Les paelles antiadherents són un tipus d'eina de cuina moderna molt famosa perquè tenen moltes funcions. Poden ajudar a la gent a preparar tot tipus d'aliments deliciosos. No obstant això, les paelles antiadherents no poden evitar les taques d'oli quan les fan servir, i són difícils d'eliminar les taques d'oli. Els interessats poden conèixer aquest contingut. 1. Primer deixeu caure una mica de detergent a la cassola d'oli, després fregueu-lo cap endavant i cap enrere amb la part superior de la pastanaga i, a continuació, netegeu-lo amb un drap humit, i si triga molt de temps, podeu posar una mica de detergent en pols a la part superior del rave per obtenir un millor efecte. 2. Prepareu un recipient d'aigua neta i un fregall a l'estufa, mulleu el fregall amb aigua neta i netegeu l'olla d'acer inoxidable amb el fregall humit durant el procés de calefacció. Trobareu que les taques d'oli a l'exterior de l'olla d'acer inoxidable es poden netejar fàcilment. Tot i que aquest mètode és senzill, cal parar atenció a la seguretat i tenir cura de no cremar-se. 3. Algunes taques d'oli es tornaran tossudes després d'estar-hi durant massa temps, de manera que aquest mètode no funcionarà. Un altre truc: utilitzar pasta de dents i llana d'acer. Apliqueu la pasta de dents de manera uniforme a les zones greixoses de l'olla d'acer inoxidable. Després que la pasta de dents s'assequi lleugerament, utilitzeu una llana d'acer per fregar les zones greixoses. Tot i que aquest mètode és efectiu, danyarà el recobriment de la superfície de l'olla d'acer inoxidable. Per tant, la millor manera és netejar-lo després de l'ús, però pot assegurar-se que l'olla d'acer inoxidable estigui neta i no estigui danyada. 4. Aboqueu una petita quantitat de vinagre blanc a la paella antiadherent i, a continuació, aboqueu-hi 3 vegades la quantitat d'aigua. Escalfeu l'aigua a foc mitjà fins que bulli, apagueu el foc i deixeu-la refredar de manera natural, després esbandiu bé amb detergent. El recobriment antiadherent és relativament fràgil i no es pot netejar amb bicarbonat de sodi. A més, tant si es tracta d'una olla d'acer inoxidable com d'una olla antiadherent, no s'ha d'utilitzar mai oli en esprai a l'hora de cuinar, perquè les petites gotes d'oli en forma de boira s'hi sinteritzaran ràpidament un cop entrin en contacte amb el fons calent de l'olla, cosa que dificultarà molt la neteja. |
<<: Quina és la millor manera de netejar la roba amb taques d'oli que fa massa temps que hi són?
>>: Quina és la solució per a la intoxicació per fongs?
L'educació és una gran garantia de salut Amb ...
Què és Vitacost.com? Vitacost.com és un famós lloc...
Les cebollines són una verdura molt habitual a le...
La gastroenteritis s'ha tornat cada vegada mé...
Quan es tracta de la malaltia de les hemorroides,...
Quin és el lloc web del Ministeri d'Educació i...
Les amigues que estimen la bellesa triaran la cir...
Quin és el lloc web de la Universitat de la ciutat...
L'arribada de l'estiu no només aporta cal...
L'aparició de cistitis crònica és relativamen...
1. Beure "milers d'aigua bullint" p...
Signes de malaltia: nas vermell o morat La punta ...
Moltes dones tenen el cabell de mala qualitat, el...
Per a les amigues, el més temut és envellir, espe...
Què és el transport transoceànic? Transocean (NYSE...