Cacauets rostits al microones

Cacauets rostits al microones

Els cacauets són els favorits de moltes persones. Aquest aliment té un alt valor nutricional. És ric en proteïnes, hidrats de carboni i greixos. A més, triar cacauets no perjudicarà la salut humana.

Moltes persones opten per rostir cacauets al microones quan es fan cacauets. Aquest mètode no triga massa temps, i després de fer els cacauets, el sabor dels cacauets és molt únic, per la qual cosa és una bona opció.

Cacauets rostits al microones:

Ingredients: 200 g de grans de cacauet, 5 g de sal, 8 g de sucre, 5 g de pols de cinc espècies

pràctica:

1. Remullar i rentar els cacauets amb aigua bullint, escórrer i reservar.

2. Poseu sal, sucre i pols de cinc espècies en un bol, dissoleu-los amb la quantitat adequada d'aigua bullint, després aboqueu-los als cacauets, barregeu-los bé i deixeu-los marinar durant més de dues hores.

3. Escorreu l'aigua, repartiu els cacauets uniformement al plat giratori del microones, fregiu-los a foc fort durant dos minuts i després remeneu-los amb escuradents.

4. Torneu a remenar després de fregir durant dos minuts més (per assegurar-vos que els cacauets s'escalfen uniformement) i després canvieu-los a dues vegades per minut.

5. Traieu i deixeu refredar, els cruixents i fragants cacauets de cinc espècies ja estan llestos.

Cacauets Especiats

Ingredients: cacauet, pols de cinc espècies, sal

pràctica:

1. Afegiu una culleradeta de pols de cinc espècies, una culleradeta de sal i dues cullerades d'aigua a un bol gran i barregeu-ho bé (si us agrada un gust més fort, podeu afegir-ne més);

2. Afegiu una bossa de cacauets amb pell (12-16 oz) i barregeu-ho uniformement durant uns 20 minuts, remenant diverses vegades al mig per assegurar-vos que quedi uniformement cobert de la salsa;

3. Repartiu els cacauets humits coberts de sal especiada en un plat gran apte per al microones;

4. Poseu-ho al microones durant 2 minuts, traieu-lo i gireu-lo amb escuradents perquè s'escalfi uniformement, torneu-ho a posar al microones i deixeu-ho coure 2 minuts més, traieu-lo i doneu-li la volta, torneu-ho a coure 1 minut, torneu-ho a donar-li la volta i afegiu-hi mig minut més.

A través de la introducció anterior, tenim una bona comprensió del mètode de torrat de cacauets al forn de microones. Per tant, quan feu aquests aliments, podeu seguir el mètode anterior. No obstant això, cal tenir en compte que quan mengeu aquests aliments, s'han de menjar amb moderació, especialment després de sopar a la nit, ja que això pot augmentar fàcilment el vostre pes.

<<:  Com rentar-se la cara amb llet

>>:  Què són les sals d'Epsom?

Recomanar articles

Què tal MSN Tailàndia? Ressenyes de MSN Thailand i informació del lloc web

Què és MSN Thailand? MSN Thailand és la branca tai...

Taques grogues al blanc de l'ull

Tothom sap que les malalties es produiran, però m...

Què vol dir menjar fotosensible? Què cal vigilar

Els aliments fotosensibles generalment es referei...

Consells per triar un matamosquits elèctric

L'estiu és una temporada amb més mosquits, ai...

Què tal els premis Saturn? Ressenyes dels Premis Saturn i informació del lloc web

Què és el lloc web dels Premis Saturn? Els Premis ...

Què tal Perrier? Ressenyes de Perrier i informació del lloc web

Què és el lloc web de Perrier? Perrier és una marc...

Què tal Lionsgate? Comentaris de Lionsgate i informació del lloc web

Què és Lionsgate? Lions Gate Films és la companyia...

La diferència entre la pols de talc i la pols de calor espinós

L'estiu s'acosta a poc a poc, i molts par...

Com mantenir els peus sans

De fet, les persones que presten atenció a la sal...

A què es refereix principalment l'esòfag?

Tots sabem que els aliments que mengem es transpo...

La diferència entre rentar i allisar el cabell

Molts amics tenen alguns malentesos sobre l'a...

Què cal saber sobre la síndrome de trisomia

La síndrome de la trisomia és una malaltia cromos...

Què causa el mal alè a llarg termini?

El mal alè és una malaltia bucal comuna. La seva ...