Avui en dia, a moltes persones els agrada molt menjar hamburgueses, perquè de fet pot fer-te menys gana i el sabor és molt deliciós, però no saps quins canvis passaran al teu cos una hora després de menjar una hamburguesa? Després de 10 minuts: el sucre en sang augmenta bruscament. Un Big Mac normal (amb formatge i salsa) conté 540 calories, cosa que farà que el sucre en sang augmenti ràpidament després de menjar-lo. El cervell prefereix els aliments rics en calories. Aquests aliments ràpids desencadenen el sistema de recompensa del cervell, alliberant més hormones com la dopamina, fent que la gent senti plaer. Després de 20 minuts: addicció al sucre i a la sal. Un pa d'ordi Big Mac conté molt xarop de blat de moro d'alta fructosa i sodi. Tots dos ingredients són altament addictius i poden fer que el cos desitgi més sucre i sal, cosa que condueix a menjar més. Després de 30 minuts: el cos està deshidratat. Un Big Mac conté 970 mg de sodi, que pot provocar fàcilment deshidratació si es consumeix en un curt període de temps. Els símptomes de la deshidratació són molt semblants als de la gana, cosa que fa que sigui més fàcil que les persones pensin erròniament que no han menjat prou. A més, la ingesta excessiva de sodi pot augmentar la càrrega sobre els ronyons, fer que el cor funcioni més ràpid i augmentar la pressió arterial, cosa que en última instància pot augmentar el risc de patir malalties del cor i accidents cerebrovasculars. 40 minuts després: encara més gana. Després de menjar un Big Mac ric en calories, el sucre en sang es pot descontrolar fàcilment. El xarop de blat de moro d'alta fructosa s'absorbeix ràpidament pel tracte gastrointestinal, la qual cosa fa que la insulina arribi al màxim, seguida de fam, i voleu menjar més després de dinar. Aleshores, el cos anhela més menjar ràpid. Després de 60 minuts: la digestió es torna lenta. Normalment, el cos humà triga de 24 a 72 hores a digerir els aliments. Tanmateix, els estudis han descobert que es triguen almenys tres dies a digerir completament un Big Mac. Un Big Mac conté 1,5 grams de greixos trans i el cos triga uns 51 dies a digerir els greixos trans. Diversos estudis han confirmat que els greixos trans augmenten el risc de patir malalties com les malalties del cor, l'obesitat, el càncer i la diabetis. Altres aliments poc saludables 1. Sushi Factors de perill: la preocupació més gran amb el sushi són els paràsits, els cucs plans i els cucs rodons, com els que es troben en el peix cru. Tot i que no es garanteix que menjar peix cru sigui segur, submergir-lo en salsa o mostassa pot tenir un efecte antisèptic suau. Solució: Cuini el peix a una temperatura alta d'almenys 145 graus durant 1 minut per matar els paràsits del peix. Però llavors no és sushi. L'única manera de menjar peix cru sense paràsits és menjar sushi fet amb peix congelat. Congelar el peix a -31 graus centígrads durant almenys 15 hores pot matar els paràsits. 2. Ous Factors de risc: l'agent infecciós es troba als ous, i l'única manera d'eradicar els bacteris és cuinar els ous. Solució: No mengeu ous crus o mig bullits. Els ous amb rovells sense posar són potencialment perillosos. Per estar segur, el millor és menjar ous durs o ous sòlids. L'alta temperatura matarà qualsevol bacteri que hi pugui haver, de manera que pots menjar els teus ous bullits o fregits sense preocupacions. 3. Farcit de vedella Factors de risc: Menjar carn de vedella crua o poc cuita no és bo per a la salut. La carn de vedella pot portar salmonel·la o E. coli. La carn picada és més perillosa que el bistec perquè és més probable que es manipuli a mà i, quan es picada, té una superfície més gran i pot albergar més bacteris. Solució: l'única manera de garantir l'esterilitat és comprar carn de vedella esterilitzada. 4. Verdures verdes envasades Factors de risc: les verdures de fulla verda, inclosos els enciams i els espinacs, han estat culpables de diversos brots de malalties en els últims anys. E. coli i Salmonella poden contaminar els productes agrícoles de diverses maneres, des de les excrements d'animals que s'infiltran a l'aigua o el sòl fins a la transmissió durant el procés de recollida manual o d'envasat. En la majoria dels casos, l'aigua no pot eliminar aquests perills. Solució: les fulles exteriors de la col tenen més probabilitats d'estar contaminades, així que traieu-les i renteu-vos les mans abans de preparar la resta. 5. Brots Factors de risc: els germinats creixen en un entorn més propici per al creixement de bacteris nocius. Solució: l'única manera de garantir la seguretat és cuinar-lo. Els experts recomanen llençar els brots en una olla de sopa o sofregir-los a foc fort. 6. Pollastre Cru Factor de risc: el pollastre cru pot contenir salmonel·la i campylobacter. El factor de risc més gran no és menjar el pollastre, sinó la contaminació creuada a l'hora de preparar-lo. Solució: tingueu especial cura quan manipuleu pollastre cru. Rentar el ganivet, la taula de tallar, l'estufa i les mans immediatament després de tallar la carn per evitar que els bacteris del pollastre es propaguin a altres aliments. Quan traieu el pollastre fora per posar-lo a la graella, torneu a portar el plat usat i utilitzeu un plat nou quan mengeu el pollastre a la brasa. |
<<: Si tens tulipes a casa, gairebé et cauran els cabells! És cert o només un rumor?
>>: Coca-Cola més MSG pot ser un afrodisíac, quina és la veritat?
A la vida real, la humitat del cos és una malalti...
Les taques blanques també s'anomenen vitilige...
Moltes persones no coneixen els efectes de la bel...
El tumor ocular és una malaltia ocular maligna. L...
Algunes persones tenen un tracte gastrointestinal...
Quin és el lloc web d'Ayumi Hamasaki? Ayumi Ha...
Com tots sabem, moltes persones grans són propens...
El que la gent té més por quan es cuina a la cuin...
Què és Random House? Random House, el grup editori...
Què és Mongolia Web News? Mongolia Web News és un ...
L'orina, la sang, etc. són unes bases importa...
Si els càlculs biliars es produeixen de manera ag...
Què és el lloc web de Wahl Eversharp? Wahl Eversha...
És possible que moltes persones no sàpiguen què é...
Què és la Universitat de Nàpols Federico II? La Un...