Evitar la sequedat hivernal: Menja més àcid i menys sal

Evitar la sequedat hivernal: Menja més àcid i menys sal

El clima és relativament sec a l'hivern, especialment en algunes ciutats del nord. Molts treballadors de coll blanc es queden a l'oficina o a casa cada dia, és més probable que provoqui mal de coll, tos seca i altres condicions "i menys sal, per reomplir l'aigua del cos.

Com prevenir la sequedat hivernal: Menja més àcid i menys sal

L'hivern és fred i sec Si no us fixeu en la vostra dieta, és fàcil provocar deshidratació i pell seca. Per tant, a més de beure més aigua a l'hivern, també heu de parar atenció als vostres hàbits alimentaris. Per tant, molts experts en nutrició han suggerit que per evitar la sequedat hivernal, s'ha de menjar més "àcid" i menys sal. Per què s'ha de menjar més àcid i menys sal?



Menja més àcid

Com que les fruites dolces, àcids i refrescants solen ser riques en vitamines C i E, poden hidratar la pell. La vitamina C pot promoure la síntesi de col·lagen, fent que la pell estigui hidratada i delicada. La vitamina E és un antioxidant molt eficaç que pot promoure el metabolisme corporal, millorar la circulació sanguínia de la pell i millorar la vitalitat cel·lular, com ara kiwi, lledoner, pomes, peres i cítrics. A més, les fruites àcides també contenen àcid tànic, àcid orgànic, cel·lulosa i altres substàncies, que poden estimular la secreció del suc digestiu i accelerar la motilitat gastrointestinal A l'hivern, menjar una fruita al dia és una opció ideal per reposar l'aigua.

Menja menys sal

El clima sec és molt perjudicial per al sistema respiratori i pot induir fàcilment infeccions de les vies respiratòries superiors. Si el contingut de sal dels aliments és massa alt, provocarà una disminució de la secreció de saliva, facilitant la supervivència de diversos bacteris a les vies respiratòries superiors. Una dieta alta en sal també pot reduir la capacitat de la mucosa per resistir malalties, permetent que els bacteris i els virus entrin i indueixin la inflamació. Per tant, s'ha de prestar més atenció a la restricció de sal a l'hivern.

Es pot veure que per prevenir i controlar la sequedat de l'hivern, té sentit menjar més "àcid" i menys sal. No facis el contrari i penses que no importa el que mengis, sempre que puguis resoldre el problema de l'alimentació i la roba. Els temps són diferents, i l'entorn en el que vivim també és diferent.

<<:  Què he de fer si tinc bombolles a la boca?

>>:  Què fer si sempre pateix insomni

Recomanar articles

Hi ha tants beneficis de fer te amb fulles de Candlewood!

A moltes persones els agrada beure te, que és bo ...

Què passa amb un estómac fred?

Si tens l'estómac sempre fred, has de parar a...

Què fer si cau i tens mal d'esquena

A la vida, les caigudes accidentals no són infreq...

Quins són els símptomes de l'enteritis crònica?

Moltes persones pateixen inicialment una enteriti...

Com tractar millor els càlculs renals i l'hidrops

La hidronefrosi és l'acumulació d'aigua c...

Què tal Motorola? Revisions de Motorola i informació del lloc web

Què és el lloc web de Motorola? Motorola és una em...

Com es tracta la síndrome de Meniere?

La síndrome de Meniere també s'anomena malalt...

Què causa els peus calents?

Les persones amb una millor constitució física no...

Què és la diftèria i quins danys provoca?

La diftèria és una malaltia infecciosa respiratòr...

Hi ha efectes secundaris de prendre glucosamina condroitina?

Si no et protegeixes bé quan ets jove i sovint et...

Quina és la millor manera de tractar les úlceres?

Les úlceres de decúbit són la malaltia més comuna...

Quins són els símptomes de l'esteatorrea?

L'esteatorrea és causada per diversos motius ...

Prendre una dutxa freda em donarà febre?

Prendre una dutxa freda causarà febre? Depèn de l...

Quins són els efectes de l'oli d'all

L'oli d'all és una substància especial qu...