Pel que fa a la dieta, la gent ha de recordar no menjar sempre carn, que no és tan bona per al cos. Encara és necessari menjar algunes verdures amb ella, que és més beneficiosa per al cos, especialment alguns nens són molt propensos a menjar exigent, per la qual cosa necessiten una atenció especial, perquè moltes verdures contenen una certa quantitat de calci, i aquests nutrients afavoreixen el desenvolupament saludable de les persones. Contingut de calci : Entre les hortalisses, les de fulla verda tenen el valor nutricional més alt pel que fa a la varietat i quantitat de vitamines que aporten. Les verdures de fulla verda poden aportar rica vitamina C i carotè, i també són una de les fonts importants de vitamina B2. Les verdures de fulla verda contenen quantitats relativament altes de calci i, en general, la taxa d'utilització del calci en les verdures de fulla verda és millor. Tanmateix, algunes verdures de fulla verda tenen una taxa d'utilització baixa a causa de la presència d'àcid oxàlic. A més, les verdures de fulla verda són riques en ferro i tenen una taxa d'absorció més alta. (1) Col xinesa. La col xinesa també s'anomena col. Les seves fulles de cor són blanques, tendres, fines i delicioses, i són la part comestible. La col xinesa és resistent a l'emmagatzematge i al transport i és una de les hortalisses importants a la tardor, l'hivern i la primavera. Perquè a la tardor, l'hivern i la primavera, la col és una verdura important o fins i tot la verdura bàsica a les taules de la gent. Per tant, tot i que el contingut de vitamina C, B2 i calci de la col xinesa no és molt ric, segueix sent una de les fonts importants de vitamines que necessiten les persones. La col xinesa és una de les verdures amb més contingut de zinc. També és ric en coure, manganès, molibdè i seleni. La col xinesa es pot dividir en tres tipus segons el seu període de maduresa: de maduració primerenca, de maduració mitjana i de maduració tardana. (2) Col. La col també s'anomena col, col, col blanca i blanc de lotus. Les fulles són blanques, cruixents i tendres. Hi ha moltes maneres de menjar-lo. Es conrea a tot el país. El valor nutricional de la col és lleugerament superior al de la col xinesa. El seu contingut en vitamina C és significativament superior al de la col xinesa, i el seu contingut en carotè també és lleugerament superior al de la col xinesa. La col també conté una gran quantitat d'elements traça molibdè, i el seu contingut en vitamina P també es troba entre els més alts entre les verdures. La col es pot dividir en tres tipus segons la forma dels seus caps de fulla: col de cor pla, col de cap rodó i col de cap punta. (3) Colza. La colza també s'anomena col verda i col blanca i negra. Les fulles són fresques i tendres i es poden fregir, bullir o en escabetx. La colza es conrea a tot el país. La colza és una de les verdures més nutritives. És alt en carotè i calci, i també conté nivells relativament alts de vitamines B1, B2, PP, C i ferro. (4) Espinacs. Els espinacs també es coneixen com a espinacs vermells. Les seves fulles i tiges són de color verd maragda, tendres i suaus, i es poden menjar crues, cuites o utilitzar-les com a farciment. Es conrea a tot el país. Els espinacs són una de les verdures més nutritives. Té un alt contingut en carotè, i també és ric en vitamines B2, C, PP, ferro i calci. Malauradament, els espinacs contenen molt àcid oxàlic, que afecta l'absorció del calci, i no s'ha de menjar amb altres aliments rics en calci. El remei és blanquejar primer els espinacs en aigua bullint per eliminar part de l'àcid oxàlic. Els espinacs es divideixen en tres tipus segons les seves fulles: fulla punxeguda, fulla rodona i espinacs de fulla gran. (5) Amarant. L'amaranto és una de les principals verdures a l'estiu. Les seves plàntules i les seves tiges i fulles tendres també es mengen a Zhejiang, Jiangsu i altres províncies. L'amaranto es pot sofregir, menjar fred o fer sopa, i les tiges velles també es poden pelar i adobar. Es conrea àmpliament al sud. (6) Crisantem crisantem. Crisantem El crisantem també es coneix com a absent i tija d'absenc. La part comestible són les plàntules