Sempre ens trobem amb àlcali a la nostra vida, per descomptat, s'utilitza més sovint a l'hora de cuinar mai abans pensava si l'àlcali és verinós, perquè ara l'utilitzem amb més freqüència, i tots són àlcalis comestibles, de manera que mai hem dubtat que l'àlcali sigui perjudicial per al nostre cos, però ara tots donem tanta importància a la salut, i ara hi ha molts productes d'àlcali adulterats. Aprenem-ne més! S'utilitza per neutralitzar l'excés d'àcid en la massa tradicional de farina, un procés anomenat "neutralització de l'àcid". La dosi d'àlcali hauria de ser adequada, s'anomena "àlcali petit", i els fideus es tornaran morts i amargs, i els fideus floriran i es tornaran grocs. Quan s'utilitza llevat actiu comercialment disponible per fer massa, bàsicament no cal neutralitzar-lo amb àlcali. Afegir una mica de farina alcalina quan es cuina les farinetes de blat de moro pot augmentar la seva viscositat. Beure aquest tipus de farinetes de blat de moro amb regularitat és especialment bo per a persones amb àcid estomacal, sense haver de beure específicament aigua de soda. Això és com menjar més verdures en lloc de comprar pastilles de vitamines. És una bona manera de tractar la malaltia a través dels aliments. Amb la nostra plena comprensió dels seus ingredients i funcions, podem arribar a la conclusió que si l'utilitzem de manera completa, raonable i en quantitats adequades, el seu valor serà positiu si l'utilitzem infringint les normatives, com ara augmentar el picant de l'olla calenta o netejar les desposses d'animals, les conseqüències seran molt perjudicials. L'àlcali afegit a l'olla calenta, quan es passa a alta temperatura, entra al sistema digestiu juntament amb el menjar i neutralitzarà contínuament l'àcid de l'estómac per generar diòxid de carboni. Si aquest tipus de substàncies es consumeixen durant molt de temps, danyarà el sistema digestiu humà, provocant que el sistema digestiu es torni menys funcional i fins i tot provoqui reaccions patològiques. La investigació va revelar que el desavantatge de l'àlcali és que té un fort efecte destructiu sobre la vitamina B1, B2 i la vitamina C dels aliments, i també afecta l'absorció i la utilització de certs minerals per part del cos. Mitjançant l'explicació anterior, entenem millor si l'àlcali comestible és verinós. En el passat, només sabíem menjar-ne i mai vam prestar atenció a aquests problemes. Ara podem conèixer aquest coneixement a través de l'aprenentatge, que ens pot fer prestar més atenció en la vida futura per evitar un ús inadequat i causar un gran dany a la nostra salut i a les nostres famílies. |
<<: La pintura de gouache d'art és tòxica?
>>: És verinosa la planta carnívora?
Moltes persones han desenvolupat l'hepatitis ...
La salut dels peus és un tema candent que preocup...
Quin és el lloc web de "Moscow Chinese News&q...
Què és Associated British Foods? Associated Britis...
Què és el lloc web de Fiji Airways? Fiji Airways é...
Què és el web de la Universitat de La Rioja? La Un...
Quina és la pàgina web de la Federació Internacion...
El fenomen de la caiguda del cabell és cada cop m...
Els marejos després d'aixecar-se poden ser ca...
Què és el lloc web de la Guàrdia Costera del Japó?...
Les orelles són els principals receptors perquè l...
Tots hem renovat les nostres cases, i em pregunto...
Els pares atents observaran que tant els nens com...
A més d'afectar l'aspecte d'una perso...
No s'ha de sopar massa tard, sobretot abans d...