Com rentar-se les mans quan peleu la jaca

Com rentar-se les mans quan peleu la jaca

La jaca té un bon gust, però és difícil de pelar, sobretot perquè hi ha una mica de mucositat a les mans i és difícil de rentar-se. Aquest moc és un mal de cap, per tant, quan peleu la jaca, podeu posar-vos una mica d'oli de cuina a les mans i el ganivet per evitar que us enganxi el plàstic.

Com rentar-se les mans quan peleu la jaca

(1) Aboqui una mica d'oli de cacauet a les mans.

(2) Fregar i esbandir la jaca.

(3) Renteu-vos les mans amb sabó de mans o líquid per rentar plats perquè teniu les mans grasses.

(4) Després del rentat, assequeu-lo.

Consells per evitar que el suc de jaca s'enganxi a les mans:

(1) Prepareu-vos un parell de guants d'un sol ús. D'una banda, pot evitar que el suc de pinya s'enganxi a les mans.

(2) Quan talleu la jaca, talleu la part llisa blanca al mig i utilitzeu una bossa de plàstic o una bossa de conservació fresca per eliminar-hi el llim.

Com rentar la cola de la jaca a la roba

Utilitzeu gasolina o gasoil per rentar-lo. No toqueu l'aigua al principi. Després de rentar la cola, afegiu més detergent o sabó de mans i quedarà net. Si no els tens, també pots fer servir una bossa de plàstic per netejar-lo, però la premissa és que primer no es mulla, es tornarà relliscós i no podràs netejar-lo amb res.

Com reduir la mucositat de la jaca

La quantitat de moc de la jaca és inversament proporcional a la seva maduresa, és a dir, com menys madura està la jaca, més mucositat conté. Per tant, en circumstàncies normals, les fruites de jaca que s'acaben de collir no són prou madures i s'han de deixar uns dies abans de poder menjar-les.

Per reduir la mucositat i escurçar el temps de col·locació. Podeu agafar un petit pal de fusta que tingui aproximadament la mateixa mida que la vinya que penja la jaca a l'arbre. Utilitzeu un ganivet per afilar un extrem del pal i, a continuació, introduïu-lo a la vinya en el punt on la jaca està connectada a la vinya. A continuació, poseu la jaca al sol perquè s'assequi, amb el petit pal de fusta cap avall, i el moc sortirà lentament al llarg del petit pal de fusta. Això pot escurçar el temps d'emmagatzematge de la jaca a la meitat.

<<:  Com mantenir la jaca fresca

>>:  Quan madura la jaca?

Recomanar articles

L'ampolla de la gola desapareixerà per si sola?

A la vida diària, els fol·licles de la gola són u...

Quant de temps es poden conservar les verdures d'hivern?

Quan es tracta d'aliments en vinagre, molta g...

Què passa amb GoodSearch? Revisió de GoodSearch i informació del lloc web

Què és GoodSearch? GoodSearch és un lloc web de ce...

Com emmagatzemar correctament l'arrel de lotus

Les persones que compren arrels de lotus trobaran...

Quins són els símptomes del petit triple positiu?

Els símptomes habituals del petit triple positiu ...

Quina és la beguda més eficaç per a la ressaca?

Beure moderada té relativament poc impacte en la ...

A què he de prestar atenció quan prenc càpsules tonificants del ronyó?

Les càpsules tonificants del ronyó són per a paci...

Virus de l'hepatitis B, compte amb aquestes quatre vies de transmissió

El virus de l'hepatitis B (VHB) és una malalt...

Què he de fer si hi ha sang al paper higiènic després de la defecació?

Tothom sap que les deposicions d'una persona ...

La deficiència renal causarà marejos?

De fet, molts dels nostres amics pateixen una def...

Com tractar i prevenir el mal alè?

De fet, els amics que pateixen el mal alè esperen...