En general, els pacients diabètics no poden menjar fruites amb un contingut massa elevat de sucre, però els estudis han descobert que els diabètics poden menjar tomàquets cherry perquè són rics en licopè, que pot ajudar a reduir el contingut de greix al cos i també pot prevenir eficaçment la diabetis i la pressió arterial alta. El licopè es troba en algunes fruites i verdures vermelles com els tomàquets i les síndries. Estudis anteriors han demostrat que té propietats antioxidants. Els últims experiments han descobert que una dieta rica en licopè pot ajudar les persones a reduir el greix corporal i la circumferència de la cintura. La gran quantitat de proteïnes secretades per les cèl·lules grasses pot causar inflamació crònica, induint així l'obesitat, que al seu torn condueix a algunes malalties relacionades, com la diabetis tipus 2 i la hipertensió. 1. No és apte per menjar amb cogombre Perquè els cogombres contenen un enzim que degrada la vitamina C que destruirà la vitamina C que és rica en altres verdures. Els tomàquets de "Big Harvest" són verdures típiques riques en vitamina C. Si els mengem junts, la vitamina C que prenem dels tomàquets serà destruïda pels enzims de descomposició dels cogombres, i no s'aconseguirà en absolut l'efecte de complementar la nutrició. 2. No menjar quan prengui anticoagulants com l'heparina i el dicumarol Els tomàquets contenen molta vitamina K, que catalitza principalment la síntesi de protrombina i trombina al fetge. Quan la vitamina K és insuficient, el temps de coagulació s'allargarà, provocant sagnat subcutani i muscular. 3. No menjar amb l'estómac buit Els tomàquets són relativament àcids, i menjar-los amb l'estómac buit pot causar una forta irritació a la mucosa gàstrica, provocant o agreujant problemes estomacals. En segon lloc, els tomàquets contenen una gran quantitat d'astringents solubles i altres ingredients, que reaccionen amb l'àcid gàstric per condensar-se en grumolls insolubles. càlculs gàstrics, especialment quan els tomàquets es barregen amb llet o llet de soja i es consumeixen junts. En tercer lloc, el cos humà hauria de menjar aliments líquids nutritius i fàcilment digeribles amb l'estómac buit, mentre que els tomàquets són un sol nutrient, que contenen només vitamines, fibra i aigua, no només amb l'estómac buit. necessitats fisiològiques. Per tant, els tomàquets no s'han de menjar amb l'estómac buit. 4. No mengeu tomàquets verds Els tomàquets verds contenen solanina, un glicòsid alcaloide biològic. Menjar-los pot provocar, com a mínim, un sabor amarg a la boca, o fins i tot una intoxicació en el pitjor. |
<<: Què és l'epilèpsia primària i els seus símptomes
>>: Què passa quan la placenta envelleix?
Si voleu eliminar els punts negres, és molt impor...
La mamografia és un mètode comú d'examen de m...
Quina és la web del Grup Sinar Mas? Sinar Mas Grou...
La diarrea és una cosa dolorosa i incòmoda per a ...
Els agents de contrast s'utilitzen àmpliament...
Què és el lloc web de King Gaming Company? King Di...
A la gent li agrada suar quan fa calor, i les glà...
Quan fa fred, les persones són més vulnerables al...
Cadascú té una manera diferent de rentar-se la ca...
Quin és el lloc web de Anthem Corporation of Ameri...
Què és el lloc web de Scor Insurance Company? Scor...
La melatonina també s'anomena melatonina. De ...
Què és Rightmove? Rightmove és un lloc web immobil...
Què és ImageShack? ImageShack és un àlbum de fotos...
Què és Adli Law Firm? Adli Law Group PC és un dels...