El valor nutritiu de la jaca és relativament alt Quan arriba la temporada de la jaca, molta gent en gaudeix. La jaca també és una fruita econòmica relativament important al món En general, estarà al mercat de setembre a octubre de cada any. Quan està disponible la jaca? La jaca és la fruita més pesada del món Floreix de febrer a març i madura i surt al mercat de setembre a octubre, la pell és de color groc-marró, amb protuberàncies semblants a un tumor i pèls gruixuts a la superfície. Es conrea àmpliament a Fujian, Taiwan, Guangdong, Guangxi, Hainan i altres llocs del meu país, i també es conrea al Nepal, Sikkim, Índia, Bhutan i Malàisia. Quines parts de la jaca es poden menjar 1. La bossa de carn és la que embolcalla el nucli. Els filiformes no són comestibles perquè encara estan enganxats a la pell. 2. El nucli, que és la llavor, també es pot menjar És suau i deliciós quan es cuina, però hi ha gent que no hi està acostumada. Quina diferència hi ha entre jaca i durian? El durian és una fruita tropical al meu país, només es troba a Taiwan, Hainan i altres llocs. L'àrea de producció de jaca es troba principalment a la zona subtropical i es produeix en abundància a la zona de Lingnan del meu país. 1. Del gust Quan compreu durian, podeu distingir-los ràpidament només olorant-los. El durian acostuma a fer olor pudent, i algunes persones ho eviten quan l'oloren, però el durian també té una altra característica: com més l'olores, més fragant es torna. Tanmateix, la jaca té una aroma rica que deixa un sabor persistent a la boca. 2. Des del punt de vista de l'aparença La jaca és més gran que el durian, la jaca és més gran. Hi ha moltes puntes llargues i afilades a la pell del durian, i el color és més fosc que el de la jaca, és a dir, més groc. La pell de la pinya és com una pell de cocodril, amb moltes punxes denses. El durian madur acostuma a tenir una esquerda natural, que fa que tingui un millor gust. La jaca fresca és la que té la pell intacta i sense danys. 3. Des de la perspectiva de la carn Després de tallar el durian amb un ganivet, la seva carn és relativament suau i fa una olor pudent. Hi ha una capa de recobriment groc a l'exterior de la carn de la jaca, i aquest recobriment us mengeu quan el mengeu. Una altra característica destacada de la jaca és que quan es talla, una mena de col·loide s'enganxarà al ganivet al mig, que és difícil d'eliminar, per la qual cosa tothom hauria d'intentar portar guants quan mengeu jaca, aquest no és el cas del durian. 4. Des de la perspectiva del preu El durian és més car que la jaca, de manera que es poden distingir del preu. Tanmateix, si us trobeu amb un venedor sense escrúpols, serà difícil distingir els productes simplement mirant el preu. |
<<: Com rentar-se les mans quan peleu la jaca
>>: Les dones embarassades poden menjar pinya?
Què és el lloc web de notícies Xina-Japó? "Ch...
L'esclerosi cardiovascular i cerebrovascular ...
Si la farina de moniato no s'emmagatzema corr...
Moltes persones no saben què fer amb els seus pro...
Molts amics pensen que la cirurgia de doble parpe...
Què és Selle Royal? Selle Royal és una marca itali...
Què és Petrol4Less? Petrol4Less és un proveïdor de...
A la vida, a moltes persones els agrada beure far...
Si no prestem atenció a la cura de la pell a la t...
Avui en dia, el ritme de vida és ràpid, tot i que...
Les mongetes negres són un ingredient habitual i ...
La picor del mugró és un símptoma Moltes dones ha...
El massatge té molts efectes efectius en el nostr...
El càncer d'esòfag és una malaltia comuna de ...
El trastorn d'ansietat emocional no es forma ...