A la vida diària, moltes amigues sovint els agrada menjar dàtils perquè tenen l'efecte de nodrir la sang i el qi. A més, els dàtils també poden prevenir els càlculs biliars. Molts joves d'avui no tenen els hàbits alimentaris correctes, la qual cosa comporta una disminució de les funcions físiques i sovint pateix anèmia. Algunes persones grans són propenses a tenir símptomes d'osteoporosi. 1. Els dàtils poden millorar la immunitat humana i inhibir les cèl·lules canceroses: els estudis farmacològics han trobat que els dàtils vermells poden promoure la formació de glòbuls blancs, reduir el colesterol sèric, augmentar l'albúmina sèrica i protegir el fetge. 2. Les persones que mengen sovint dàtils frescos rarament pateixen càlculs biliars. Això es deu al fet que la rica vitamina C dels dàtils frescos converteix l'excés de colesterol al cos en àcid biliar, la probabilitat de formació de càlculs també disminueix. 3. Els jujubes són rics en calci i ferro, que tenen un paper important en la prevenció i el tractament de l'osteoporosi i l'anèmia, sovint pateixen osteoporosis durant la menopausa, i els adolescents i les dones que es troben en el punt àlgid de creixement i desenvolupament són propensos a l'anèmia. 4. També té un bon efecte tònic en persones febles després de la malaltia. Fruites aptes per a persones amb sucre en sang alt Taronja: pot eliminar els radicals lliures de l'organisme que són perjudicials per a la salut, la pectina que conté la pell de taronja també pot afavorir el pas dels aliments pel tracte gastrointestinal, permetent que el colesterol s'excreti més ràpidament amb les femtes, reduint així l'absorció de colesterol. Pinya: el sucre, la sal i l'enzim que conté la pinya tenen un efecte diürètic. El seu consum adequat és beneficiós per als pacients amb nefritis i hipertensió. Cogombre: el cogombre conté un 98% d'aigua i conté traces de vitamina C, carotè i una petita quantitat de sucre, proteïnes, calci, fòsfor, ferro i altres nutrients essencials per al cos humà. Tomàquets: els tomàquets són rics en antioxidants naturals i contenen licopè a més de vitamina C. Tothom està molt familiaritzat amb la vitamina C, que pot prevenir els refredats i tractar l'escorbut. El licopè és un pigment natural que fa vermell el tomàquet. Funciona en el cos humà de manera semblant al carotè i és un fort antioxidant, per la qual cosa es pot consumir amb moderació. |
<<: Està bé fumar la cara amb aigua calenta? 5 passos per ensenyar-vos a fumar la cara correctament
>>: Els perills de la pressió arterial alta, cal conèixer-los
Els problemes de la pell sempre han preocupat a m...
Hi ha una certa diferència entre la pressió intra...
Hi ha principalment dos tipus d'aliments a la...
Potser moltes persones no han intentat utilitzar ...
Què és Mitsubishi Warehouse? Mitsubishi Logistics ...
Què és Charlesbao? Charles Hubert és una coneguda ...
El gingebre és un aliment amb efectes picants i d...
A la vida real, la hipertensió és una malaltia re...
Què és la comunitat Yihua? La Comunitat Itàlia-Xin...
Què és la web del Grup Vallourec? Vallourec Group,...
Què és el lloc web de Danaher Corporation? Danaher...
Córrer és un esport que agrada a molta gent, perq...
Crec que tothom sap el perjudicial que és la caig...
Moltes malalties de la vida es diagnostiquen mitj...
Avui en dia, moltes persones sempre gaudeixen de ...