Quan madura la jaca?

Quan madura la jaca?

El valor nutritiu de la jaca és relativament alt Quan arriba la temporada de la jaca, molta gent en gaudeix. La jaca també és una fruita econòmica relativament important al món En general, estarà al mercat de setembre a octubre de cada any.

Quan està disponible la jaca?

La jaca és la fruita més pesada del món Floreix de febrer a març i madura i surt al mercat de setembre a octubre, la pell és de color groc-marró, amb protuberàncies semblants a un tumor i pèls gruixuts a la superfície. Es conrea àmpliament a Fujian, Taiwan, Guangdong, Guangxi, Hainan i altres llocs del meu país, i també es conrea al Nepal, Sikkim, Índia, Bhutan i Malàisia.

Quines parts de la jaca es poden menjar

1. La bossa de carn és la que embolcalla el nucli. Els filiformes no són comestibles perquè encara estan enganxats a la pell.

2. El nucli, que és la llavor, també es pot menjar És suau i deliciós quan es cuina, però hi ha gent que no hi està acostumada.

Quina diferència hi ha entre jaca i durian?

El durian és una fruita tropical al meu país, només es troba a Taiwan, Hainan i altres llocs. L'àrea de producció de jaca es troba principalment a la zona subtropical i es produeix en abundància a la zona de Lingnan del meu país.

1. Del gust

Quan compreu durian, podeu distingir-los ràpidament només olorant-los. El durian acostuma a fer olor pudent, i algunes persones ho eviten quan l'oloren, però el durian també té una altra característica: com més l'olores, més fragant es torna. Tanmateix, la jaca té una aroma rica que deixa un sabor persistent a la boca.

2. Des del punt de vista de l'aparença

La jaca és més gran que el durian, la jaca és més gran. Hi ha moltes puntes llargues i afilades a la pell del durian, i el color és més fosc que el de la jaca, és a dir, més groc. La pell de la pinya és com una pell de cocodril, amb moltes punxes denses. El durian madur acostuma a tenir una esquerda natural, que fa que tingui un millor gust. La jaca fresca és la que té la pell intacta i sense danys.

3. Des de la perspectiva de la carn

Després de tallar el durian amb un ganivet, la seva carn és relativament suau i fa una olor pudent. Hi ha una capa de recobriment groc a l'exterior de la carn de la jaca, i aquest recobriment us mengeu quan el mengeu. Una altra característica destacada de la jaca és que quan es talla, una mena de col·loide s'enganxarà al ganivet al mig, que és difícil d'eliminar, per la qual cosa tothom hauria d'intentar portar guants quan mengeu jaca, aquest no és el cas del durian.

4. Des de la perspectiva del preu

El durian és més car que la jaca, de manera que es poden distingir del preu. Tanmateix, si us trobeu amb un venedor sense escrúpols, serà difícil distingir els productes simplement mirant el preu.

<<:  Com rentar-se les mans quan peleu la jaca

>>:  Les dones embarassades poden menjar pinya?

Recomanar articles

Què s'ha de fer si el genoll està ferit i supurant

L'abrasió i la supuració del genoll indiquen ...

Manifestacions clíniques de l'espasme facial

La incidència de l'espasme facial a la vida t...

Dormir nu pot curar malalties

Dormir nu és molt elogiat al Japó Un metge d'...

Cacauets rostits al microones

Els cacauets són els favorits de moltes persones....

Com fer que el teu cabell sigui gruixut

Hi ha molts problemes comuns a la vida, i no els ...

Què tal DLA Piper LLP? Ressenyes i informació del lloc web de DLA Piper Law Firm

Quin és el lloc web de DLA Piper? DLA Piper és un ...

Si no pots fer una migdiada, prova aquests consells

A la majoria de la gent li agrada fer una pausa d...

Què causa el dolor lumbar?

A partir del mapa de l'evolució humana, podem...

Quines són algunes verdures que es poden menjar crues o cuites?

En la nostra dieta diària, hem de prestar atenció...

Quina és la fórmula de la fórmula anticoagulant?

Els anticoagulants són sang que no pot coagular. ...

L'aigua del te és eficaç per tractar l'èczema?

L'èczema és una malaltia de la qual moltes pe...

Sabíeu que hi ha diferències entre traqueitis i bronquitis?

En la vida real, la traqueitis i la bronquitis pe...

Cuinar farinetes en una olla d'arròs

Què tal cuinar les farinetes en una olla d'ar...