El nori és un aliment amb gust de marisc, i el seu mètode de cocció habitual és fer sopa. Tot i que les algues són delicioses i nutritives, no s'han de menjar amb freqüència i s'han de menjar amb moderació. Si fem sopa d'algues, es pot consumir un cop al dia com a màxim, i no més d'1 tael a la vegada, especialment per a nens petits i persones amb hipertensió, han de beure aigua immediatament després de menjar per aconseguir el millor efecte nutricional. Quins són els avantatges de les algues : Nori : Després de rostir, el nori es torna cruixent i tendre i es fon a la boca, sobretot després d'haver estat condimentat i afegir-hi oli, sal i altres condiments, es converteix en un "nori" especialment deliciós. Nori concentra diverses vitamines del grup B, especialment riboflavina i niacina, així com molta vitamina A i vitamina E, i una petita quantitat de vitamina C. Nori conté al voltant d'un 15% de minerals, incloent potassi, calci, magnesi, fòsfor, ferro, zinc, coure, manganès, etc., que són necessaris per mantenir les funcions fisiològiques normals. És especialment ric en seleni i iode. Aquests minerals poden ajudar al cos humà a mantenir l'equilibri àcid-base, són beneficiosos per al creixement i el desenvolupament dels nens i també són útils per a retardar l'envelliment. Què passa si menges massa algues? Nori és de naturalesa freda, de manera que les persones amb melsa i estómac febles, una mala digestió gastrointestinal o dolor abdominal i excrements fluixos haurien de menjar menys. Nori és coneguda com la "vegetal de la longevitat" El seu contingut en proteïnes és comparable al de la soja, i també és ric en vitamines i altres nutrients. Els seus nutrients són fàcilment digeribles i absorbits, el que el fa molt adequat per a persones grans amb alteracions de la funció digestiva. Cal tenir en compte que el millor és consumir 15 grams d'algues cada vegada. El millor és remullar-lo amb aigua neta abans de menjar i canviar l'aigua una o dues vegades per eliminar els contaminants. Com emmagatzemar les algues En termes generals, les algues seques s'han de col·locar en un lloc sec per evitar la humitat, perquè els productes aquàtics secs són molt fàcils d'absorbir la humitat, es fan floridura i es deterioren en un ambient humit i fins i tot crien bacteris. S'ha de posar en una bossa negra d'aliments i col·locar-la en un lloc sec i de baixa temperatura, o bé a la nevera per mantenir el seu sabor i nutrició. |
<<: Com diferenciar el fregament pericàrdic del fregament pleural
>>: Es pot tractar la síndrome de tos ferina?
L'engrossiment de les ungles o la presència d...
A mesura que milloren els nivells de vida de les ...
El temps com el "retorn del vent del sud&quo...
L'enteritis és una malaltia gastrointestinal ...
Els pacients amb fístula anal experimentaran símp...
Què és el lloc web de l'Hospital Johns Hopkins...
El netejador d'asfalt és absolutament indispe...
Potser molts de nosaltres no prestem especial ate...
De fet, ara hi ha molts fàrmacs que danyaran la f...
Amb el desenvolupament de la societat actual, la ...
El peu d'atleta pot ser lleu o greu, però tot...
El blat de moro és un aliment comú en la nostra d...
De fet, el líquid rentavaixelles no només es pot ...
Quin és el lloc web de Asahi Kasei Corporation? As...
Quin és el lloc web de CLARE VOICE Voice Actor Age...