o tiges tendres. Es pot menjar fred o sofregit, i té un gust fresc i refrescant. Es conrea tant al nord com al sud del país, i està disponible en grans quantitats a l'hivern i la primavera cada any. Les fulles de crisantem són riques en carotè, vitamina B2, calci i fòsfor. Tanmateix, les tiges del crisantem contenen menys vitamines i minerals. (7) Espinacs d'aigua. Els espinacs d'aigua també es coneixen com a espinacs d'aigua, anomenats per la seva tija buida. Els brots i les fulles tendres són les parts comestibles, i les tiges joves també es poden utilitzar en plats freds. Els espinacs d'aigua es poden menjar crus o cuits. Produït al sud del meu país. Els espinacs d'aigua són una de les verdures més nutritives. És alt en carotè i vitamina B2, i el contingut de vitamina B1, C, PP, calci i fòsfor també és relativament alt. (8) Enciam. També s'anomena enciam de fulla. Les fulles i les tiges són fresques, cruixents i tenen un sabor fragant i lleugerament amarg. Es menja principalment cru i és una verdura d'ús habitual a la cuina occidental. L'enciam jove conté poca fibra i es pot convertir en puré de verdures afegint sucre perquè els nadons els mengin. L'enciam es conrea a totes les grans ciutats i es conrea més a les zones locals. L'enciam és ric en nutrients, conté molt carotè, vitamines B1, B2, calci i ferro. (9) Glehnia littoralis. L'herba també s'anomena vegetal oliós. Es pot sofregir o fer sopa. La planta de Gourd Vegetable és relativament curta, amb fulles gairebé rodones de color verd o verd fosc. Com més a prop de la fulla del cor, més clar és el color de la fulla, de verd clar a groc. Les fulles són gruixudes, riques en humitat i de qualitat mitjana. (10) Api. L'api també s'anomena api fragant i api Hu. És una verdura picant amb un sabor únic. El pecíol és la seva part comestible. Els pecíols d'api són tendres i cruixents i es poden sofregir o barrejar amb altres aliments. L'àcid d'api que conté l'api també pot reduir la pressió arterial. Es conrea a tot el nostre país. Hi ha dos tipus d'api: tipus xinès i tipus europeu. Aquest api es divideix en dos tipus segons el seu color: blanc i verd. (11) Coriandre. El coriandre també es coneix com a coriandre i coriandre. Té una aroma especial i és una de les verdures picants importants. Les parts comestibles són les tiges i les fulles, que s'utilitzen principalment per condimentar o adobar. Es conrea a tot el país. El coriandre és un vegetal molt nutritiu. Té un alt contingut en carotè, vitamina B1, B2, PP, calci i ferro. (12) Fonoll. El fonoll, també conegut com a fonoll i brots de fonoll, és una verdura picant. Les seves tiges i fulles joves són comestibles. Les seves llavors es poden utilitzar com a medicina o espècies. El fonoll té una aroma especial i s'utilitza sovint com a farcit. El fonoll és una de les verdures més nutritives. És alt en carotè i calci, i també conté nivells relativament alts de vitamines B1, B2, C, PP i ferro. (13) Porro. El porro és una verdura picant important. Les fulles del porro són la part comestible principal, i les tiges i les flors també són comestibles. Es conrea a tot el país. El porro és una verdura nutritiva. Té un alt contingut en carotè, vitamina B2, C, PP, calci, fòsfor i ferro. |
<<: Quines són les funcions i indicacions de la sopa de mongeta mung i regalèssia?
>>: Com netejar les llebres marines
Què és Automotive Media? Automedia és un portal d&...
Es pot dir que el xiclet és un menjar molt popular...
Tot i que el vinagre d'arròs blanc pot matar ...
Els pacients amb artritis han de prestar atenció ...
Quan estava embarassada, sempre pensava en donar ...
Què és el lloc web de la Universitat de Temple? Te...
La cintura de la gent és forta, tan forta que pot...
Durant un temps, vaig tenir una visió molt negati...
El primer llibre de medicina existent al meu país...
Moltes persones volen entendre com triar el momen...
Les taques són bastant habituals a la roba, espec...
Els problemes de columna sempre afecten a milions...
Les persones amb insomni no només són propenses a...
El durian és una fruita comuna a la nostra vida. ...
El motiu principal de la pell seca i escamosa és ...