...
El llapis de llavis és el cosmètic més comú d'...
La pera és una fruita habitual a les nostres vide...
La nevera és una eina per emmagatzemar aliments q...
L'ingredient principal de la màscara magnètic...
Què és la Internacional de les Dones? L'Organi...
Les sabates amb coixí d'aire són un tipus de ...
La hiperplàsia òssia és una de les malalties més ...
Quin és el motiu dels grans al voltant de la boca...