La verdolaga és una planta herbàcia que es pot menjar crua o cuita. Les seves tiges es poden cuinar com els espinacs, i les seves fulles són molt suaus i es poden utilitzar per fer sopes i salses, o guisats. Aleshores, es pot congelar un menjar tan bo? Fem una ullada a continuació. La Portulaca oleracea és una herba suculenta anual amb fulles gruixudes, sucoses i sense pèl i tiges gruixudes de color violeta. Floreix a l'estiu amb flors petites i lleugerament grogues. Creix majoritàriament en llocs assolellats, com ara camins de granja i ruïnes d'horts. Té un valor medicinal extremadament alt i té moltes funcions com ara eliminar la calor i la humitat, desintoxicar i reduir la inflor, antiinflamatòria i alleujar la tos, i la diuresi i laxant. Les fulles milloren la vista i es poden utilitzar com a medicaments veterinaris d'alta qualitat i pesticides. Les tiges joves són comestibles. La verdolaga té beneficis per a la salut Conté un gran nombre d'oligoelements que poden ser absorbits pel cos humà. Té efectes sobre el sistema cardiovascular, l'úter, la musculatura llisa, etc. Per a materials medicinals i comestibles tan bons i fàcils d'excavar, la conservació es converteix en la clau. Llavors, com podem preservar la verdolaga d'alta qualitat? De fet, Purslane es pot mantenir segur simplement rentant-lo i col·locant-lo a la nevera (mai el congeleu). Una altra manera és assecar-lo i després posar-lo en remull en aigua calenta quan es menja. Aquest mètode és senzill i directe, però depèn del temps. El temps d'assecat s'ha de planificar bé. No escolliu assecar la verdolaga en temps impredictibles. En aquest temps, s'evaporarà bàsicament tota la humitat. Tanmateix, abans d'assecar-lo, s'ha de "matar". Els experiments han demostrat que si la verdolaga està exposada al sol durant 2 mesos sense estar "mort", les seves fulles romandran verdes, això no té èxit. És molt senzill "matar" la verdolaga. Només cal blanquejar-la en aigua salada durant uns minuts, treure-la, escórrer l'aigua i posar-la al sol. Hi ha altres dos mètodes d'assecat: posar la verdolaga rentada en un vapor i cuinar-la al vapor fins que canviï de color, després treure-la i posar-la al sol. Aquest mètode pot provocar que es perdin alguns dels ingredients originals de la verdolaga. Una altra pràctica habitual a Anhui és embolicar la verdolaga amb una capa de cendra de fusta i després assecar-la al sol. Aquest mètode pot semblar brut, però conserva els ingredients de la més alta qualitat de la verdolaga. |
<<: Diferències entre l'orella del ratolí i la verdolaga
>>: Quin valor nutricional tenen els dàtils cruixents?
Què és Saudi French Bank? Banque Saudi Fransi és u...
De fet, la mel té un bon efecte en la nutrició de...
Els principals símptomes de les hemorroides són l...
Tant si ets conservador en la vida sexual, atrevi...
Si la nostra articulació de l'espatlla s'...
Què és Rogers Communications? Rogers Communication...
Quina és la web de l'Inter de Milà? El Footbal...
La funció principal d'un termo és mantenir l&...
Què és el lloc web del govern dels Emirats Àrabs U...
El quist renal és un tipus de malaltia renal i un...
Com tots sabem, moltes malalties requereixen diet...
A causa de la cura inadequada de la pell, la pell...
Avui en dia, moltes persones necessiten caminar m...
Tots els adults tenen pèl a les aixelles Algunes ...
L'impacte de les paperes és relativament gran...