La maltosa és un aliment produït per la fermentació de diversos cereals. La maltosa és molt nutritiva i té un efecte terapèutic sobre algunes malalties del cos humà. Tothom sap que el producte de la hidròlisi de la maltosa no només es pot descompondre en el camp de la glucosa, sinó que també s'utilitza A més, la glucosa també és molt útil per reposar la força física, a més, quines altres funcions té la glucosa. Molts amics no entenen gaire la seva funció. Aquí hi ha una introducció detallada a la glucosa, l'hidrolitzat de la maltosa. Efecte de l'hidrolitzat de maltosa 1. La glucosa millora la memòria, estimula l'absorció de calci i augmenta la comunicació entre cèl·lules. Però massa pot augmentar els nivells d'insulina, donant lloc a l'obesitat i la diabetis. 2. La glucosa és important per a la funció cerebral, i el metabolisme de la glucosa es pot veure alterat pels següents factors: depressió, mania, anorèxia i bulímia. L'estudi va trobar que complementar la dieta amb 75 grams de glucosa millorava el rendiment a les proves de memòria. 3 La glucosa s'absorbeix a les cèl·lules hepàtiques, la qual cosa redueix la secreció de glucogen i fa que les cèl·lules musculars i grasses augmentin la seva capacitat d'absorció de glucosa. L'excés de glucosa en sang es converteix en àcids grassos i triglicèrids al fetge i al teixit adipós. 4. Efectes farmacològics: Pot reposar aigua i sucre al cos, i té els efectes de reposar els líquids corporals, subministrar energia, reposar el sucre en sang, enfortir el cor i promoure la diüresi i desintoxicar. Indicacions: la seva solució al 5% és una solució isotònica, s'utilitza per a diverses intoxicacions agudes per promoure l'excreció de verins 10% ~ 50% és una solució d'alta concentració, utilitzada per a la hipoglucèmia, la desnutrició o per al tractament de la insuficiència cardíaca, edema cerebral, edema pulmonar, etc. 5. La glucosa s'utilitza principalment com a fàrmac sense recepta: ⑴ Preparació de sals de rehidratació oral per regular els fluids corporals, que s'utilitza per a la pèrdua de líquids causada per la sudoració, els vòmits i la diarrea. ⑵ L'administració oral s'utilitza per complementar la nutrició per a persones febles, desnodrides, etc., o per a aquelles amb baix nivell de sucre en la sang. 6. El creixement dels microorganismes requereix una proporció de carboni-nitrogen adequada. La glucosa, com a font de carboni dels microorganismes, és l'ingredient principal del medi de fermentació. Els antibiòtics, el glutamat monosòdic, les vitamines, els aminoàcids, els preparats enzimàtics, etc., requereixen una gran quantitat de glucosa com a dissolvent de poliaclès. L'anterior és una introducció detallada a l'hidrolitzat de maltosa. Crec que a través de la introducció anterior molts amics en tenen certs beneficis per al cos humà, cal seguir les instruccions del metge quan l'utilitzeu per evitar danys. |
<<: Quina és la manera correcta d'aplicar àloe vera fresc a la cara?
>>: Quins són els símptomes de la síndrome de Guillain-Barré?
Els termòmetres són una necessitat per a totes le...
Què és UruguayTotal? UruguayTotal (UY Total) és un...
A moltes persones a la vida els agrada molt fer e...
L'estiu és aquí, i a molta gent li agrada uti...
Els pits de les dones són en realitat la part més...
El mal de cap és un símptoma de malaltia molt com...
Què causa el dolor d'oïda A la vida diària, m...
Potser hem tingut aquesta experiència en el nostr...
Què és l'AFP? Agence France-Presse (AFP) és l&...
A molta gent els agrada menjar gambes, que són ri...
La paràlisi cerebral és una malaltia molt perjudi...
La creatinina baixa indica que hi ha un problema ...
Crec que moltes persones volen tenir un conjunt d...
Quina és la web d'Absa? Amalgamated Banks of S...
Què és el lloc web de la Federació Internacional d...