El pomelo és una fruita comuna que es menja a l'hivern perquè la seva carn té un bon efecte de netejar la calor, però, la gent no sap que el pomelo és un tresor. Com que la pell d'aranja és un aliment molt bo per perdre pes, és nutritiva i saludable! El pomelo, també conegut com "wendan", té una pell molt gruixuda i es recull sobretot a l'octubre i al novembre. El pomelo es troba principalment al sud, i el pomelo produït a Zhangzhou i Xiamen, Fujian és el més famós. La fruita fresca és agredolç, refrescant i deliciosa; la pell i les flors de l'aranja es poden utilitzar com a medicina, i es coneix com a "fruita en conserva natural". Entre ells, la pell de l'aranja té els efectes de ser comestible, eliminar les olors i prevenir els mosquits. Hi ha una nova manera de baixar de pes amb la pell d'aranja! Si només saps esprémer la pell de l'aranja en el suc i submergir-la en aigua, estàs realment obsoleta. De fet, la part de l'aranja que realment pot aconseguir l'efecte de pèrdua de pes és la part esponjosa de la seva pela. Aquesta part té un contingut molt baix en sucre i és rica en flavonoides com la naringina i la rutina. L'aranja és rica en fibra i l'aranja pot ser una arma secreta per perdre pes. Els investigadors diuen que menjar més aliments cítrics pot ajudar les persones a suprimir la gana i controlar eficaçment la ingesta d'aliments, però us heu de preguntar: com es fa un menjar per aprimar la pell d'aranja? La pela de pomelo és tan amarga i arrugada, com podem convertir-la en un plat deliciós i aprimant? Vine a aprendre amb mi. El primer truc: la pela d'aranja barrejada en fred Primer, hem d'agafar la pell d'aranja fresca, tallar la part amb pela a la closca exterior, deixant només la part esponjosa. Utilitzeu un ganivet per tallar el cogombre de mar en tires d'esponja de mida uniforme i, a continuació, poseu-los en aigua bullint per cuinar. L'esponja es cuinarà fàcilment després de jugar a l'aigua, de manera que s'ha de treure i reservar a temps. Finalment, quan l'esponja cuita s'hagi refredat una mica, podeu afegir-hi condiments i barrejar-lo en fred Intenta no afegir condiments a base d'oli, com oli de sèsam, oli de sèsam, etc. Aquest plat de pell d'aranja barrejada en fred és refrescant i té baixes calories, per la qual cosa es pot utilitzar com a menjar habitual per perdre pes a l'estiu. El segon truc: la pela de pomelo seca La preparació d'aquest plat de pela de pomelo també és molt senzilla. Normalment es triguen unes hores a adobar l'aranja amb èxit, i després es pot coure al forn o assecar-la al sol. Després d'assecar-se, la pell de l'aranja serà molt cruixent i de bon gust. Hi ha moltes maneres de menjar la pell d'aranja Per evitar el seu sabor amarg, primer cal treure la pell verda i groga, deixant la part suau de l'esponja blanca al mig. Es pot tallar a rodanxes fines, posar en aigua bullint durant 10 minuts i després bullir amb mel en te. També es pot sofregir com a plat, per exemple, afegir ceba, gingebre, all, xile, salsa de soja i altres condiments, afegir una mica d'oli i sofregir abans de menjar. |
<<: El motiu dels braços grossos, has de saber si t'agrada la bellesa
La pell de la cara llisa i delicada és perfecta i...
Avui en dia, cada cop més pacients pateixen quist...
El cos necessita una atenció global i una atenció...
S'hauria de prestar prou atenció al despertar...
Es pot dir que la cultura del vi de la Xina té un...
Quan la fibrosi es produeix als pulmons, cal trac...
Eliminar les taques d'oli és el més molest pe...
Quin és el lloc web del West Ham United? El West H...
La rinitis al·lèrgica és relativament freqüent i ...
L'hemangioma facial és una malaltia de la pel...
Córrer és una forma habitual d'exercici, però...
Què és l'Spartak de Moscou? El FC Spartak Mosc...
Emborratxar-se és un fenomen que experimentaran m...
Després de tot menjar i beure durant el Festival ...
La proporció de gènere en la societat actual està...