La importància de l'alimentació saludable i els seus beneficis

La importància de l'alimentació saludable i els seus beneficis

La salut és extremadament important per a tothom Si t'hi adhereixes durant molt de temps, treballaràs de manera més eficient, et sentiràs més feliç, tindràs menys estrès, controlaràs millor el teu gust i menjaràs menys.

1. Treballar de manera més eficient. Com un cotxe, el cervell necessita combustible d'alta qualitat per funcionar de manera eficient. Un estudi va trobar que menjar malament augmenta el risc de perdre productivitat a la feina en un 66 per cent. Una dieta sana i equilibrada pot garantir que el cervell tingui el combustible necessari per funcionar, emmagatzemar més energia i millorar l'eficiència laboral.

2. Sentir-se millor. El que mengen les persones pot tenir un impacte significatiu en la funció cerebral. Un plàtan conté 10 mg de dopamina, una substància química que augmenta l'estat d'ànim. La xocolata negra, rica en polifenols, pot afavorir la producció de serotonina, un neurotransmissor que pot ajudar a alleujar la depressió.

3. Menys estrès. Alguns aliments poden regular el nivell d'hormona de l'estrès (cortisol) al cos. Alguns estudis demostren que els aliments rics en vitamina C, àcids grassos omega-3 i magnesi poden ajudar a reduir els nivells de cortisol. Quan el cos humà està sota estrès crònic, les proteïnes es descomponen. Menjar aliments rics en proteïnes (inclosos peix i productes lactis) pot reposar els nivells de proteïnes i frenar la secreció de cortisol.

4. Controla el teu pes. Algunes substitucions senzilles i saludables (com ara aigua en lloc de refresc, pastanagues en lloc de patates fregides i oli d'amanida en lloc d'oli normal) no només us poden ajudar a perdre pes, sinó que també us poden ajudar a estalviar diners. Una enquesta als Estats Units mostra que la llar mitjana gasta uns 850 dòlars anuals en refrescos, que es poden substituir completament per aigua potable barata.

5. Menjaràs menys. La qualitat de la vostra dieta és molt més important que la quantitat. Els aliments frescos contenen menys substàncies baixes en nutrients, cosa que impedeix que el cos consumeixi els nutrients massa ràpidament.

6. Tindrà millor gust. Tot i que el gust és una avaluació subjectiva, els aliments saludables tenen un millor gust quan es preparen amb cura. En proves aleatòries de doble cec, els participants van valorar el cafè orgànic com més saborós que el cafè normal, fins i tot quan les dues tasses eren idèntiques. És totalment una consciència subjectiva del cervell.

<<:  Què és Sophora japonica? De fet, té aquest efecte

>>:  Quins són els símptomes de l'àcid úric alt?

Recomanar articles

La raó del dolor de ronyó poliquístic és en realitat aquesta

La poliquística renal és una malaltia genètica am...

Què fer amb els ulls de peix daurat

Algunes persones tenen els ulls que sobresurten a...

La ictiosi és hereditària?

La ictiosi és una malaltia extremadament rara al ...

Els pacients amb gota poden prendre gelea reial?

La gelea reial, també coneguda com a gelea reial,...

Quins són els perjudicis dels tatuatges per al cos

Ara, quan parlem de tatuatges, tothom ho ha de co...

Com tractar les galteres en les primeres etapes?

Les persones amb galteres solen presentar diverso...

Com autodiagnosticar el càncer de pell precoçment

Si voleu saber si la vostra pell està afectada, h...

Efecte de vinagre blanc i aigua de mel

Poques vegades bevem la combinació de vinagre bla...

Quins són els mètodes de detecció de residus de plaguicides?

Avui en dia, moltes verdures i fruites ja no pode...

Què tal comprar a Cecil? Revisions de compres de Cecil i informació del lloc web

Què és Cecil Shopping? Cecile és un lloc web japon...

Com puc adormir-me ràpidament a la nit?

Moltes persones han experimentat estar al llit a ...