Com utilitzar l'arròs de llevat vermell en pols

Com utilitzar l'arròs de llevat vermell en pols

L'arròs en pols de llevat vermell és una substància amb una àmplia gamma d'aplicacions. Es pot utilitzar per acolorir els aliments escalfats i també es pot utilitzar amb finalitats medicinals. Com que té certs beneficis per al cos humà, també s'utilitza àmpliament en productes per a la salut, les càpsules de Ganoderma lucidum i Salvia miltiorrhiza són un producte per a la salut. Després de dir tant, tothom sap que el llevat vermell en pols d'arròs té moltes funcions. Aquí us presentaré com utilitzar el llevat vermell en pols.

La farina d'arròs de llevat vermell s'utilitza principalment com a colorant per als aliments, especialment per als aliments amb alt contingut en proteïnes. S'utilitza àmpliament en productes carnis, productes de soja, condiments i productes sanitaris. Lleugerament soluble en aigua, ben soluble en alcohol.

Ús específic: Aboqueu una quantitat adequada d'aigua neta en una conca, després peseu l'arròs en pols de llevat vermell segons la quantitat de l'element que vulgueu colorear i afegiu-lo lentament a l'aigua segons la quantitat recomanada al paquet, deixeu-ho una estona i remeneu-ho fins que no quedin les boles de pols seques a la sopa amb les grans espècies.

Guia pràctica

1. A la cuina, l'arròs de llevat vermell s'utilitza àmpliament i es pot utilitzar per acolorir plats, com ara la producció de plats famosos de Jiangsu, carn de cirera i costelles Wuxi;

2. Es pot utilitzar per a carn rostida, menjar marinat, com ara carn de porc a la brasa de Guangdong i alguns adobs;

3. Es pot utilitzar per acolorir embotits com les salsitxes vermelles, i per ajustar el color a l'hora de preparar sabors complexos com les salses agredolces i occidentals;

4. Farites, arròs, fideus, mató de fesols fermentats i pastissos.

Anàlisi nutricional

1. Els informes d'investigació mèdica moderna han trobat que el principal ingredient actiu de l'arròs de llevat vermell és la lovastatina, que pot reduir el colesterol total (TC), el colesterol de lipoproteïnes de baixa densitat (LDL-C), els triglicèrids (TG) i augmentar les lipoproteïnes d'alta densitat (HDL-C), disminuint així la pressió arterial i els lípids sanguinis.

2. En comparació amb el pigment vermell sintetitzat químicament, l'arròs de llevat vermell no és tòxic i segur, i també té els efectes d'enfortir la melsa i la digestió, afavorir la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang;

3. La pell externa de l'arròs de llevat vermell és de color vermell violeta, la part interior és vermella, lleugerament àcida i de sabor lleuger. Té un fort poder colorant sobre les proteïnes, per la qual cosa s'utilitza sovint com a colorant alimentari.

Informació addicional

1. L'arròs de llevat vermell és susceptible a la humitat, un cop exposat a la humitat, s'infectarà per microorganismes nocius, a poc a poc florits i infestats d'insectes.

2. Aneu amb compte a l'hora d'utilitzar l'arròs de llevat vermell, en cas contrari, tindrà un gust amarg.

3. El procés de producció de l'arròs de llevat vermell inclou el remull d'arròs, l'arròs al vapor, l'assecat de l'arròs, la inoculació d'arròs, l'empenta de l'arròs, el fregament de l'arròs, la posada d'arròs, la ruixada d'aigua i la barreja d'arròs i l'assecat de l'arròs. En general, triguen uns 4 dies des del moment en què es cultiva l'arròs fins al moment en què es produeix el koji. La superfície dels grans d'arròs de llevat vermell es tornarà de color vermell violeta i es pot assecar a l'aire o coure. A l'arròs de llevat vermell acabat, una part dels bacteris continua fermentant, cosa que finalment fa que el nucli blanc restant de l'arròs de llevat vermell es torni vermell, per la qual cosa hi ha una dita entre la gent que l'arròs de llevat vermell envellit és millor que un de nou.

<<:  La miocarditis aguda és greu?

>>:  Criteris de diagnòstic d'enzims cardíacs en miocarditis

Recomanar articles

Com treure el greix de l'olla?

Cada cop després de la cocció, el greix es mantin...

Gimnàstica d'autotractament per a l'espondilosi cervical

L'espondilosi cervical és una malaltia relati...

Què és un quist d'arrel dental

Es pot dir que el quist és un creixement, i també...

Ensenyeu-vos a pentinar-vos correctament

Tota dona vol tenir un cabell bonic, però la mane...

Ingredients del talc

Parlant de pols de talc, molts dels nostres amics...

És realment útil el dispositiu per blanquejar les dents?

Els aparells per blanquejar les dents van ser mol...

Què causa les parpelles caigudes?

La ptosi és molt freqüent en la vida quotidiana. ...

Què passa amb Animal Jam? Revisió d'Animal Jam i informació del lloc web

Què és Animal Jam? Animal Jam és un lloc web de jo...

Què passa amb Codrops? Revisió de Codrops i informació del lloc web

Què és Codrops? Codrops conté un gran nombre d'...

Com identificar l'ampliació anal i mamària i les hemorroides?

L'ampliació de la papil·la anal és un tumor b...

Quin és el principi del tractament amb llum vermella i blava per a l'acne?

L'acne, també conegut com a grans, és comú a ...

Quins són els efectes i funcions del cardamom?

El cardamom té molts efectes farmacològics. Aques...