El quinze dia del primer mes lunar cada any és el nostre festival tradicional xinès: el Festival de les Llanternes d'aquest any és el 14 de febrer, que potser coincideix amb el dia de Sant Valentí a Occident, i les roses representen l'amor, si ho descobreixes. Boles d'arròs glutinoso rosa 1. Boles d'arròs glutinoso rosa Ingredients: farina d'arròs glutinós, maduixa, rosa seca Ingredients: mel de sucre blanc pràctica 1. Rentar i assecar les roses seques comestibles i treure les tiges. 2. Batre en pols juntament amb el sucre blanc. 3. Afegiu mel. 4. Barrejar bé per fer melmelada de roses i reservar. 5. Després de rentar les maduixes, poseu-les en remull en aigua lleugera salada durant 15 minuts. 6. Barregeu les maduixes en suc. 7. Escalfeu el suc de maduixa. 8. Amasseu uniformement el suc de maduixa escalfat i la farina d'arròs glutinós. 9. Prepareu el farcit, afegiu-hi una mica de farina d'arròs glutinós a la melmelada de roses i barregeu-ho bé. 10. Agafeu un tros de massa, enrotlleu-lo en una bola i aplaneu-lo, després poseu-hi una petita quantitat de melmelada de roses al mig. 11. Tanqueu lentament l'obertura i pasteu-la en forma de bola d'arròs glutinosa. 12. Cuini fins que estigui fet. Consells: 1. Per afegir una mica de rosa romàntic a les boles d'arròs glutinós, vaig fer servir suc de maduixa per pastar les boles d'arròs glutinoso. Això no només els va donar un color rosa clar, sinó que també va afegir la dolça fragància de les maduixes quan es menjava. 2. Escalfeu el suc de maduixa abans d'amassar La massa serà més suau i menys probable que es trenqui durant el procés d'embolcall. 3. Vaig posar massa mel i la melmelada de roses estava massa fina, així que a l'hora d'embolicar-la vaig afegir una mica de farina d'arròs glutinós, que va facilitar l'embolicada. 4. No poseu massa farcit, sinó es filtrarà fàcilment. 5. Si us costa una mica embolicar el farcit, podeu pastar aquests ingredients junts i fer unes boletes petites, que també tinguin bon gust. Boles d'arròs glutinós de xocolata 2. Boles d'arròs glutinós de xocolata matèria primera: 1. Farcit: 50 g de nata per muntar, 40 g de mantega, 100 g de grans de nous, 200 g de monedes de xocolata negra 2. Material de la pell: 300 g de farina d'arròs glutinós, 240 g d'aigua bullint, 8 g de cacau en pols pràctica 1. Feu el farcit: poseu les monedes de xocolata, la mantega i la nata muntada en un bol i desfeu-les en una pasta. Torrar els grans de nous amb antelació, aixafar-los a trossos petits i afegir-los a la xocolata Remenar-los bé i deixar-los refredar una mica abans de fer-los boles. 2. Fer la pell: Bullir la farina d'arròs glutinós en aigua bullint a uns 90 graus, remenar mentre s'aboca aigua, després pastar-la a la massa, cobrir-la amb sucre de tela humida durant 1 hora, treure uns 200 grams de massa, afegir cacau en pols i pastar-la en una massa de color xocolata. Enrotlleu els dos tipus de massa en làmines i repartiu-les junts, apilant 4 capes en total. Talleu en seccions, amb cada secció suficient per embolicar una bola d'arròs glutinosa. 3. Per fer boles d'arròs glutinós: aplanar-ne una i farcir-la amb farciment de xocolata. Emboliqueu-ho tot, afegiu aigua bullint a l'olla i deixeu-ho coure fins que estigui fet, aboqueu-hi un bol amb el vostre propi vi d'arròs abans d'apagar el foc. 4. Les boles d'arròs glutinós cuites tenen l'aroma de grans de nous al farcit de xocolata És una bola d'arròs glutinós molt bona. Consells 1. Si no voleu fer una massa colorida, podeu utilitzar directament la massa d'arròs glutinós blanc. 2. Si no teniu nata muntada, podeu utilitzar la mateixa quantitat de llet. 3. Boles d'arròs glutinós de carbassa de moniato morat Material Patata porpra o moniato, carbassa, farina de tapioca o arròs glutinós, llet, arròs fermentat, wolfberry, mango pràctica 1. Tallem el moniato morat i la carabassa en dos trossos, els coem al forn, els traiem i els triturem deixant-los la pell. 2. Quan estigui calent, afegiu-hi farina de tapioca o d'arròs glutinós, afegiu-hi la llet, remeneu-ho bé i feu-hi boletes petites. 3. Posa-ho en aigua bullint i cuina-ho, després afegim l'arròs fermentat, el llop i els daus de mango. 4. Boles d'arròs daurat amb llet de coco Material 200 g de carbassa, 300 g de farina d'arròs glutinós, 2 paquets petits de farina de coco, 50 g de sucre pràctica 1. Peleu la carbassa, talleu-la a rodanxes fines i coeu-la al vapor durant 15 minuts. 2. Barregeu la carbassa cuita al vapor amb el puré de carbassa, després afegiu-hi uns 50 grams de sucre i barregeu-ho bé (afegiu-hi o reduïu segons gust), reserveu-ho. 3. Aboqueu la farina d'arròs glutinós al puré de carbassa com que el mateix puré de carbassa conté aigua, no cal afegir-hi tota la farina d'arròs glutinós d'una vegada fins que la massa no quedi massa enganxosa. 4. Barregeu el coco en pols amb dos bols d'aigua bullint i poseu-lo en un bol per utilitzar-lo posteriorment, si us agrada dolç, podeu afegir menys aigua. 5. Bullir aigua en una altra olla, posar les boles d'arròs glutinós enrotllades a l'olla i coure fins que surin les boles d'arròs glutinós, després les podeu recollir i posar-les en un bol amb suc de coco. Consells Com que els bolets de carbassa són de color groc daurat, reben un bon nom: Golden Dumplings. |
<<: L'origen de la Festa dels Fanals L'origen de Sant Valentí
>>: A la primavera, s'aconsella nodrir Yang i menjar per eliminar la humitat.
Les hemorroides són una malaltia de la pell relat...
La gelatina és un aperitiu especial a Shaanxi, té...
Prendre un bany després de raspar és una cosa que...
Què és el lloc web japonès Madhouse? Madhouse (Mad...
Hi ha molts aspectes del sentit comú de la cura d...
A la vida, la forma de les celles de cadascú és d...
Quin és el lloc web de Daikin Industries? Daikin I...
Estic segur que no tothom està molt familiaritzat...
Quin és el lloc web de Japan TDK Corporation? TDK ...
L'electricitat estàtica està a tot arreu, esp...
Durant l'embaràs, si la resistència de la mar...
Què és el lloc web del Ministeri d'Educació de...
Què és el lloc web de l'Oficina de Turisme de ...
Què és Litecoin? Litecoin (LTC) és una criptomoned...
El risc de càncer de pulmó en dones de mitjana ed...