Com rentar-se les mans quan peleu la jaca

Com rentar-se les mans quan peleu la jaca

La jaca té un bon gust, però és difícil de pelar, sobretot perquè hi ha una mica de mucositat a les mans i és difícil de rentar-se. Aquest moc és un mal de cap, per tant, quan peleu la jaca, podeu posar-vos una mica d'oli de cuina a les mans i el ganivet per evitar que us enganxi el plàstic.

Com rentar-se les mans quan peleu la jaca

(1) Aboqui una mica d'oli de cacauet a les mans.

(2) Fregar i esbandir la jaca.

(3) Renteu-vos les mans amb sabó de mans o líquid per rentar plats perquè teniu les mans grasses.

(4) Després del rentat, assequeu-lo.

Consells per evitar que el suc de jaca s'enganxi a les mans:

(1) Prepareu-vos un parell de guants d'un sol ús. D'una banda, pot evitar que el suc de pinya s'enganxi a les mans.

(2) Quan talleu la jaca, talleu la part llisa blanca al mig i utilitzeu una bossa de plàstic o una bossa de conservació fresca per eliminar-hi el llim.

Com rentar la cola de la jaca a la roba

Utilitzeu gasolina o gasoil per rentar-lo. No toqueu l'aigua al principi. Després de rentar la cola, afegiu més detergent o sabó de mans i quedarà net. Si no els tens, també pots fer servir una bossa de plàstic per netejar-lo, però la premissa és que primer no es mulla, es tornarà relliscós i no podràs netejar-lo amb res.

Com reduir la mucositat de la jaca

La quantitat de moc de la jaca és inversament proporcional a la seva maduresa, és a dir, com menys madura està la jaca, més mucositat conté. Per tant, en circumstàncies normals, les fruites de jaca que s'acaben de collir no són prou madures i s'han de deixar uns dies abans de poder menjar-les.

Per reduir la mucositat i escurçar el temps de col·locació. Podeu agafar un petit pal de fusta que tingui aproximadament la mateixa mida que la vinya que penja la jaca a l'arbre. Utilitzeu un ganivet per afilar un extrem del pal i, a continuació, introduïu-lo a la vinya en el punt on la jaca està connectada a la vinya. A continuació, poseu la jaca al sol perquè s'assequi, amb el petit pal de fusta cap avall, i el moc sortirà lentament al llarg del petit pal de fusta. Això pot escurçar el temps d'emmagatzematge de la jaca a la meitat.

<<:  Com mantenir la jaca fresca

>>:  Quan madura la jaca?

Recomanar articles

Com evitar les seqüeles de la fractura conminuta lumbar?

Moltes malalties tindran seqüeles, i la fractura ...

Quins són els símptomes de la tuberculosi cutània?

La tuberculosi de la pell pot ser especialment du...

Com provar la roba de protecció contra la radiació

Quan les dones estan embarassades, no només hauri...

Dotze plats verinosos de cuina casolana

A la vida, algunes combinacions d'aliments te...

Què fer si els talons de les sabates et freguen els peus

Moltes persones tenen por que se'ls freguen e...

Coneixeu el valor normal de l'amilasa sèrica?

L'amilasa sèrica és un criteri important per ...

Com eliminar les taques d'oli de la roba?

Les taques d'oli sovint apareixen a la roba q...

Què tal Koenigsegg? Comentaris i informació del lloc web de Koenigsegg

Què és Koenigsegg? Koenigsegg Automotive és una em...

Com treure la tinta de la roba

Quan la roba està tacada de tinta, és molt molest...

Menjar oli de granota provocarà calor intern?

Molta gent es pregunta si menjar oli de granota c...

Pots esprémer l'acne? Aquests s'han de tenir en compte

L'acne, també conegut com a acne, és un tipus...

Consells per prevenir el cop de calor a l'estiu

A l'estiu calorós, aneu amb compte amb el cop...