Evitar la sequedat hivernal: Menja més àcid i menys sal

Evitar la sequedat hivernal: Menja més àcid i menys sal

El clima és relativament sec a l'hivern, especialment en algunes ciutats del nord. Molts treballadors de coll blanc es queden a l'oficina o a casa cada dia, és més probable que provoqui mal de coll, tos seca i altres condicions "i menys sal, per reomplir l'aigua del cos.

Com prevenir la sequedat hivernal: Menja més àcid i menys sal

L'hivern és fred i sec Si no us fixeu en la vostra dieta, és fàcil provocar deshidratació i pell seca. Per tant, a més de beure més aigua a l'hivern, també heu de parar atenció als vostres hàbits alimentaris. Per tant, molts experts en nutrició han suggerit que per evitar la sequedat hivernal, s'ha de menjar més "àcid" i menys sal. Per què s'ha de menjar més àcid i menys sal?



Menja més àcid

Com que les fruites dolces, àcids i refrescants solen ser riques en vitamines C i E, poden hidratar la pell. La vitamina C pot promoure la síntesi de col·lagen, fent que la pell estigui hidratada i delicada. La vitamina E és un antioxidant molt eficaç que pot promoure el metabolisme corporal, millorar la circulació sanguínia de la pell i millorar la vitalitat cel·lular, com ara kiwi, lledoner, pomes, peres i cítrics. A més, les fruites àcides també contenen àcid tànic, àcid orgànic, cel·lulosa i altres substàncies, que poden estimular la secreció del suc digestiu i accelerar la motilitat gastrointestinal A l'hivern, menjar una fruita al dia és una opció ideal per reposar l'aigua.

Menja menys sal

El clima sec és molt perjudicial per al sistema respiratori i pot induir fàcilment infeccions de les vies respiratòries superiors. Si el contingut de sal dels aliments és massa alt, provocarà una disminució de la secreció de saliva, facilitant la supervivència de diversos bacteris a les vies respiratòries superiors. Una dieta alta en sal també pot reduir la capacitat de la mucosa per resistir malalties, permetent que els bacteris i els virus entrin i indueixin la inflamació. Per tant, s'ha de prestar més atenció a la restricció de sal a l'hivern.

Es pot veure que per prevenir i controlar la sequedat de l'hivern, té sentit menjar més "àcid" i menys sal. No facis el contrari i penses que no importa el que mengis, sempre que puguis resoldre el problema de l'alimentació i la roba. Els temps són diferents, i l'entorn en el que vivim també és diferent.

<<:  Què he de fer si tinc bombolles a la boca?

>>:  Què fer si sempre pateix insomni

Recomanar articles

Quines són algunes bones maneres de desfer-se de les cicatrius d'acne?

Per a les persones amb l’acne, l’eliminació de l’...

Com rentar les taques de tinta a la roba

Les taques de tinta a la roba són molt difícils d...

Quina és la causa del mal alè a causa de l'excés d'àcid estomacal?

L'excés d'àcid estomacal també pot causar...

Quina és la millor manera de prevenir les congelacions?

Crec que quan arribi el fred hivern, molts amics ...

Com tractar la rinitis al·lèrgica de primavera?

Quan arriba la primavera cada any, la rinitis al·...

Comandament a distància de l'aire condicionat

A l'estiu calorós, moltes famílies compraran ...

Què tal Bharatstudent? Ressenyes de Bharatstudent i informació del lloc web

Què és Bharatstudent? Bharatstudent és un famós ll...

Què passa amb Eileen Fisher? Ressenyes d'Eileen Fisher i informació del lloc web

Què és Eileen Fisher? Eileen Fisher és una famosa ...

L'esofagitis de reflux es pot curar per si sola?

L'esofagitis per reflux és una malaltia clíni...

Què fer amb l'osteoporosi? Com tractar l'osteoporosi

Els símptomes de l'osteoporosi solen incloure...

Què passa amb VIBRAM? Revisió de VIBRAM i informació del lloc web

Què és VIBRAM? VIBRAM és un famós fabricant i vene...

El dolor a l'espatlla és causat per l'espatlla congelada?

La causa més comuna del dolor d'espatlla és l...