Evitar la sequedat hivernal: Menja més àcid i menys sal

Evitar la sequedat hivernal: Menja més àcid i menys sal

El clima és relativament sec a l'hivern, especialment en algunes ciutats del nord. Molts treballadors de coll blanc es queden a l'oficina o a casa cada dia, és més probable que provoqui mal de coll, tos seca i altres condicions "i menys sal, per reomplir l'aigua del cos.

Com prevenir la sequedat hivernal: Menja més àcid i menys sal

L'hivern és fred i sec Si no us fixeu en la vostra dieta, és fàcil provocar deshidratació i pell seca. Per tant, a més de beure més aigua a l'hivern, també heu de parar atenció als vostres hàbits alimentaris. Per tant, molts experts en nutrició han suggerit que per evitar la sequedat hivernal, s'ha de menjar més "àcid" i menys sal. Per què s'ha de menjar més àcid i menys sal?



Menja més àcid

Com que les fruites dolces, àcids i refrescants solen ser riques en vitamines C i E, poden hidratar la pell. La vitamina C pot promoure la síntesi de col·lagen, fent que la pell estigui hidratada i delicada. La vitamina E és un antioxidant molt eficaç que pot promoure el metabolisme corporal, millorar la circulació sanguínia de la pell i millorar la vitalitat cel·lular, com ara kiwi, lledoner, pomes, peres i cítrics. A més, les fruites àcides també contenen àcid tànic, àcid orgànic, cel·lulosa i altres substàncies, que poden estimular la secreció del suc digestiu i accelerar la motilitat gastrointestinal A l'hivern, menjar una fruita al dia és una opció ideal per reposar l'aigua.

Menja menys sal

El clima sec és molt perjudicial per al sistema respiratori i pot induir fàcilment infeccions de les vies respiratòries superiors. Si el contingut de sal dels aliments és massa alt, provocarà una disminució de la secreció de saliva, facilitant la supervivència de diversos bacteris a les vies respiratòries superiors. Una dieta alta en sal també pot reduir la capacitat de la mucosa per resistir malalties, permetent que els bacteris i els virus entrin i indueixin la inflamació. Per tant, s'ha de prestar més atenció a la restricció de sal a l'hivern.

Es pot veure que per prevenir i controlar la sequedat de l'hivern, té sentit menjar més "àcid" i menys sal. No facis el contrari i penses que no importa el que mengis, sempre que puguis resoldre el problema de l'alimentació i la roba. Els temps són diferents, i l'entorn en el que vivim també és diferent.

<<:  Què he de fer si tinc bombolles a la boca?

>>:  Què fer si sempre pateix insomni

Recomanar articles

Està bé beure llimona i prendre el sol?

Beure aigua de llimona pot ajudar a desintoxicar,...

Els nens necessiten suplements cerebrals?

Els pares amb nens a casa saben que els nens haur...

Es poden veure els polls del pubis a ull nu?

Els polls són una infestació habitual, sobretot e...

Compte amb cinc malalties causades per butllofes a la boca

Quan ens trobem butllofes a la boca, hem de parar...

Quan és el millor moment per prendre probiòtics?

Els nadons estan en període de creixement i desen...

La teràpia dirigida té efectes secundaris?

La teràpia dirigida és un mètode de tractament ha...

Patogènesi de la icterícia posthepàtica

Crec que tothom ha de sentir curiositat sobre la ...

No caigueu en aquests malentesos habituals quan es tracta de protecció solar!

La protecció solar és realment una cosa a la qual...

Què fer si la caspa augmenta de sobte

La primavera és una estació molt seca, i és fàcil...

Què passa amb el grup FMC? Revisions del grup FMC i informació del lloc web

Què és FMC Group? FMC Corporation és una coneguda ...

Quins són els medicaments orals per a l'osteoporosi?

L'osteoporosi és una malaltia comuna entre le...

Quins són els efectes secundaris de la cirurgia de miopia làser?

El làser és una tecnologia molt avançada en l'...

Per què em continua suant el cap?

La sudoració és un fenomen molt normal. La sudora...