Molta gent ha menjat ous remenats amb tomàquets, però no tothom ha menjat ous al vapor amb tomàquets i els ous remenats amb tomàquets són completament diferents. Els ous poden promoure l'absorció de nutrients i el colesterol, la qual cosa té un efecte integral en el cos humà. pràctica 1. Pastar la massa. No ho facis massa dur, com diu el refrany, "les boles de massa toves fan uns fideus durs". 2. Pastar la massa. Intenteu pastar la massa durant més temps La massa no s'assecarà massa a causa de l'amassatge durant molt de temps. 3. Deixa reposar la massa. Col·loqueu la massa pastada sobre una taula de tallar o en una palangana, cobriu-la amb una tovallola humida i neta i deixeu-la uns 20 minuts. 4. Agent d'estirament. Amasseu la massa en tires llargues d'uns 2 cm de diàmetre (si és per a boles de massa al vapor, hauria de ser més gruixuda), agafeu l'extrem superior de la massa amb la mà esquerra i manteniu la mà dreta a prop de la mà esquerra. Utilitzeu el taló del polze i l'índex per pessigar la massa amb la longitud del polze i estireu-la en paral·lel. Si no saps com fer-ho, pots tallar-lo amb un ganivet. 5. Raspallar la pell. Aplaneu la massa i seguiu girant-la per formar trossos rodons de mida i gruix adequats. És millor que siguin primes per fora i una mica més gruixudes al mig. 6. Només queda fer les maletes. Els tomàquets són molt aquosos, així que cal esprémer-los bé, sinó es trencaran. 7. A l'hora de cuinar, vigilar que l'aigua estigui bullint i posar-hi una mica de sal. Després de posar-lo a l'olla, seguiu empenyent-lo suaument amb el dors de la cullera per evitar que s'enganxi a l'olla. Després que les boletes surin, tapeu l'olla, torneu-la a obrir, obriu la tapa, afegiu-hi una mica d'aigua freda després de bullir, afegiu-hi més aigua freda després de tornar a bullir, i després podreu servir i gaudir del menjar. Elaboració prèvia dels tomàquets : pelar i treure la polpa (massa aigua), tallar-los a daus petits i controlar l'aigua. Aneu amb compte de no tallar-lo massa finament. Si el temps ho permet, cuinar un àpat deliciós per a la vostra família és divertit. Recepta de farciment de boles de massa Boles de tomàquet i ou Ingredients : 1 tomàquet, 2 ous, unes cebes verdes, 3 grams de sal, 2 grams de sucre, una petita quantitat d'oli vegetal (els ingredients anteriors poden fer 20 boles de massa) Mètode de producció (mètode d'embotit) : 1. Talleu els tomàquets per la meitat i, a continuació, treu amb una cullera la carn aquosa que hi ha dins dels tomàquets. 2. Tallarem els tomàquets sense polpa a trossos petits (per assegurar-ne el gust, no els tallem massa fins), després afegirem sucre i barregem bé. Aquest pas consisteix a deshidratar els tomàquets amb el sucre. Afegir sucre al mateix temps pot neutralitzar l'acidesa dels tomàquets, i una petita quantitat de sucre també pot millorar el sabor. 3. Bateu dos ous en un bol, talleu la polpa de tomàquet que vam extreure abans en trossos petits i poseu-los als ous, després filtreu l'aigua dels tomàquets al líquid de l'ou. Tingueu en compte que la quantitat de suc de tomàquet no pot superar un terç de la quantitat total de líquid d'ou. 4. Afegiu una petita quantitat d'oli vegetal als trossos de tomàquet filtrats i barregeu-ho bé. Aquest pas és perquè l'oli pot embolicar el sabor dels tomàquets evitant que alliberin aigua. 5. Agafeu un wok, afegiu-hi una mica d'oli, afegiu-hi la ceba verda picada després que l'oli estigui calent i sofregiu-ho fins que estigui fragant, després afegiu-hi el líquid d'ou barrejat amb el suc de tomàquet i sofregiu fins que es trenqui. 6. Afegiu-hi els ous picats i els tomàquets picats processats, barregeu-ho bé, afegiu-hi sal, i el nostre farcit ja està llest. Plats Les boles de massa són un aliment imprescindible durant el Festival de Primavera cada any. A moltes províncies i ciutats, també hi ha el costum de menjar boles de massa durant el solstici d'hivern. Segons la llegenda, les boles de massa van ser inventades per Zhang Zhongjing, el sant mèdic de Nanyang a la dinastia Han oriental de la Xina. L'evolució històrica de les boles de massa va sofrir un procés llarg i gradual a la final de la dinastia Ming. s esquer, i pseudo-jiaoer". Valor nutricional 1. No cal que sigui especialment gran Si us preocupa que surti massa aigua, podeu barrejar lleugerament els tomàquets picats amb una mica de midó sec. 2. La clau per enrotllar la massa és utilitzar el mètode correcte. Empènyer el corró amb una mà i fer girar la massa amb l'altra mà. 3. No ho amasseu massa temps La clau és deixar que la massa llueixi bé i després pastar-la fins que quedi llisa. 4. El procés de cocció és el mateix, perquè les boles de massa es couen primer el farcit i després la pell. |
<<: Zuzhudasi té un efecte estomacal?
>>: Resulta que les fulles de te velles tenen aquestes característiques, efectes i funcions
Què és el lloc web de l'Acadèmia Militar de We...
Encara et sents inferior a causa dels teus pits p...
Dibuixar el delineador d'ulls és una forma de...
Moltes persones tenen grans a les temples signifi...
Quan era nen, hi havia una història que es deia &...
El desenvolupament de l'alçada dels nens és u...
L'àcid linoleic és una substància que es trob...
Sovint veiem escates blanques al cap d'altres...
Com netejar la campana s'ha convertit en una ...
Les dones en menopausa són propenses a dormir mal...
Els probiòtics i els bacteris de l'àcid làcti...
Què és Kakaku Japan Price Network? Kakaku.com (価格....
L'eritema és una característica de les malalt...
La vitamina E també s'anomena vitamina E. La ...
El mal d'oïda no és una malaltia única. Hi ha...