Els fideus de moniato es poden menjar directament, a més de cuinar-los directament, en realitat es poden convertir en una varietat d'aliments deliciosos. Mètode 1: Material Ingredients principals: ventresca de porc, fideus d'arròs, moniatos, gingebre, salsa de soja, sal, oli de pebre, una mica de pasta de mongetes Pixian, essència de pollastre i sucre. pràctica 1. Talleu la ventresca de porc (no massa fines), talleu el moniato a daus i piqueu el gingebre en grànuls per al seu ús posterior. 2. Poseu la panceta de porc picada en un recipient gran, afegiu-hi el gingebre, la salsa de soja, la sal, l'oli de pebre, la pasta de mongetes, l'essència de pollastre i el sucre, barregeu-ho bé, tasteu-ho vosaltres mateixos i afegiu-hi el sabor que falti. A continuació, barregeu-hi els fideus d'arròs (he comprat una bossa de 200 grams, que es poden barrejar amb 1, 00 grams, fins i tot de 1,00 grams). amb fideus d'arròs Després de barrejar, si està una mica sec, afegiu-hi una mica d'oli i aigua per barrejar bé i deixeu-ho marinar durant deu minuts per absorbir el sabor. 3. Barregeu els trossos de moniato tallats amb uns fideus d'arròs, però no massa, podeu afegir-hi una mica de sucre perquè els moniatos alemanys no són massa dolços i tenen més gust amb una mica de sucre. 4. Utilitzeu un bol més gran, poseu-hi la carn al fons i els moniatos per sobre, poseu-ho a l'olla i coeu-ho al vapor a foc mitjà unes dues hores Després de treure-lo de l'olla, doneu-lo cap per avall en un plat, espolseu-hi una mica de ceba verda o coriandre picat, i ja es pot servir. Mètode 2: Ingredients Recepta Calories: 9,5 (kcal) Ingredients principals: farina de moniato, carn Mètodes/Pasos 1Prepareu carn, xampinyons, ceba, gingebre i all. 2 Remullar la farina de moniato en aigua bullint, després escórrer l'aigua i reservar. 3 Com que el foc era tan gran, les fotos anteriors no es van fer. Primer, sofregiu la ceba, el gingebre i l'all, i després afegiu-hi els bolets. A continuació, afegiu la quantitat adequada d'aigua. En aquest moment, podeu afegir una mica de salsa de soja i sal. Porteu l'aigua a ebullició i després afegiu-hi les llesques de carn. 4 Afegiu-hi la farina de moniato i porteu l'aigua a ebullició. Bàsicament, tasteu-la i mireu el seu gust. 5. Gairebé fet. |
<<: La farina de moniato es considera un aliment al·lèrgic?
>>: Es pot menjar farina de moniato? Com menjar fideus de moniato
El càncer de fetge, com un dels tumors malignes m...
En general, els quists oculars són causats princi...
Què és el lloc web de l'Aliança FIDO? La FIDO ...
Els fruits madurs de l'arbre de ginkgo són el...
Què és Canada.com? Canada.com és el portal complet...
Moltes persones troben increïble que hi hagi moc ...
Interruptor de mal de cap: frega les celles Tant ...
La malaltia de Parkinson és molt comuna entre les...
Per a l'hemorràgia de les fissures anals, cal...
És possible que no estem relativament familiaritz...
Si compreu un kiwi relativament dur, vol dir que ...
El valor medicinal de les fulles de bambú és rela...
Moltes persones grans creuen que “ser prim en la ...
A molts de nosaltres ens agrada beure aigua de ll...
Què és el lloc web de la SEC? La Comissió de Borsa...