Angelica sinensis és un tònic alimentari molt famós al meu país No només és nutritiu sinó que també té efectes excel·lents. Tanmateix, l'angèlica no és apta per a tothom. El consum d'angèlica a cegues pot provocar que algunes persones amb deficiència de yin o excés de yang s'inflamin. Si realment necessiteu menjar angèlica, també l'heu de menjar juntament amb alguns ingredients que ajudin a reduir la calor. 1. Menjar angèlica provocarà calor intern? Angelica sinensis té un gust dolç i picant i té una naturalesa càlida. Entra als meridians del fetge, el cor i la melsa. Això es pot veure a partir dels quatre Qi anteriors. Angélica és una medicina que calfa. Si una persona amb una constitució freda la pren, no hi ha cap problema, però, si una persona amb una constitució calenta, provocarà un calor excessiu, comunament conegut com a mal de coll. El millor és prendre angèlica segons la teva condició física. És millor per a persones de constitució feble i freda i amb deficiència de sang. Com que l'angèlica és relativament càlida i tònica, és millor no menjar-la quan tinguis calor, ja que pot agreujar els símptomes de la calor. Si teniu una constitució humida i calenta, sentireu calor encara que mengeu angèlica a l'hivern. 2. Què fer si t'enfades després de menjar angèlica 1. El millor és prendre angèlica segons la teva condició física És millor per a persones amb constitució dèbil i freda i amb deficiència de sang Com que l'angèlica és més calenta i tònic, és millor no menjar-la quan tinguis calor, ja que pot agreujar els símptomes de la calor. Si teniu una constitució humida i calenta, sentireu calor encara que mengeu angèlica a l'hivern. 2. Si menjar angèlica provoca calor interna, el tractament hauria de ser calmar el fetge i enfortir la melsa, eliminar la calor i resoldre la flegma i nodrir el yin del ronyó. El tractament de la medicina xinesa es pot tractar amb Danzhi Xiaoyao en pols amb addicions i restes adequades, i la medicina de patent xinesa es pot tractar amb Xiaohiz Pihulls Pihulls. El millor és prendre medicina xinesa per condicionar. 3. Quin gust té l'angèlica? La millor angèlica té un gust dolç al principi, després adormidor, amb un aroma herbari fort i picant que s'atenuarà després d'aproximadament mitja hora. Recordeu menjar-la crua en petites quantitats. |
<<: Símptomes i mètodes de tractament del mal de queixal causat pel vent i el foc
>>: Quina sopa és bona per beure a l'estiu? Comenceu amb aquestes set sopes
El iogurt congelat és un producte nou que s'h...
Què és el lloc web de Washington Capitals? Els Was...
L'aterosclerosi és una malaltia que es desenv...
Digital Spy_Què és Digital Spy? Digital Spy és un ...
Ser picat pels mosquits és una cosa molt molesta,...
Kamaz_Què és el lloc web de Kamaz? Kamaz és una ma...
Què és el lloc web del Grup Bimbo? Grupo Bimbo és ...
Què és el lloc web de Botswana Daily News? The Dai...
El rubor quan es parla amb els altres es deu prin...
Avui, l'editor us ha aportat un avantatge esp...
Tothom vol tenir una pell clara i llisa, però no ...
La neuritis vestibular és una malaltia inflamatòr...
Quin és el lloc web de Shionogi? Shionogi & Co...
La inflamació del cos causarà un dany greu al seu...
La carn solta de la cara està relacionada princip...