En general, quan s'acaben de collir els alvocats, són de color verd i la polpa és especialment dura. Cal deixar-los a temperatura ambient durant un temps fins que la polpa es suavitzi i la pell es torni negra, moment en què estan madurs, els alvocats són generalment més durs. Si compreu pomes de vedella més dures, podeu deixar-les una estona, o combinar-les amb pomes perquè madurin més ràpidament. Com saber si un alvocat està madur Els alvocats que s'acaben de collir són verds i tenen la carn dura Cal deixar-los a temperatura ambient fins que la pell es torni negra i s'estovi abans de poder-los menjar. Així que els alvocats durs i tous són iguals, si no tens pressa per menjar-los, pots comprar els durs, que tenen una vida útil més llarga. Amb quina freqüència és millor menjar alvocat? Menja'l un cop cada 3 dies o un cop cada 7 dies El millor és menjar amb moderació, però també depèn de la teva digestió i absorció. Els alvocats poden protegir la salut de l'úter i del coll uterí de les dones. Els estudis demostren que les dones que mengen un alvocat a la setmana poden equilibrar els estrògens, perdre l'excés de pes del part i prevenir el càncer de coll uterí. El que és sorprenent és que el període de creixement de l'alvocat des de la floració fins a la fruita madura és exactament de 9 mesos. De fet, l'alvocat és una molt bona fruita de bellesa. És ric en nutrients anti-envelliment com la vitamina C, E, D i els àcids grassos omega-3. La vitamina E pot combatre l'envelliment, prevenir i millorar l'elasticitat de la pell. A més, a mesura que les persones envelleixen, la concentració de glutatió a les cèl·lules disminueix. Els alvocats, que són rics en glutatió, són molt efectius en l'antioxidació, l'envelliment i l'eliminació dels radicals lliures, i es pot anomenar el "súper guardià de les cèl·lules". Quant d'alvocat s'ha de menjar en un dia? El nutricionista Lin Yichen va dir que l'alvocat conté gairebé un 50% d'àcids grassos monoinsaturats, un 22% d'àcids grassos poliinsaturats i gairebé un 30% d'àcids grassos saturats segons la ingesta diària de greixos de 16 grams, el greix d'un alvocat és aproximadament la meitat de la ingesta del dia. Un alvocat pesa uns 300 a 400 grams i té 245 calories, el que equival a les calories d'un bol d'arròs. Per això, tot i que els alvocats són rics en nutrients, s'han de consumir amb moderació per evitar prendre massa calories. Els alvocats són rics en àcids grassos monoinsaturats, per la qual cosa són rics en àcids grassos Omega-3, que tenen un efecte protector sobre el sistema cardiovascular. També contenen vitamines A, C, E, així com àcids fenòlics i fitoquímics, que tenen funcions antioxidants i de desintoxicació. |
<<: Menjar alvocat a la nit engreixarà?
>>: Qui no hauria de menjar alvocat?
Es poden trobar taques de color marró clar al nai...
Què és el lloc web de Royal Mail Group? Royal Mail...
Què és Hampton Sydney College? Hampden–Sydney Coll...
Quin és el lloc web del Saló Internacional de l...
Els forns de microones són un dels electrodomèsti...
Els desencadenants de la fam i els desitjos són d...
La malaltia cardíaca reumàtica és bastant freqüen...
Si compreu molta okra alhora, és possible que no ...
L'aire condicionat s'utilitza generalment...
La bufeta és un dels òrgans més importants del si...
Quan un pacient amb meningitis té calfreds, alter...
El xampú gras és un xampú utilitzat per persones ...
Els càlculs renals no només són una malaltia molt...
Què és el lloc web de l'Associació Mundial de ...
Introducció: Alguna vegada has experimentat un do...